K. Vary – HK Riga 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HK Riga
Pátek 09.01.2015, 18:00 • KV Arena • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, já se s vámi loučím a těším se u dalšího on-line přenosu. Tak zase někdy NAPOČTENOU! (20:07:16)
     
    Vlčí smečka pokračuje na své famózní vlně, a potvrzuje, že patří mezi lídry MHL. Ve třetí lize bylo jasně patrné, který tým ovládá hru a hosté byli téměř bez šance. Rozhodující branku nakonec vstřelil Matěj Zadražil, a o chvíli déle náskok pojistil Tomáš Harkabus. Tři body zůstávají v Karlových Varech, ale zítra si celky zahrají odvetu, tak uvidíme, jestli ze zápasů s Rigou vytěží Západočeši maximum.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Na závěr Gríger trefil ještě tyč, obrovská smůla.
     
    59:32
    David Gríger, měl možnost rozhodnout, ale netrefil.
     
    58:57
    Hosté už hrají v šesti, gólman je na střídačce.
     
    58:21
    Hosté jsou nyní naprosto bezbranní a nevědí jak se dostat z krize. Jejich kouč volí time-out.
     
    56:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další pohledná situace. Za brankou kombinovali Gríger a Zadražil, který nakonec přihrál na osamoceného TOMÁŠE HARKABUSE, jenž o tyč zvyšuje na 4:2. Asistence: Matěj Zadražil, David Gríger
     
    55:46
    A hosté si vyzkouší hru ve třech. Vyloučen je stále ještě Golubevs a nyní odchází Neimanis (HRI).
     
    54:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to byla opravdu velmi krásná akce, dnes asi nejhezčí. Tomáš Harkabus naprosto s přehledem projel podél mantinelu a to v obrovské rychlosti a začal sjíždět k brance. Už se zdálo, že vystřelí, ale naprosto geniálně našel svým pasem MATĚJE ZADRAŽILA, který zasouval do prázdné branky. Asistence: Tomáš Harkabus
     
    54:10
    Ať se domácí snaží jakkoli střelecké příležitosti se jim stále nedostává.
     
    53:19
    Ale nemohou se dostat ke střele a hosté vyhazují.
     
    52:50
    Domácí začínají se svou dvouminutovou přesilovkou, která může být nakonec i rozhodující.
     
    52:35
    Velmi nebezpečný zákrok předvedl teď u mantinelu Golubevs na projíždějícího Hrocha. Velmi nebezpečný zákrok do hlavy. Hrocha odvážejí na nosítkách a Golubevs si už dnes nezahraje.
     
    51:28
    Domácí se vysvobozují a hosté se musí opět protlačit na soupeřovu polovinu.
     
    49:54
    Sudí posoudil Rulíkův (KVA) zákrok jako nedovolený a vylučuje jej na dvě minuty.
     
    49:40
    Tak to byla ohromná škoda pro svěřence trenéra Marišky. David Gríger přihrával před bránu Tomáši Harkabusovi, který puk po zemi vyslal na branku, ale brankář zakleknout stihl.
     
    48:47
    Nádherná Grígerova střela, kterou gólman vyrazil do vzduchu a jen tak tak stihl kotouč napodruhé vyrazit, než zaplachtil do jeho svatyně.

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 5. Beránek (Šafář, Vrána), 38. Škop (Beránek, Běhal), 55. Zadražil (Harkabus), 57. Harkabus (Zadražil, Gríger) – 1. Ozolinš (Jelisejevs), 22. Galoha (Grinbergs, Čukste)


    HC Energie Karlovy Vary: Fučík (Fečo) – Vaněk, Šafář, Rulík, Weinhold, Michálek, Šimek, Běhal – Osmík, Beránek, Gríger, Táborský, Harkabus, Orság, Vrána, Škop, Hroch, Zadražil, Rubeš.
    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Neimanis, Grinbergs, Pavelsons, Rosinskis, Minajevs, Čukste, Golubevs – Kondrats, Ševčenko, Bernhards, Galoha, Sprukts, Razgalds, Jelisejevs, Pankevičs, Sarkanis, Dzierkals, Ozolinš, Mazurs-Mago, Visockis.
    bahis siteleri