Č. Budějovice – Plzeň 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (po pr.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:7 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:7 (2:3, 0:1, 0:3)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 12.10.2023, 18:00 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    To už bude pro dnešek ode mě vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:04:09)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky tří branek, z čehož všechny tři padli do svatyně Beranů. Tento fakt tak jen stvrzuje naprostý válec Vítkovic, který zdemoloval celý výkon domácích žlutomodrých.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Až nekončící souboj u mantinelu v posledních třetinách dnešního klání nakonec ukončil Marek Zapletal. Jeho nabídka do útočného pásma ale byla už spíš taková ledabylá.
    58:23 Jan MUROŇ - 2:7
     
    58:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak toto už je poslední hřebíček do rakve pro zlínské Berany. Necelé dvě minuty před koncem totiž přidal již sedmou branku Vítkovic JAN MUROŇ. Ten tak jen potvrdil naprosto dominantní výkon jeho celku v dnešním zápase. Asistence: Vojtěch Fojtík a Markus Saxa.
     
    58:08
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Čechmánek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matěj Žídek – 2 min., hrubost.
     
    57:12
    Od pravého kruhu nyní po delší době vyslal jedovatou střelu Šimon Bialy. Jeho zakončení ale skončilo daleko od pravé tyče. Díky tomu se navíc dostali k puku Berani.
     
    56:13
    Z vlastního obranného pásma se pokusil najít na modré čáře dlouhou přihrávkou svého spoluhráče Oliver Lukaštík. Jeho nabídku ale přečetl jeden ze soupeřů, který ji taky úspěšně zachytil.
     
    55:14
    Ani tato kombinace nepovede ke střele na bránu Smolky. V tomto případě se navíc ševcům nepodařilo dostat ani přes střední pásmo. O moc lépe si ale nevedl ani soupeř, který téměř okamžitě zahodil kotouč co nejdál od vlastní brány.
     
    54:15
    Po kontaktu s rovnou dvěma protihráči se svalil k zemi Martin Holba, podle sudího ale proběhlo vše čistě. Jako odplatu si zmíněný hráč připravil střelu z prostoru mezikruží, která ale skončila opět pouze na vyrážečce.
     
    53:16
    O nahození na bránu se nyní postaral Šimon Bialy. Díky tomu se jeho celku podařilo vybojovat vhazování v útočném pásmu. To se ale jeho spoluhráčům nepodařilo využít.
     
    52:17
    Po další vstřelné brance to už vypadá, že se hráči Ridery budou akorát snažit uklízet kotouč co nejdále od vlastní svatyně. A to i za cenu zakázaného uvolnění. Jinak tomu navíc není ani tentokrát.
    51:18 Jakub SLUSARCZYK - 2:6
     
    51:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tady už je pravděpodobně hotovo dámy a pánové! Po další prosazení se se hosté dostávají do čtyřbrankového vedení, a to zásluhou JAKUBA SLUSARCZYKA. Asistence: Tomáš Tobola a Matěj Štiak.
     
    50:05
    Berani se nyní dostal pro změnu do přečíslení tři na dva. Ani v tomto případě se jim ale nepodařilo prosadit. Na konci akce totiž stál Martin Holba, který minul zcela svatyni.
     
    49:06
    K dalšímu ohrožení svatyně Smolky se nyní odvážil Matěj Zavřel. Jeho pokus z prostoru mezikruží ale opět skončil pouze v lapačce zmíněného gólmana.
     
    48:07
    Po vhazování u modré čáry jsou u kotouče opět ševci. Díky tomu se dral k zakončení v oslabení Michal Nekvapil. Ten ale v moment zakončení přišel o kotouč.
     
    47:08
    Oproti předchozím početním výhodám se tato Vítkovicím vůbec nedaří. Co se ale podařilo ševcům byla akce dva na dva, na jejímž konci stál Adam Klimek. Jeho zakončení ale úplně minulo bránu.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 3. Nekvapil, 6. Pilát (Klimek, Čechmánek) – 12. Vehovský (Chlán, Kalandra), 15. Milata (Chlán, Vehovský), 19. Vehovský, 28. Vehovský (Zapletal, Chlán), 44. Saxa (Milata, Fojtík), 52. Slusarczyk (Štiak, Tobola), 59. Muroň (Fojtík, Saxa)


    Berani Zlín: Málek (Kowalczyk) – Zavřel, Šišák, Špaňhel, Lukaštík, Mikel, Burian (C) – Klimek, Pilát, Tomek – Pešák, Nekvapil, Pražan – Holba, Vaculík, Čechmánek (A) – M. Horský, Urban, Heš.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Puchala (C), Čuba, Kalandra, Bialy, Chaloupka (A), Man – Žídek, Štiak (A), Kovalčík – Milata, Tobola, Fojtík – Vehovský, Chlán, Slusarczyk – Muroň, Saxa, Zapletal.
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Mikšík, Komínek

    Diváci: 26
    bahis siteleri