Česko – Slovensko 3:4 (po pr.)
po prodl.
Česko
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
Slovensko
Sobota 27.08.2022, 13:30 • Rovaniemi, Finsko • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (15:43:38)
     
    Česká republika končí na turnaji čtyř reprezentací do 20 let na posledním čtvrtém místě. V přímém souboji o třetí místo nestačila na východní sousedy ze Slovenska, jimž podlehla 3:4 po prodloužení. Za zmínku stojí fakt, že všech šest branek v základní hrací době padlo v přesilových hrách. V nastaveném čase rozhodl o slovenském vítězství Jakub Chromiak, jenž stál na konci přečíslení tří proti dvěma.
     
    Nejlepší hráči: Lukáš Pajer – Adam Ondriš.
     
    Střely na bránu: 21 – 31.
     
    Konec zápasu.
    61:37 Jakub CHROMIAK - 3:4
     
    61:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je konec, bonusový bod bere Slovensko! Přečíslení tří proti dvěma řešil JAKUB CHROMIAK nahrávkou z druhé vlny najíždějícímu Šramatému, jehož pokus v bráně neskončil. Volný puk si nicméně našel všudypřítomný JAKUB CHROMIAK a bekhendem ho plácl za Stuchlíka. Asistence: Marek Šramaty a Tim Danielčák.
     
    61:20
    Přerušení hry způsobil Patrik Andrisík. Výborně se srovnal proti střele z levého kruhu a kus černé gumy lapil do lapačky.
     
    61:12
    Jeden ze slovenských hokejistů podklouzl a Češi rázem směřovali do přečíslení tří na jednoho. Bohužel nahrávku doleva nebyla vůbec přesná.
     
    60:25
    Jakub Chromiak mohl zkusit rychlý protiútok, ale rozhodl se neriskovat. Hru zklidnil a za vlastní bránu nahrál Timu Danielčákovi.
     
    60:10
    Prodloužení se hraje již tradičně ve třech na obou stranách. Můžeme se tedy těšit na velké množství zajímavých akcí, pokud nedojde k brzkému rozuzlení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba nerozhodla, utkání mezi Českem a Slovenskem míří do prodloužení. Naši východní sousedé dokonali obrat zásluhou tref Ondreje Molnára a Tima Danielčáka, ale Češi se nevzdali a na současných 3:3 vyrovnal Šimon Marha. Zajímavým faktem je skutečnost, že všech šest gólů padlo v přesilové hře, hra pět na pět žádný zásah nepřinesla.
     
    Střely na bránu po 3. třetině: 20 – 29.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:44
    Jan Půček zprvu chtěl vyrazit do útoku, ale když zpozoroval, že spoluhráči míří na střídačku, tak nahodil za Andrisíkovu svatyni a i on si odjel odpočinout.
     
    59:16
    Bojoval srdnatě, ale hru v útočném pásmu Martin Böhm nakonec neudržel. Naopak Slováci vystartovali do přečíslení a bylo velké štěstí, že Ondrej Molnár po pěkné nahrávce netrefil touš vůbec dobře!
     
    58:46
    Se zakončením od pravého mantinelu neměl Marek Stuchlík žádné problémy, z lapačky dokonce stihl kotouč vyklepat pro Šedivého.
     
    58:01
    Od modré čáry vyslal tvrdý projektil Sebastian Jasečko. Patrik Andrisík si poskočil a maskou puk vyhlavičkoval mimo nebezpečí.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 6. Ramik (Jasečko, Marha), 8. Sedláček (Pajer, Moravec), 48. Marha (Alscher) – 24. Molnár (Bečár, Šotek), 42. Molnár (Ondriš), 43. Danielčák (Molnár, Šotek), 62. Chromiak (Šramaty, Danielčák)


    Česko: Stuchlík (Špunar) – Křepelka, Šedivý (C), Jasečko, Böhm, Machů, Alscher, Pinkas – Pajer, Moravec (A), Sedláček (A) – Ramik, Marha, Marcel – Krejsa, Půček, Remeš – Gajda, Sapoušek, Bareš.
    Trenér: Jiří Kalous

    Slovensko: Andrisík (Korec) – Bečár (C), Laurenčík, Chromiak (A), Krakovský, Moško, Eperješi, Nahalka, Mešár – Sokoli, Šramaty (A), Danielčák – Molnár, Suchý, Šotek – Ožvald, Babeliak, Štefančík – Ondriš, Horváth, Tomala.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Laine, Nieminen – Vostrakov, Niemelä

    Diváci: 214
    bahis siteleri