HC UP Olomouc – HC MUNI 2:9 (kon.) | North wings Ústí – Engineers Prague 4:5 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Black Dogs Budweis 2:4 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
4:5 (1:2, 1:1, 2:2)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 06.02.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud z Ústí nad Labem s vámi pro dnešní večer končím a někdy příště na viděnou! (20:42:47)
     
    Vyrovnaná přestřelka je u konce! North Wings nakonec odcházejí jako poraženi, nicméně k vidění byl vyrovnaný výkon plný střeleckých příležitostí na obou stranách. Pro Engineers je ale tato výhra velmi důležitá, neboť se díky ní dotáhli na lídra tabulky z Plzně a drží se tak v boji o první příčku v základní části.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Mohlo být vymalováno! Jakub Najman se hned dvakrát dostal k zakončení na prázdnou branku. V obou případech ale rozezvonil jen tyč.
     
    58:30
    Ústečtí dokázali na modré zastavit postup Engineers a otočili hru na opačnou stranu. K zakončení mnoho nechybělo Matěji Harkabusovi.
     
    58:28
    Dominik Gerstner zůstává na střídačce. North Wings to zkusí v šesti!
     
    58:28
    Oddechový čas pro tým HC North Wings Ústí nad Labem.
     
    57:47
    Tomáš Fabiánek vyzrál v souboji na Adama Janouška. Tomu se tedy alespoň podařilo vyhodit kotouč za sebe a zdržet tak opětovný postup Engineers.
     
    56:54
    I přes Miškovičovo stíhání dokázal Tomáš Šíma z hranice brankoviště zakončit. Jeho střela ale postrádala důraz, tedy s jejím polapením neměl Dominik Gerstner příliš práce.
     
    56:00
    Blízko vyrovnání byl tentokrát Michal Svoboda, který obdržel povedený pas od Jana Jindry do předbrankového prostoru. Při svém zakončení ale umístil kotouč o malý kousek vedle.
    55:33 HARKABUS - 4:5
     
    55:33
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Vývoj utkání se dramatizuje! MATĚJ HARKABUS stál připraven na hranici pravého kruhu, odkud naprosto přesně umístil kotouč pod horní víko branky Engineers. Asistence: Jan Vrba a Pavel Jarý.
     
    54:27
    Na druhé straně ale přišla rychlý odpověď v podobě ataku Davida Blažka. Jeho zakončení ovšem dokázal Dominik Gerstner udržet na ledě a došlo k dalšímu vhazování.
     
    54:07
    Tomáš Jarý se dostal sám do útočného pásma po levé straně, najel si před brankoviště a blafákem se pokusil o překonání Ondřeje Manna. Gólman Engineers ale zavřel vymezený prostor svými betony.
     
    53:03
    Michal Kučera zakončil z otočky kolem brankoviště. Puk ale dál poslal pod značným úhlem, čímž minul prostor u vzdálenější tyče a zaplul až k mantinelu.
     
    52:06
    Jan Kubata převzal ne úplně přesnou nahrávku na Harkabuse. Hosté se díky tomu snažili probít ven ze třetiny, což se jim ale příliš nedaří.
     
    51:22
    Jan Vrba poslal do šance Martina Kuchaře, který sám najížděl směrem do útočného pásma. V situaci, kdy se napřahoval k zakončení ho ale tvrdě srazil k zemi Jakub Kučera, po jehož ráně ještě ústecký kapitán narazil do mantinelu a s bolestivou grimasou opouštěl ledovou plochu.
     
    51:03
    Hosté v plném počtu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Harkabus (Gottfried, Svoboda), 22. P.Jarý (Gottfried, Harkabus), 46. Janoušek (Gottried, P.Jarý), 56. Harkabus (Vrba, P.Jarý) – 11. J.Kučera (Matějka), 18. Vaňous (Raiterman, Šonský), 26. Januška (Burda), 45. Dohnal (Kadlec, Najman), 49. Šíma (Burda, Januška)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Petržílka (A), Jarý P. (A), Miškovič, Gottfried, Štěpánek – Svoboda, Harkabus, Jindra, Kuchař (C), Tot, Vrba, Jarý T., Janoušek.
    Trenér: Lukáš Místecký

    ČVUT Engineers Prague: Mann (Maličkay) – Skorčík, Kučera J., Raiterman (A), Vobořil (A), Najman, Šonský, Kubata – Blažek (C), Burda, Kadlec, Januška, Matějka, Kučera M., Fabiánek, Slavata, Březina, šíma, Dohnal, Kleveta, Vaňous.
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Hlinka – Janíček M., Janíček J.
    bahis siteleri