Švýcarsko – USA 3:11 (kon.) | Německo – Švédsko 0:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:11 (1:5, 0:4, 2:2)
USA
Čtvrtek 28.12.2023, 17:00 • Frölundaborg, Švédsko • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
     
    S konstatováním, že se americký výběr namlsal před zítřejším zápasem s českou reprezentací, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:33:56)
     
    Americký výběr si otevřel střelnici a jedenácti góly soupeře zdemoloval. Až po desáté trefě zámořská reprezentace trochu polevila a pustila Švýcarsko do hry. S konečným výsledkem 3:11 nebude evropský mančaft spokojený a bude se muset po dvou porážkách rychle oklepat.

    Střely na branku: 24:40.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    V poslední minutě se Švýcarsko usadilo v pásmu, ale dlouho nepřicházela střela. Až v posledních vteřinách bylo k vidění nahození, s nímž si Jacob Fowler bez problémů poradil.
     
    58:06
    Zatímco Quinn Finley se vydal do akce, tak jeho spoluhráč naskočil z trestné lavice zpátky na ledovou plochu.
     
    57:06
    Endo Meier ztratil u hrazení kotouč, který pak přes všechny čáry vyhodil Frank Nazar. Blížíme se ke konci gólově bohatého zápasu.
     
    56:06
    Vyloučení v týmu USA:
    Zeev Buium – 2 min., držení.
     
    55:20
    Odraženého puku se za brankou Švýcarska zmocnil Rutger McGroarty, který se snažil rychle vykroutit před branku a zasunout puk k tyči. Jenomže Ewan Huet byl dostatečně rychlý a puk zastavil betonem před brankovou čárou.
    54:28 Eric POHLKAMP - 3:11
     
    54:28
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Americká přesilová hra je znovu využitá! Frank Nazar přihrál přes osu do levého kruhu, odkud dělovku pod horní tyčku poslal ERIC POHLKAMP. Ewan Huet si na černou gumu sice sáhl, ale už jí nedokázal vyrazit. Asistence: Frank Nazar a Quinn Finley.
     
    54:21
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Rodwin Dionicio – 2 min., hákování.
     
    53:54
    Na levé stran se krásně uvolnil Rico Gredig, který viděl před brankou Simona Meiera. Ovšem puk od jeho brusle zamířil jen těsně vedle levé tyče.
     
    53:13
    Po rychlé přihrávce od levého mantinelu byl na zadní tyči Frank Nazar, jemuž se nepovedlo vsítit jedenáctou trefu zámořského mužstva.
     
    52:55
    Před branku se snažil nacpat Drew Fortescue, jehož do nebezpečné pozice obránci nepustili. A tak to střelou nad ledem vyzkoušel Isaac Howard, jenomže Ewan Huet byl připravený zasáhnout.
     
    52:13
    Na ose hrací plochy se nacházel Timo Jenni, jehož pokus zacinkal na levou tyčku. Švýcarsko je ve třetí třetině vyrovnaným partnerem USA, které naopak výrazně polevilo.
     
    51:54
    Jonas Taibel objel branku na pravou stranu, kde se rychle otočil, ale zakončením trefil jen nohu soupeře.
    49:30 Thierry SCHILD - 3:10
     
    49:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Evropská reprezentace sice neproměnila přečíslení, ale její akce pokračovala dál. Leon Muggli nahodil puk před branku, kde se odrazil k THIERRYMU SCHILDOVI, jenž už měl před sebou snadnou pozici ke vsítění gólu. Asistence: Leon Muggli a Jonas Taibel.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. G. Weber (Füllemann, Reinhard), 42. Christe (Füllemann, G. Weber), 50. Schild (Muggli, Taibel) – 2. Smith (Buium, Perreault), 4. Snuggerud, 9. Snuggerud (Gauthier), 13. Snuggerud (Gauthier), 19. Buium, 26. Brindley (Nazar), 30. Leonard (Brindley, Casey), 31. Brindley (Nazar, Fowler), 35. Howard, 48. Finley (Nazar), 55. Pohlkamp (Nazar, Finley)


    Švýcarsko: Grüter (13. Huet) – Dionicio, Terraneo, Füllemann, Muggli, Ustinkov, Bünzli, Christe – Müller (A), Taibel (C), Schild (A) – Rod, Reinhard, G. Weber – Braillard, E. Meier, Reber – S. Meier, Gredig, Jenni.
    Trenér: Marcel Jenni

    USA: Fowler (Augustine) – Hutson, Chesley, Fortescue, Casey, Buium, Rinzel, Pohlkamp – McGroarty (C), Gauthier, Snuggerud – Howard, Nazar, Brindley (A) – Perreault, Smith, Leonard – Finley, D. Nelson, Hayes.
    Trenér: David Carle

    Rozhodčí: Kova (FIN), Pearce (CAN) – Rampír (CZE), Thomann (FIN)

    Diváci: 1458
    bahis siteleri