Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 3:4 (po pr.) | North wings Ústí – UK Kings Prague 3:4 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
UK Kings Prague
Pondělí 16.01.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se pro dnešek s Vámi odsud z ústeckého zimního stadionu pro dnešní den loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:46:31)
     
    V Ústí nad Labem je dobojováno! Třetí třetina přinesla poměrně vyrovnanou hru, v níž rozhodla jedna povedená akce a zakončení Martina Kundráta. Právě ta přiklepla tři body na stranu hostujícího celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Z levého kruhu vypálil prudce na ústeckou branku David Jindra. Milanu Kožnarovi se v tomto případě povedlo vyrazit kotouč nad sebe do ochranné sítě.
     
    58:56
    Martin Štěpánek si počínal poměrně důrazně při obléhání soupeřova obranného prostoru. Ani tak ale nezabránil vyhození puku směrem ke Kožnarovi.
     
    58:15
    Křižná střela Tomáše Jarého přeletěla Novákovu branku. Odražený puk následně dokázali hosté přesunout směrem k Milanu Kožnarovi.
     
    57:38
    Ústečtí se drží v útočném pásmu a sérií přihrávek hledají ideální palebnou pozici.
     
    57:01
    Dělovka Pavla Gottfrieda od modré prověřila pozornost Kristiána Nováka. Ráně ovšem chyběl přesný směr, své vyústění tak našla až v plexisklu za brankou North Wings.
     
    56:21
    Příliš vysoké nahození puku z hole Adama Janouška našlo svého adresáta v podobě Jana Málka. Toho Pražané využili k dalšímu přesunu do útoku. Zakončil David Jindra, avšak gólman North Wings betony vyrazil.
     
    55:25
    Pražané se nadále drží v útočném pásmu. O slovo se tentokrát přihlásil Filip Čmejla, který ovšem nevyzrál na trojici bránících hráčů North Wings.
     
    54:56
    Vysoké Konopáskovo vyhození kotouče poměrně bolestivě zastavil Hanuš Petržílka, jehož puk trefil do obličeje. Velmi rychle tak zamířil na střídačku k ošetření.
     
    54:18
    Po nepřesné souhře North Wings převzal puk na hranici brankoviště Martin Kundrát, který z první vypálil k bližší tyči. Kožnar ale tento prostor uzamkl.
     
    53:28
    Ústecká obrana i gólman Kožnar museli čelit enormnímu tlaku ze strany hostů, kteří se drželi poměrně blízko svatyni North Wings a také se dostali k řadě střeleckých příležitostí. Celou situaci ale nakonec domácí tým dokázal udržet pod kontrolou.
     
    53:02
    Z levé strany vypálil křižmo, avšak nepřesně Matěj Harkabus. K puku se tak dostal David Jindra, který rychle otočil hru a i on sám dokázal vystřelit. Milan Kožnar ale nyní udržel puk u svého těla.
     
    52:32
    Janouškova teč do volného prostoru přenesla kotouč na hole hostů. Dopředu se tak vydal Kryštof Kovařík.
     
    51:38
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A také se ujímá vedení! MARTIN KUNDRÁT si narazil kotouč s Miloslavem Adamcem a od mantinelu zavěsil do volné branky, neboť krátce před tím si dokázal posadit gólmana Kožnara. Asistence: Miloslav Adamec.
     
    51:12
    Dlouhé Svobodovo nahození zastavil Miloslav Adamec. Pražský tým se tak znovu dostává dopředu.
     
    50:53
    David Jindra se ocitl v postavení mimo hru. Kombinační akce Univerzity Karlovy tak dospěla ke svému konci.
     
    50:46
    Dnešní utkání sleduje 120 diváků.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Janoušek (Harkabus), 24. Harkabus (Štěpánek), 29. Harkabus (Tot) – 6. Martínek (Adamec), 20. Volf (Kopenec, Čmejla), 35. Jindra (Martínek), 52. Kundrát (Adamec)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Skokan) – Miškovič, Jarý P. (A), Petržílka (A), Šebesta, Stuchlý, Gottfried, Štěpánek – Sajdl, Harkabus, Jindra J., Kuchař (C), Svoboda, Bartoš, Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek
    Trenér: Lukáš Místecký

    UK Kings Prague: Novák – Kopenec, Málek, Adamec, Dlabola (A) – Kovařík, Čmejla (C), Martínek, Konopásek, Velas, Glitta, Volf (A), Jindra D., Limanovský, Kundrát.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Mareš – Serbus, Brož

    Diváci: 120
    bahis siteleri