Chomutov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:0 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:3 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 2:0 (kon.) | Kadaň – Most 3:4 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Ústí n/L 7:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 2:3, 0:0 - 0:1)
AZ Havířov
Středa 10.09.2014, 18:03 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 417 diváků. (20:53:44)
     
    Havířov nakonec získal v Havlíčkově Brodě 2 body, když v prodloužení rozhodl zápas bývalý Rebel a nová posila Slezanů Michal Hlinka. Hosté si teď užívají děkovačku se svými skvělými fanoušky. Havlíčkův Brod určitě spokojený nebude, protože vedl už 3:1, ale hosté 9 sekund před druhou sirénou ztrátu smazali. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek večera. Na shledanou.
     
    Konec zápasu.
    HLINKA - 3:4
     
    60:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je konec, hosté se radují z bonusového bodu už v první minutě prodloužení! Martin Lenďák posunul kotouč na Radima Ostrčila, jehož pas vysunul do samostatného úniku exbrodského MICHALA HLINKU, který to udělal jako zkušený mazák, když si vybruslil až těsně před brankoviště a zblízka zápěstím propálil gólmana Dlouhého k jeho pravé tyčce! Asistence: Radim Ostrčil, Martin Lenďák.
     
    60:12
    Rebelové ihned po vyhraném vhazování nahodili kotouč za havířovskou branku, jenže u kotouče byli dříve hosté z Havířova.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Havířovští hráči utvořili před svou brankou hlouček a domlouvají se, jakým způsobem budou v prodloužení hrát.
     
    Napínavý zápas nebere konců, základní část jméno vítěze nepřinesla, na řadě je pětiminutové prodloužení. Pokud se ani v něm nerozhodne, dojde na samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Radim Ostrčil ještě stihl při havířovském útoku vystřelit, ale z vrcholu kruhů nastřelil jen beton pozorného gólmana Dlouhého. Puk v rohu pásma.
     
    59:38
    Puk se zdržuje v rohu havířovského pásma.
     
    59:14
    Úplně zbytečné vyloučení na straně Rebelů, kteří se připravili o přesilovku. Až do konce zápasu se bude hrát 4 na 4. Kapitán Rebelů Roman Maliník sice protestuje, jenže není to nic platné, za katr putuje Pavel Sedláček (HBR) za faul kolenem.
     
    59:00
    Brodská kombinace pokračuje, chybí však střelba.
     
    58:45
    Havlíčkův Brod už drží útočné pásmo.
     
    58:30
    Pavel Sedláček poslal puk za branku Havířova.
     
    58:19
    Patrik Zdráhal (HAV) už znovu sedí v hokejovém vězení, tentokrát za vysokou hůl. Střídačka Rebelů si vyžádala oddechový čas, pokusí se ještě v závěru zápasu udeřit.
     
    57:55
    Havlíčkův Brod rozvíjí svou akci zpoza brankáře Dlouhého.
     
    57:37
    Havlíčkův Brod musí teď rychle zpět, hosté se ubránili v nepříjemném oslabení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Schleiss, 27. Schleiss, 31. Babka (Maliník) – 30. Pechanec (Klimša), 33. Jakúbek (Repe), 40. Tomi (Šlahař), 61. Hlinka (Ostrčil, Lenďák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dlouhý (R. Svoboda) – Pavlíček, Boháč, Semrád, Janáček, Prokop, Škůrek, Jeník, Zítka – Babka, Maliník (C), Sedláček – Endál, Přikryl, Rousek – Kňazev, Jankovič, Schleiss – Milfait, Minárik.
    AZ Havířov: L. Daneček (Turšner) – Dresler, Bezuška, Krisl (C), Foltýn, Ostrčil, Bahounek, Repe, Lenďák – Jiránek, Pechanec, Klimša – Jakúbek, Šlahař, Tomi – J. Daneček, Haas, Říčka – Zdráhal, Hlinka, Kucsera.

    Rozhodčí: Jan Jílek – Milan Štofa, Václav Beneš.

    Diváci: 417
    bahis siteleri