Mountfield HK – Pardubice 2:1 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 03.08.2015, 17:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    Máme za sebou kvalitní hokejový večer, který nakonec přinesl štěstí domácím barvám. Myslím, že za třetí třetinu si Mountfield zasloužil vyhrát, ale o to větší motivaci bude mít Dynamo v sezóně nebo ještě předtím na domácím přípravném turnaji. Pro dnešek se s vámi zpod Bílé věže loučím a těším se na počtenou u dalších zápasů! (19:15:40)
     
    Konec zápasu.
     
    64:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom je to gól! Už to vypadalo, že Dynamo oslabení ubojuje, ale dvě vteřiny před koncem prodloužení rozhodují domácí mladíci o svém vítězství. Tvrdou ránu Kynčla dorážel Dominik Matouš a ještě větší hlad prokázal novic PATRIK MAŠÍN, který dokázal pod tělem Milana Kloučka dostrkat puk do sítě. První derby letošní sezóny, a to v podání starších dorostenců, vyhrává Hradec Králové – 2:1 po prodloužení! Asistence: Dominik Matouš, Tomáš Kynčl.
     
    64:22
    Patrik Mašín nezpracoval prudký puk a Pardubice se osvobozují.
     
    64:05
    Bojovný kapitán domácích Štěpán Matějček zařídil svému týmu výhodnou přesilovku čtyři na tři! Boček (PCE) pyká za hákování. Velká šance pro Hradec.
     
    63:49
    Kubišta táhl pardubický útok sám a trefil jen bočí konstrukci hradecké klece.
     
    62:58
    A vyhraný pěstní souboj jako by domácí stranu povzbudil, poslední desítky sekund je nebezpečnější.
     
    62:03
    Neviděl jsem, jaké tresty Pohl s Palieskem dostali, ale buď dvojitý menší trest, nebo pět minut a do konce utkání. Každopádně se pokračuje klasicky čtyři na čtyři.
     
    62:03
    Vypadalo to nevinně, ale Mikuláš Pohl s Ondrejem Palieskem vytáhli parádní bitku. Nekompromisní obránce domácích nakonec složil svého protivníka na led a vysloužil si ovace hradeckého publika!
     
    61:56
    Domácímu výběru je odpískáno zakázané uvolnění, nové buly před Vomáčkou.
     
    61:47
    Martin Kaut pozlobil Vomáčku vynikajícím pokusem přes obránce. V následném přerušení si Milan Klouček nechal přebrousit levou brusli.
     
    61:13
    Ze své oblíbené pozice opět pálil Šalda, chvíli poté nabídl puk Dominiku Matoušovi do mezikruží. Škoda pro domácí, že jejich šestka kotouč nezpracovala.
     
    60:46
    První zákrok nastaveného času si připsal Tomáš Vomáčka, roztržku před jeho klecí museli trhat rozhodčí.
     
    60:27
    Samozřejmě se hraje ve čtyřech na obou stranách, takže každá chyba může rozhodnout. A tím miň chyb chtějí hokejisté udělat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V přípravě zatím není souzeno, aby zápas v hradecké FORTUNA aréně rozhodlo šedesát minut. I východočeské derby jde do prodloužení, byť v poslední třetině měli víc možností na rozhodnutí domácí hokejisté.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    A poslední pokus v základní hrací době patřil komu jinému než Radimu Šaldovi. Ale tahle Šalina do cílové stanice nedojela.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. F. Moník (Štohanzl, Jirásek), 65. Mašín (D. Matouš, Kynčl) – 29. Kaut (Machala)


    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Kynčl, Hroudný, Šalda, J. Moník, Gaspar, Pohl, Fanderlik, Jonáš – M. Matouš, Matějček "C", Dvořák – Mašín, D. Matouš, Hejna – F. Moník, Štohanzl, Jirásek – Hašek, Pažourek, Maršík. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Mikulčák, Boček "C", Mert, Hrubý, Jančařík, Fuchs, Leder, Javůrek – Šeliga, Pochobradský, Paliesek – Machala, Kaut, Martínek – Machač, Roubal, Štefka – Kubišta, Cach, Černý. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Pechánek – Lučan, Antalík.
    bahis siteleri