Zlín – Liberec 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Karviná 1:2 (kon.) | Jablonec – Slovácko 2:2 (kon.)
Brno – Teplice 0:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Sparta 0:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:2 (1:0)
MFK Karviná
Sobota 13.08.2016, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (19:03:18)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 12:3.
     
    Je konec, v mladoboleslavské Adidas Aréně se dnes zrodil překvapivý výsledek, Karviná si totiž z města automobilů odváží nečekané vítězství 2:1! Ani ve druhém poločase se hra příliš nezměnila, domácí byli jasně aktivnější, ztroskotali ale na mizerné produktivitě. Naopak Slezané využili své dvě jediné šance, nejprve se po skrumáží po rohovém kopu prosadil Janečka, pár okamžiků nato pak Diviše prostřelil Šisler. V závěru se sice Středočeši mocně snažili vyrovnat, hosté ale někdy i enormní nápor svého soupeře ustáli.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Počet zákroků brankáře Diviše (MBL) – 1

    Počet zákroků brankáře Laštůvky (KAR) – 5
     
    90+3
    Po autovém vhazování nahrál Kúdelovi, který dostal dostatek prostoru na to se s balonem otočit a vystřelit, jeho pokus ale stačil na poslední chvíli zablokovat Dreksa.
     
    90+2
    Domácí obrana teď doslova zaspala při návratu a málem z toho byl karvinské vítězství pečetící gól! Jurčo výborně našel Zeleného, který přečíslení dvou proti jednomu vyřešil nahrávkou na Voltra, těsně před nám ale balon na roh odkopl z posledních se vracející Hůlka.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se Jiří Houdek rozhodl nastavit čtyři minuty.
    90. Klobásova tutovka
     
    90
    Tohle musí být gól! Po sáhodlouhé kombinaci v podání domácích nakonec Fleišmanův centr do vápna přelétl všechny zúčastněné a přistál přímo u Stanislava Klobásy, ten ale z bezprostřední blízkosti nedokázal vůbec zakončit!
     
    89
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jan Šisler, přichází Filip Panák.
     
    88
    Jakub Rada si zřejmě neodpustil nějaké ty slovní výlevy na adresu hlavního sudího Houdka, který byl nekompromisní a ihned tasil žlutou kartu.
     
    87
    Jánoš roztáhl hru na Tomáše Přikryla, jenž využil dostatku vlastních sil a kličkou ke středu obešel už značně unaveného Janečku. Jeho následný přízemní pokus však za mnoho nestál, Laštůvka v naprosté pohodě zasáhl.
     
    86
    Po dalším z rohových kopů se už domácí k zakončení dostali. Radův centr přilétl přesně na hlavu střídajícího Takácse, ten ale trefil pouze hruď před sebou clonícího Janečky. Tlak Boleslavi však stále nebere konců.
     
    85
    Po několikaminutové odmlce se kupředu vydali i hostující fotbalisté. Sprinterský souboj s dobře připraveným Fleišmanem ale Voltr prohrál, navíc si posléze pomohl zákrokem za hranou fotbalových pravidel a regulí.
     
    84
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Pavel Košťál.
     
    83
    A na řadu přichází další roh Mladé Boleslavi. Ani tentokráte z toho ale nic nebylo, domácí se dnes v koncovce vyloženě trápí. Dokáží ještě srovnat, a vybojovat tak alespoň bod?
     
    82
    Karvinští se v posledních minutách pouze brání a ve zbývajícím průběhu zápasu se to asi nezmění. Nyní museli čelit dalšímu rohovému kopu, tentokráte měl ale Jan Laštůvka vše pod kontrolou a po včasném výběhu balon vyboxoval do bezpečí.
     
    81
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Pauschek, přichází Ladislav Takács.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 43. J. Rada (Magera) – 58. Janečka, 59. Šisler

    Karty:   62. Magera (MBL), 88. J. Rada (MBL) – 71. Jurčo (KAR), 72. Eismann (KAR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 12:3.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek (81. Takács), Kúdela, Hůlka, Fleišman – Jánoš, J. Rada – M. Vukadinovič (71. Klobása), Magera (C), Kalabiška (65. Přikryl) – Chramosta.
    Náhradníci: Šeda – Da Silva, Mebrahtu, Takács, Klobása, Keresteš, Přikryl.

    MFK Karviná: Laštůvka – Janečka, Dreksa, Hošek, Eismann (C) – Šisler (89. Panák) – Voltr, Jan Moravec (46. Holík), Budínský (84. Košťál), Zelený – Jurčo.
    Náhradníci: Pindroch – Duda, Puchel, Panák, Okleštěk, Holík, Košťál.

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Jiří Moláček, Tomáš Mokrusch

    Diváci: 3677
    ocianews.com