Dukla Praha – Příbram 0:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
0:0 (0:0)
FK Příbram
Úterý 28.10.2014, 20:15 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • Synot liga
Předzápasové kurzy
     
    Kozel: "Kuba Považanec je žolík, který dokáže hru oživit. Je to typ fotbalisty, který umí vnést do hry svěží vánek. On i Néstor toto umí dokonale, ale velký rozdíl mezi našimi středopolaři není. Každého můžeme využít jinde," hodnotí trenér Dukly nasazení slovenského středopolaře do hry až v průběhu zápasu. (22:33:12)
     
    Luboš Kozel (trenér Dukly): "Já musím konstatovat, že ten výsledek 0:0 zasloužený. Ač jsme měli větší držení míče a snažili jsme se dostávat do zahuštěné obrany soupeře, moc se nám herně nedařilo. Standardky soupeře jsme víceméně uskákali. K tomu, abychom vyhráli, jsme ovšem potřebovali být o poznání kreativnější. Bohužel jsme toho vyprodukovali před pokutovým územím strašně málo. Bylo to hodně zavřené utkání a remízový stav hodnotím jako zasloužený."
     
    Pavel Tobiáš (trenér Příbrami): "Pro nás to byl nesmírně těžký a zároveň důležitý zápas. Hráli jsme na hřišti soupeře, který patří do horní poloviny tabulky a má výborně seskládaný tým mladých hráčů v kombinaci s těmi zahraniční. My jsme sehráli první poločas skvěle takticky, hráli jsme v bloku a dobře jsme bránili. Věděl jsem, když přežijeme ten první poločas, pak ten druhý bude jiný. Dostali jsme se ke standardním situacím, z nichž jsme zlobili Duklu. Měli jsme i několik velkých šancí. Pro nás ten bod má velkou cenu, to si nemusíme nalhávat. Bereme ho určitě všemi deseti."
     
    Z tiskové konference vám ještě zkusíme přinést čerstvé postřehy trenérů.
     
    Viděli jsme zápas, jemuž bezbranková remíza sluší. V mrazivém počasí moc pohledných akcí ani brankových příležitostí k vidění nebylo, i když zkraje druhé půle dokázala Příbram hrozit. Ani jednu ze svých šancí však nevyužila a po čtyřech výhrách v řadě tedy poprvé ztratila body. I tak ovšem s touto remízou mohou být svěřenci trenéra Pavla Tobiáše spokojeni.
    Trenér hostí Tobiáš zatím sbírá body. Fanoušci žertují na adresu majitele Příbrami Starky, který ovládá osvětlení.

     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hodně kontroverzní rozhodnutí teď předvedl sudí Hrubeš, který souboj Řezníčka s Jeřábek vyhodnotil jako hraní rukou ze strany hostujícího útočníka. Klidně se mohlo pískat na druhou stranu.
     
    90+1
    A trenér Tobiáš ještě jednou takticky střídá. Martin Zeman odvedl dobrý, aktivní výkon a přepouští místo pro Martina Krameše.
     
    90+1
    Nastavuje se pouze jedna minuta.
     
    90
    Příbram podruhé střídá. Pilíka nahradil Ajrapetjan.
     
    89
    Skóre se nemění ani po souhře Beauguel – Matěj Hanousek. Po centru druhého jmenovaného se místní fanoušci dokonce dožadovali odpískání Hájovského ruky, leč jejich prosby vyslyšeny nebyly.
     
    88
    Řezníček toho sice v průběhu zápasu moc nepředvedl, ale teď si pohrál s Karavajevem a správně načasoval přihrávku na Deliho. Jako poslední instance ovšem zafungoval Jeřábek.
     
    87
    Zápas se blíží ke svému konci a vypadá to na bezbrankovou remízu.
     
    86
    Pilíkův rozjezd z vlastní poloviny nedovoleně zastavil Matěj Hanousek a rozehrávat se bude v režii hostů.
     
    85
    Karavajev jeho centr odvrátil jen na hranici vápna, kde si však Pilík zpracoval míč rukou a bylo po nebezpečí.
     
    85
    Beauguel neodvrátil vysoký centrovaný míč úplně stoprocentněa Jeřábek už odkop na hrací ploše nezvládl. Hosté kopou Zemanem další roh.
     
    84
    Krbeček ve středu pole šikovně postrčil míč Delimu, jehož delikátně podťal Gedeon. Odpískání faulu se holohlavý středopolař hodně diví, ale standardce Příbrami už nezabrání.
     
    82
    Vzápětí se o novou letní posilu Dukly čistě postaral zkušený stoper Zápotočný.

    Radek Barkman


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky:


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 3:7.
    FK Dukla Praha: Rada – Mat. Hanousek, Polom, Jeřábek, Karavajev – Čajić (62. Považanec), Gedeon (C), Mar. Hanousek – Berger (75. Albiach), Beauguel, Krmenčík.
    Náhradníci: Chudý – Juroška, Kluk, Považanec, Mareš, Hlinka, Albiach.

    FK Příbram: Boháč – Sus, Hájovský, Zápotočný (C), Neves – Hnaníček, Deli – Pilík (90. Ajrapeťan), Fillo (78. Krbeček), Zeman (90+1. Krameš) – Řezníček.
    Náhradníci: Krbeček – Ajrapeťan, Tarczal, Danoski, Krameš, Stratil, Krbeček.

    Rozhodčí: Hrubeš – Kříž, Arnošt
    bahis siteleri