Švédsko – Německo 11:1 (kon.) | Kanada – Finsko 6:9 (kon.) | Česko – USA cz 7:2 (kon.)
Slovensko – Švýcarsko 3:6 (kon.)
konec
Kanada
6:9 (3:2, 1:3, 2:4)
Finsko
Pondělí 31.07.2023, 15:30 • Zimný štadión Pavola Demitru, Trenčín • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to všechno. Díky za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů na počtenou zase někdy. Hezký zbytek dne.
     
    Střely na branku: 22:25 (18:15:12)
     
    Napínavé utkání je za námi. Vtéto třetině jsme viděli hned šest branek. Začátek třetiny tentokrát vyšel lépe Kanadě, která po 54 vteřinách srovnala po trefě Mewse. Potom ale začalo finské gólové galapředstavení, neboť hráči Suomi dali tři branky během minuty a 48 sekund, když se prosadili v 52. minutě Saarelainen, minutu a 4 vteřiny po něm se trefil Suominen a za dalších 44 sekund skóroval Pulkkanen. V 56. minutě pak zkompletoval hattrick Suominen. Kanada ještě snížila v 57. minutě trefou McQueena, ale to už bylo málo a první tři body do tabulky tak berou hráči Finska. Kanada, která se řadí mezi největší favority tohoto turnaje, hned na úvod padla. Druhý dnešní zápas v Trenčíně obstarají od 19:00 domácí Slováci, kteří nastoupí proti Švýcarům a ve stejný čas rozehrají v Břeclavi Češi svůj zápas s Američany a my vás k těmto zápasům srdečně zveme.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny!
    56:52 Roger MCQUEEN - 6:9
     
    56:52
    Kanada právě vstřelila branku! Gólové hody pokračují! Josephson vyhrál buly, a následně poslal kotouč na hůl ROGERA MCQUEENA, který se prosadil z mezikruží prudkou střelou zápěstím. Asistence: Ollie Josephson.
    55:44 Tuomas SUONIEMI - 5:9
     
    55:44
    Finsko právě vstřelilo branku! Další využitá finská přesilovka znamená už devátý gól v síti Kanady. Rychlou nekompromisní ranou zápěstím z mezikruží se prosadil TUOMAS SUOMINEN, který tak zkompletoval hattrick. Asistence: Mitja Jokinen a Emil Hemming.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Maxim Massé – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    53:39
    Oddechový čas pro tým Kanada.
    53:39 Akseli PULKKANEN - 5:8
     
    53:39
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové přidávají další gól a navyšují skóre! Nový brankář George v brankovišti Kanady prakticky hned musí lovit puk ze své sítě. Hemming vyslal do brejku AKSELIHO PULKKANENA, jenž se ranou zápěstím nemýlil. Asistence: Emil Hemming.
     
    52:55
    Střídání v týmu Kanada:
    ze hřiště odchází Gabriel D'Aigle, přichází Carter George.
    52:55 Tuomas SUONIEMI - 5:7
     
    52:55
    Finsko právě vstřelilo branku! Finové krátce poté přidávají další gól! Po vyhraném buly ve středu hřiště ujel do brejku TUOMAS SUOMINEN, který rychlou střelou z mezikruží zápěstím překonal D´Aigleho, kterého tím vyhnal z branky. Bez asistence.
    51:51 Joona SAARELAINEN - 5:6
     
    51:51
    Finsko právě vstřelilo branku! Finsko se znovu ujímá vedení! Danford ztratil za modrou čarou puk, čehož využil JOONA SAARELAINEN, jenž se zmocnil puku, a pak střelou z mezikruží prostřelil brankáře D´Aigleho. Bez asistence.
     
    51:22
    Z kraje pravého kruhu vystřelil Misa, ale Saarinen byl připraven a zasáhl.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 1. Beaudoin (Marrelli, Lindstrom), 7. Massé (Dickinson, Catton), 11. Poirier (Spence, Marrelli), 29. Catton (Parekh, Martone), 41. Mews (Catton, Ritchie), 57. McQueen (Josephson) – 6. Miettinen (Loponen, Suoniemi), 18. Hemming (Sinivuori, Suoniemi), 21. Suoniemi (Hemming, Sinivuori), 21. Välilä (Vesterinen, Muhonen), 28. Nieminen (Keinänen), 52. Saarelainen, 53. Suoniemi, 54. Pulkkanen (Hemming), 56. Suoniemi (Jokinen, Hemming)


    Kanada: D'Aigle (53. George) – Marrelli, Mews, Dickinson, Elick, Danford, Parekh, Cristoforo – Lindstrom, Beaudoin, Wetsch – Spence, McQueen, Poirier – Ritchie, Catton, Martone – Misa, Josephson, Massé.
    Trenér: Alan Letang

    Finsko: Rimpinen (Saarinen) – Jokinen, Marila, Amhamdi, Nieminen, Muhonen, Välilä, Vikla – Loponen, Ruohonen, Väärälä – Sinivuori, Suoniemi, Hemming – Vesterinen, Saarelainen, Miettinen – Keinänen, Pulkkanen, Paqvalin.
    Trenér: Marko Kauppinen

    Rozhodčí: Hronský, Stano – Synek, Durmis
    bahis siteleri