Macháč – Arnaldi 0:0 (zruš.)
zrušeno
Tomáš Macháč
Tomáš Macháč
0
0
0
 
Matteo Arnaldi
Matteo Arnaldi
0
0
0
 
Čtvrtek 09.05.2024, 16:15 • Centrální kurt, Řím (ITA) • ATP Řím - Internazionali BNL d'Italia (antuka) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Tomáš Macháč do utkání nenastoupí. Český hráč se omluvil z důvodu nemoci. Arnaldi se tak utká se šťastným poraženým z kvalifikace Haroldem Mayotem. (16:18:11)
     
    Macháč porazil Arnaldiho v obou vzájemných zápasech. Loni v kvalifikaci v Dubaji i letos v osmifinále v Miami to bylo 2:0 na sety. V obou případech se však jednalo o tvrdý povrch, teď se tito hráči poprvé setkají na antuce.
     
    Tomáš Macháč:
    Macháč to aktuálně dotáhl na pozici 45. hráče světa. S kariérou je na tom podobně jako Ital. Zatím čeká na triumf na turnaji na okruhu ATP. Na Grandslamu hrál nejlépe 3. kolo letos v Austrálii. V letošní sezóně se poprvé posunul do elitní světové padesátky. Kromě zmíněného Australian Open stojí za zmínku také čtvrtfinále na velkém turnaji v Miami, kde vyřadil právě i Arnaldiho. Naposled vypadl v Madridu ve 2. kole.

    Letošní zápasová bilance – 16:8
     
    Matteo Arnaldi:
    23letý Ital vstupuje do turnaje jako 37. hráč žebříčku ATP. Na nějaký výraznější kariérní úspěch zatím čeká. Na Grandslamech to dotáhl nejdále na loňském US Open, kde se probojoval do osmifinále. V kariéře pak zaznamenal čtyři triumfy na turnajích kategorie Challenger. Jeho nejlepším výsledkem je nedávné čtvrtfinále na antuce v Barceloně.

    Letošní zápasová bilance – 14:11
     
    Vítám tu všechny milovníky tenisu. V Římě odstartoval prestižní antukový turnaj mužského okruhu ATP. Nechybí na něm ani Tomáš Macháč, jehož v úvodním kole čeká domácí Matteo Arnaldi. Ten je žebříčkově mírně lépe postaveným hráčem, Macháč však zase vyhrál oba vzájemné zápasy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Martin Augustin

    Tomáš Macháč
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 13.10.2000
    Věk: 23 let
    Držení: pravák
    Výška: 183 cm
    Váha: 74 kg

    Matteo Arnaldi
    Stát: Itálie
    Datum narození: 22.02.2001
    Věk: 23 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 71 kg
    bahis siteleri