Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 1:3 (kon.) | Anaheim – Columbus 4:7 (kon.)
Arizona – Toronto 3:6 (kon.) | Edmonton – Boston 5:6 (po pr.)
konec
Arizona Coyotes
3:6 (0:3, 3:1, 0:2)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 22.02.2024, 04:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V právě skončeném zápase jsme mohli sledovat přesvědčivou výhru Toronta Maple Leafs, které tak úspěšně odstartovalo svůj roadtrip po západním pobřeží. Dvakrát se prosadili Auston Matthews a William Nylander. Domácí, ač v druhé třetině zápas zdramatizovali, na soupeře dnes nestačili a připisují si již 11 prohru v řadě. Toronto se představí již zítra proti Vegas od 04:00, Arizona si na zápas počká až na 26.2., kdy o půlnoci startuje jejich utkání s Winnipegem. Děkuji za pozornost a přeji hezký den. (06:43:54)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Arizona se snaží připsat si ještě jeden gól. Hosté však zodpovědně nebezpečné prostory vykrývají.
     
    56:41
    Ač se domácí jistě snaží zápas ještě zdramatizovat, Toronto si poslední minuty zápasu kontroluje a nepouští domácí ani do náznaků šancí.
     
    55:03
    Při průniku Cooleyho ztratil hostující bek Benoit rovnováhu a poslal se do vlastní branky. Rozhodčí jsou tak nuceni hru přerušit a branku ukotvit na původní místo.
     
    53:50
    Hra se v posledních chvílích přelévá mezi třetinami bez vážnějších šancí na jedné či druhé straně.
     
    51:03
    Po dalším zákroku českého gólmana ve službách Arizony dochází k přerušení hry a následuje komerční přestávka.
    48:24 John TAVARES - 3:6
     
    48:24
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují na rozdíl 3 branek. JOHN TAVARES zacílil přesně na vzdálenější horní roh Vejmelkovy brány a střelou zápěstím nedal gólmanovi domácích šanci. – 3:6. Asistence: Nicholas Robertson a Bobby McMann
    Tavares J., Robertson N., McMann B., Rifai M., Benoit S.
    Kesselring M., Schmaltz N., Kerfoot A., Hayton B., Durzi S.
     
    47:49
    Další nelehký zákrok Karla Vejmelky. Tentokrát proti Pontusi Holmbergovi.
     
    45:27
    Max Domi se řítil zprava na branku domácích. Jeho střelu na bližší tyč Vejmelka však vytěsnil ramenem mimo svou svatyni.
     
    43:14
    Carcone byl při dorážce před Samsonovem sám, ale nedokázal usměrnit kotouč do branky. Hostující brankář se totiž vyznamenal důležitým zákrokem.
    42:00 William NYLANDER - 3:5
     
    42:00
    5/5
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hned při návratu z trestné lavice se dostal WILLIAM NYLANDER do samostatného úniku a nemýlil se. – 3:5. Asistence: TJ Brodie
    Benoit S., Domi M., Kämpf D., Brodie T., Nylander W.
    Schmaltz N., Keller C., Guenther D., Zucker J., Durzi S.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina začala pro domácí Kojoty velmi pozitivně, když se dotáhli zásluhou slepených gólů Maccelliho a Haytona na rozdíl jedné branky. Ačkoli poté Matthews náskok hostí opět navýšil, domácí si vzali na konci třetiny poslední slovo. V přesilovce snižoval Guenther. Na začátku 3. části bude Arizona dohrávat ještě 1:53 dlouhou přesilovku. 3. třetina začne přibližně v 06:07.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:53 Dylan GUENTHER - 3:4

    Petr Levý

    Branky a nahrávky: 25. Maccelli (Bjugstad), 26. Hayton (Kerfoot, J. Brown), 40. Guenther (Keller, Durzi) – 2. McMann (Brodie, Liljegren), 6. Matthews (Liljegren, Marner), 16. W. Nylander (Marner, Tavares), 37. Matthews (Marner), 42. W. Nylander (Brodie), 49. Tavares (N. Robertson, McMann)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Villalta) – Moser, Dumba, Durzi, Kesselring, Välimäki, J. Brown – Keller (A), L. Cooley, Guenther – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Kerfoot, Hayton, Schmaltz (A) – Carcone, McBain, Zucker.
    Trenér: André Tourigny

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Mar. Jones) – Brodie, Liljegren, Benoit, McCabe, Rifai, Lajoie – Knies, Matthews (A), Marner (A) – Bertuzzi, Domi, W. Nylander – McMann, Tavares (C), N. Robertson – Holmberg, Kämpf, Gregor.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Schrader, Brenk – MacPherson, Gawryletz

    Diváci: 4 600
    bahis siteleri