Finsko – Česko 2:6 (kon.)
konec
Finsko
2:6 (0:3, 1:2, 1:1)
Česko
Pátek 25.08.2023, 16:10 • Lahti • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (18:10:26)
     
    Střely na branku: 27 – 23
     
    Je dobojováno. Češky oplatily Finkám těsnou prohru a dnes vítězí 6:2, když předvedly velmi dobrý výkon. Finky se snažily se zápasem něco udělat, ale při hře bez brankářky inkasovaly do prázdné klece, kterou z vlastního obranného pásma trefila Tereza Radová a výhru národního týmu tak zpečetila.
     
    Konec zápasu.
    59:57 Tereza RADOVÁ - 2:6
     
    59:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Definitivní tečku tomuto zápasu dává TEREZA RADOVÁ. Ta z vlastního obranného pásma takřka až od zadního hrazení nasměrovala kotouč ven z pásma a nakonec trefuje přesně zcela prázdnou finskou branku – 2:6. Bez asistence.
     
    59:05
    Ronja Savolainenová pálila od modré čáry, její pumelice se zastavila na zákroku Viktorie Švejdové.
     
    58:32
    Finky se usadily v pásmu českého týmu a na Švejdovou šla další střela, ta ale končí jen vedle její tyče. Hra je přerušena a vhazovat se bude před českou brankářkou.
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Česko:
    Tereza Vanišová – 2 min., držení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:28
    Finky jdou znovu do akce a pokusí se zase snížit. V cestě jim však stojí pozorná česká obrana a také Viktorie Švejdová v brance národního týmu.
     
    56:46
    A znovu je venku brankářka Finska, Finky v šesti utíkají do útočného pásma.
    54:29 Jenniina NYLUNDOVÁ - 2:5
     
    54:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se při hře bez brankářky bleskově prosazují a snižují na tříbrankový rozdíl. U brankoviště byla důrazná JENNIINA NYLUNDOVÁ, která prostřelila Švejdovou – 2:5. Asistence: Sini Karjalainenová a Julia Liikalaová.
     
    54:26
    Finky hrají v šesti a bez brankářky!
     
    53:17
    Po delší době se do akce dostaly Češky, Tereza Vanišová vystřelila, ale její pokus končí na Keisalaové. Ta tedy české útočnici nedovolila hattrick.
     
    52:23
    Jenniina Nylundová napřáhla ke střele a z téhle šance opět není gól. Češky tak po dalším tlaku udržely čtyřbrankový náskok a rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    50:13
    Další tlak Finek před Švejdovou, té nyní pomohla obrana a nemusela tedy zasahovat. Po dalším pokusu soupeřek už ale kryje puk a přerušuje.
     
    48:55
    Lisette Täksová si sjížděla až před Švejdovou, kterou ale zblízka nepřekonala. Česká brankářka tak bere puk a raději hru přerušuje. Vhazovat se bude na levém kruhu.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Savolainenová (Hiirikoskiová), 55. Nylundová (Karjalainenová, Liikalaová) – 4. Vanišová (Křížová, Radová), 14. Vanišová, 15. Neubauerová (Mrázová, Mlýnková), 26. Mlýnková (Čajanová, Seroiszková), 34. Šapovalivová, 60. Radová


    Finsko: Kyrkköová (30. Keisalaová) – Laitinenová, Hiirikoskiová (C), Rantalaová, Svaolainenová, Parkkonenová, Karjalainenová (A), Koukkulaová – Nieminenová (A), Vanhanenová, Vainikkaová – Vesaová, Nylundová, Liikalaová – Yrjänenová, Rakkolainenová, Täksová – Salonenová, Seikkulaová, Pirttijärviová – Schalinová
    Trenér: Juuso Toivola

    Česko: Švejdová (Škodová) – Lásková, Pejšová, Čajanová, Radová, Seroiszková, Tejralová (C), Jandušíková – Mlýnková, Mrázová (A), Neubauerová – Vanišová, Pejzlová, Křížová (A) – Šapovalivová, Přibylová, Plosová – Malicka, Sarnovská, Juříčková
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Åbergová, Lusiová – Anttilaová, Saarimäkiová
    bahis siteleri