HK Riga – K. Vary 0:2 (kon.)
konec
HK Riga
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 14.10.2014, 18:35 • Inbox.lv ledus halle, Riga • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera a u dalších on-line přenosů zase někdy "napočtenou"! (20:44:35)
     
    Karlovarský celek dnes Rigu na jejím stadionu porazit dokázal. O obě branky utkání se postaralo opět nejproduktivnější trio Energie a brankář Fučík si připíše čisté konto. Tři body tedy putují do lázeňské metropole.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Opět power play! Grinfogels sedí na střídačce.
     
    59:36
    Ještě chvíli před konce hlavní sudí vylučuje jednoho z hráčů hostů, přesněji Martina Osmíka (KVA), který už se dnes nejspíš do hry nezapojí.
     
    58:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Opět zaúřadovalo nejproduktivnější karlovarské ofenzivní trio. Po přihrávkách Zadražila a Harkabuse, trefuje DAVID GRÍGER opuštěnou svatyni domácích. Asistence: Matěj Zadražil, Tomáš Harkabus
     
    58:11
    A Grinfogels rovnou zůstává na střídačce, domácí hrají v šesti.
     
    Lotyšský celek stále nedokázal Fučíka překonat, a tak si, teď už v nouzové situaci, bere oddechový čas.
     
    44:59
    Přesilovka domácích však trvala jen krátkou dobu, přesněji devět sekund. Síly na ledové ploše se díky faulu Karlise Ozolinše (HRI) vyrovnají. Verdikt rozhodčího? Hra vysokou holí!
     
    44:50
    Ale okamžitě po první brance, nabízí svým druhým vyloučením hostům vyrovnání Jiří Běhal (KVA).
     
    44:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu první branka utkání. Za pukem se do sítě za svými zády musí otáčet pokořený a smutný brankář Grinfogels. Kotouč za jeho záda propasíroval přesnou střelou TOMÁŠ HARKABUS. Asistence: David Gríger, Matěj Zadražil
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny:

    Střely na branku: 7:5
    Vhazování: 15:11
    Vyloučení: 2:4

    Už ze statistik je patrné, že se hráči trápí nejen střelecky, ale vůbec s jakýmkoli vytvářením střeleckých příležitostí a výhodných pozic.
     
    Ve druhé třetině musely oba týmy přečkat několik oslabení a Západočeši dokonce i jedno dvojnásobné. Avšak dnes svou mušku forwardi svých skvader stále ještě hledají. V koncovce se týmy trápí a nejsou schopni překonat muže v masce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:22
    A je tu první dvojnásobná početní výhoda. Rozhodčí posílá na trestnou lavici hráče, který má na zádech číslo 75 a na přední straně dresu Vlka. Je tedy jasné, že jde o Jiřího Běhala (KVA), obránce hostů.
     
    33:55
    Teď už ale zase mohou diváci v ochozech lotyšského stadionu sledovat přesilovku v podání domácích. Tu jim zajistil svým prohřeškem Alexandr Molnár (KVA).
     
    30:43
    Rozhodčí opět vylučuje. Tentokrát se mu zdál proti pravidlům zákrok Erika Golubeva (HRI).
     
    27:40
    Chvíli poté, co oba hráči naskočili po vypršení trestů na led, nabízí první možnost v podobě početní výhody domácím také útočník Vlčí smečky, Martin Osmík (KVA).

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 45. Harkabus (Gríger, Zadražil), 59. Gríger (Zadražil, Harkabus)


    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Golubev, Neimanis, Cypas, Cukste, Zile – Kondrats, Razgals, Ozolinš, Abols, Maslovskis, Mazurs-Mago, Ševčenko, Bogdziul, Elisejev, Galoha, Sprukts, Pankevičs, Ignatovičs, Sarkanis, Visockis
    HC Energie Karlovy Vary: Fučík (Fečo) – Michálek, Šafář, Röthlisberger, Weinhold, Šimek, Běhal, Rulík – Harkabus, Zadražil, Gríger – Beránek, Táborský, Kohout – Osmík, Hroch, Rubeš – Molnár, Vrána

    Rozhodčí: Prokuratov – Briedic, Bogdanov
    bahis siteleri