Liberec – K. Vary 6:4 (kon.) | Jihlava – Třinec 0:12 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:12 (0:2, 0:5, 0:5)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.02.2024, 17:00 • Zimní stadion Moravské Budějovice • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Oceláři Třinec vezou z Moravských Budějovic vítězství nad Duklou 12:0, se s vámi loučí a hezký pátek přeje Tomáš Lysý. (19:18:34)
     
    Utkání je u konce, Dukla potřetí v sezoně inkasuje od Třince debakl, tentokrát zdaleka největší. Jihlavští hokejisté, kterým se v průběhu nadstavbové části rozpadl tým a zejména produktivní první lajna, svému soupeři tentokrát nebyli rovnocenným partnerem, jako například při dalších čtyřech vzájemných zápasech této sezony, a prohrávají 0:12. Po první třetině ještě nevypadalo skóre tak hrozivě, ale druhou a třetí část ovládl Třinec shodně pěti brankami. Dukla se bude muset z výsledku oklepat, jelikož již v sobotu od 12 hodin hraje v Jihlavě proti Vítkovicím, které jsou v tabulce horní nadstavby beznadějně poslední.
     
    Ve třetí třetině přidali hosté dalších pět branek, stejně jako v části druhé. Postupně se prosadili Viktors Kurbaka v přesilovce pět na tři a v klasickém stavu Tomáš Šilar. Poté zapsal již čtvrtý gól v zápasu Matěj Kozlík, který zvyšoval vedení svého týmu na 10:0. V posledních sedmi minutách zapsali přesilovkové trefy Radim Mrtka s Martinem Pánkem a skóre se zastavilo na číslicích 0:12.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Kurbakovu střelu od modré zkoušel před brankou tečovat Gerych, už tak vysoké skóre ale nenavýšil, Cinka zapsal úspěšný zákrok.
    58:22 Martin PÁNEK - 0:12
     
    58:22
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jhlava si vyžírá kalich hořkosti až do dna. Mikulova střela z levého kruhu byla sražena blokujícími hráči Dukly. K puku se mezi kruhy dostal MARTIN PÁNEK, který do kotouče jen tak zlehka plácl a kotouč proskákal vedle levého betonu Cinky do sítě.
    Pánek M., Mikula M., Buják D., Bláha D., Rybnikár M.
    Nosek R., Vildomec M., Vovsík M., Váňa R.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Vyloučený Matěj Vildomec je na ledě, Dukla se brání ve čtyřech.
     
    57:15
    Potyčka v rohu za jihlavskou brankou je za tohoto stavu opravdu velmi zbytečná. Následuje ale vyloučení jen na straně Dukly, Lukáš Číhal jde ven za hrubost.
     
    56:00
    Hosté nadále kombinují v útočném pásmu, prostor ke střele ale zatím nenašli.
     
    55:37
    Od modré vyslal tvrdou ránu Patrik Volas, ovšem jihlavský brankář David Cinka vytáhl i za tohoto stavu efektivní a efektní semafor.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matěj Vildomec – 2 min., sekání.
     
    54:25
    Současně s návratem vyloučeného Rybnikára si Král poradil se střelou Niederhafnera z pravého kruhu.
     
    54:11
    Souboj za vlastní brankou zvládli lépe Třinečtí, kteří se zatím nedokázali osvobodit a vyjet ven z pásma.
     
    53:31
    Modlovu střelu z pravého kruhu dokázal pokrýt Král, následně týž hráč dával kotouč na modrou pro Vandase, který zamířil těsně vedle levé tyče z pohledu gólmana Třince.
     
    52:21
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Michal Rybnikár – 2 min., sevření puku rukou.
    52:07 Radim MRTKA - 0:11

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Spěváček (Šutý, Gerych), 11. Ošmera (R. Mrtka), 25. Kozlík (R. Mrtka, Volas), 28. Kozlík (Šilar), 30. Kurbaka (Kozlík, Šilar), 35. Ošmera (Jobánek, Rybnikár), 38. Kozlík (Mikula, R. Mrtka), 41. Kurbaka (Kozlík, Jobánek), 43. Šilar (Kozlík), 47. Kozlík (Švančara, Šilar), 53. R. Mrtka (Kurbaka, Kozlík), 59. Pánek (Mikula, Buják)


    HC Dukla Jihlava: Sigmund (28. Cinka) – Vovsík (C), Löffler, Číhal (A), Vandas, Topol, Jeletz, Vildomec – Klapica, Modl, Báťa – Niederhafner, R. Váňa, Nosek – Peš, Kudrna, Chlubna – Já. Jungwirth, Coufal.
    Trenér: Petr Svoboda

    HC Oceláři Třinec: J. Král (Heczko) – Ošmera, R. Mrtka, Volas, Kurbaka, Bláha (A), Buják, A. Horváth – Kozlík, Šilar, Švančara – Gerych (A), Šutý (C), Spěváček – Jobánek, Pánek, Rybnikár – Mikula.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Lukáš Bejček, Jan Červenka – František Štěpánek, Jakub Maňák
    bahis siteleri