Vítkovice – Přerov 4:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Liberec – Sparta 6:5 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 7:2 (kon.) | Poruba – Třinec 2:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 6:3 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:3 (po pr.) | Slavia – HC Litvínov 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Kladno 6:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:5 (2:1, 3:2, 1:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 21.09.2023, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (19:09:28)
     
    Velké drama končí a radují se dorostenci Liberce! Bílí Tygři ve třetí části nejprve prohospodařili slibný dvougólový náskok, nicméně když se lámal chleba, dokázali zareagovat. Zápas rozhodl individuální akcí v 58. minutě Marek Šťástka. Zatímco Severočeši zapisují třetí výhru v sezóně, Sparta po prohře 5:6 zůstává jen na jednom vítězství. Znovu se navíc potvrdilo, že má velké potíže v defenzivě.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Chvíli se teď nehrálo, rozhodčí totiž posunuli časomíru ze šest na deset sekund do konce.
     
    59:48
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Tomáš Hlinka – 2 min., krosček.
     
    59:48
    Sparta si bere oddechový čas, ale situace se jí značně komplikuje. Jde totiž do oslabení.
     
    59:43
    Střela jednoho z Pražanů se od zadního mantinelu odrazila zpátky před bránu, následný pokus výborně srazil Bajer. Bílí Tygři odolávají.
     
    59:24
    Sparta to zkouší v šesti!
     
    58:39
    Aktivní průnik Dominika Krajdla znamená pro hosty další komplikaci, musejí se totiž vracet.
     
    57:56
    Liberečtí znovu sahají po třech bodech a na tahu je rázem opět Sparta, která se hned usazuje v útočném pásmu a hraje s pukem.
    57:18 Marek ŠŤÁSTKA - 6:5
     
    57:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce MARKA ŠŤÁSTKY! Liberecký útočník převzal Vaněčkovu rozehrávku, v útočném pásmu si obhodil protihráče a už z trošku ostřejšího úhlu ještě zvládl přesně trefit mezírku mezi Hanouskovými betony. Asistence: Jakub Vaněček.
     
    56:28
    Ben Adamec u mantinelu přetlačil Lukáše Kachlíře, ten ale vzápětí chybějící kila nahradil šikovností a získal puk zpět. Útok Severočechů posléze skončil ofsajdem.
     
    55:52
    Hodně dlouho se už hraje bez přerušení, hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    55:20
    Stanislav Sanejstr ve středním pásmu rázně přerušil sparťanský útok a napálil puk až na zadní mantinel, kde se o něj bojuje.
     
    54:07
    Šimon Šejc schoval své nahození od modré čáry za houštinu těl, puk se zastavil až o horní tyč! Oba týmy teď sahají po zlomové trefě.
     
    53:14
    Saveliy Prikhodko přihrál zprava na střed, Filip Novák měl posléze šanci na hattrick! Do střely mu skočil protihráč, po jehož teči kotouč prolétl jen kousíček mimo horní roh branky.
     
    52:36
    Zaškobrtnutí Stromského otevřelo vestu vpřed Danielu Novotnému, který s pukem na hokejce přejel útočnou modrou čáru a z dálky vyprášil Charvátovu rukavici.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. Šejc (D. Hrouda, Stromský), 19. Bělohorský (Kachlíř), 26. Šťástka (Šejc), 33. Ehrenberger (M. Kučera), 37. Bělohorský (Šejc), 58. Šťástka (Vaněček) – 9. Hrubý (B. Adamec), 27. F. Novák (TS), 34. Malínek (F. Novák, D. Novotný), 46. F. Novák (Hrubý, Tvrzník), 47. Cichoň


    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Maxin) – Kachlíř, Ehrenberger (A), Seidl, Vaněček, Sanejstr, Stromský – M. Kučera, Krajdl, Šťástka (C) – Bajer, M. Kratochvíl I, Bělohorský – D. Hrouda, Šejc, Pekr.
    Trenér: Plodek

    HC Sparta Praha: Hanousek (Tvrzník) – Burda, Malínek (C), Hoznourek, Cichoň, Dufek (A), T. Bolocan, Já. Novák – F. Novák, D. Novotný, Nestrašil (A) – Hrubý, Prikhodko, M. Bolocan – Trachta, B. Adamec, Hlinka – Volodin.
    Trenér: Žemlička

    Rozhodčí: Zavřel – Juránek, Brož.
    bahis siteleri