Česko – Slovensko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Slovensko
Sobota 26.08.2023, 14:00 • Stora Hallen, Nyköping • Turnaj pěti (U20)
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (16:23:02)
     
    Střely na branku: 41 – 16
     
    Je dobojováno. Češi nakonec uhájili své vedení a na turnaji pěti zemí ve Švédsku zapisují druhé vítězství. Národní tým se dostal do dvoubrankového náskoku, když vedl 3:1. V samotném závěru třetího dějství ale Slováci snížili na rozdíl jediného gólu a byli zpět ve hře. Později se ale ukázalo, že jejich trefa byla jen korekce skóre.
     
    Konec zápasu.
    59:47 Lucas JENDEK - 3:2
     
    59:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci třináct vteřin před koncem třetí třetiny snižují na rozdíl jediné branky a ještě vykřesali jiskru naděje na vyrovnání – 3:2. LUCAS JENDEK prostřelil Vondraše mezi jeho betony zády k němu a ještě je tu pro soupeře šance. Asistence: Adam Cedzo a Peter Repčík.
     
    58:25
    Češi drží puk v útočném pásmu a nepouštějí soupeře na druhou stranu. Nechtějí riskovat, že by Slováci snížili na rozdíl jediné branky a vrácení se do hry.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:23
    Viliam Jozef Kmec se ze středního pásma prodral do teritoria českého národního týmu, ale do zakončení se před Jakubem Vondrašem zatím nedostal.
     
    56:54
    Češi nahodili puk do útočné třetiny a hned tam znovu zakombinovali, ale obrana Slovenska převzala puk na svou stranu a jdou dopředu.
     
    56:47
    Slovensko se ubránilo a už je v plném počtu.
     
    56:15
    Češi opět zajeli do útočného pásma, na vrcholu levého kruhu střílel Robin Sapoušek, ale jeho rána skončila pouze na boční síti.
     
    55:55
    U bližší tyče chtěl zakončit Matyáš Šapovaliv, ale pouze promáchl. Jinak by ohrozil branku soupeře, protože před ním zívala částečně odkrytá klec.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:16
    Slováci se snažili sebrat soupeři puk v jeho obranné třetině, nepovedlo se a naopak český tým pak rychle otáčí hru až před branku Rastislava Eliaše.
     
    51:26
    Slovensko je v plném počtu.
     
    50:21
    Slováci se osvobozují a vyhazují puk až před českou branku. Šetří tak vteřiny ze své početní nevýhody. Národní tým tak musí do další akce z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    49:58
    Další pokus z levého kruhu šel na slovenskou branku, tam byl ale s dalším zákrokem připraven Rastislav Eliaš.
     
    49:26
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Leo Eperješi – 2 min., krosček.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Ročák (Becher, Šalé), 44. Melovský (Formánek), 50. Dvořák (Rymon, Sapoušek) – 32. Repčík (Čiernik, Kmec), 60. Jendek (Cedzo, Repčík)


    Česko: Vondraš (Hrabal) – Kočí, Cibulka, Dvořák, Ročák, Vochvest, Jiříček, Alscher, Slavíček – Šalé, Šapovaliv, Becher – Rymon, Sapoušek, Štancl – Frománek, Melovský, Hujer – Hradec, Židlický, Bareš
    Trenér: Patrik Augusta

    Slovensko: Eliaš (Jurčák) – Štrbák, Nátny, Kmec, Baran, Žabka, Pisoja, Eperješi, Chromiak – Čiernik, Repčík, Žlnka – Šotek, Suchý, Cedzo – Jendek, Dej, Kopecký – Gabriel, Massnica, Kukumberg
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: J. Magnusson, R. Magnusson – Herrwaldsson, Sörholm
    bahis siteleri