Most – Litoměřice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:4 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:4 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 1:2 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:0 (kon.)
Prostějov – Havířov 7:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
7:3 (2:2, 5:1, 0:0)
AZ Havířov
Pondělí 03.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! (20:27:51)
     
    Střely na branku: 33 – 34
     
    Je dobojováno! Jestřábi Prostějov porážejí AZ Havířov 7:3! Havířov přitom vlétl do utkání aktivně a zásluhou Haase se dostal do vedení! Prostějov vyrovnal díky Jana Káni, jenže Petran vrátil Havířovu vedení! Ještě do přestávky stačil vyrovnat Krejčík! Rozhodující momenty přišly ve druhé třetině! Domácí na jejím začátku díky brankám Krejčíka a Venkrbce odskočili na rozdíl dvou branek! Šanci pro Havířov ještě vzkřísil Bednář, nicméně Prostějov díky gólům Korhoně, Nováka a Rudovského rozhodli do přestávky o svém vítězství! Třetí třetina už se pouze dohrávala!
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Kamil Šimeček znovu vyjel k mantinelu, ale tentokrát neměl správný odhad! Rozjetý Jiří Půhoný jej zkoušel obstřelit, ale nakonec minul branku!
     
    58:27
    Kamil Šimeček vyrazil z branky a u mantinelu přikryl kotouč před dotírajícím hráčem Jestřábům. Domácí fandové si závěrečné minuty užívají!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:49
    Martin Novák se řítil na hostujícího brankáře! Domácí útočník se natlačil před obránce, ale bekhendem minul vzdálenější tyčku!
     
    57:24
    Jakub Neužil si užil zákrok proti střele z levé strany. Domácí brankář si vychutnal zákrok lapačkou! Vhazuje se po jeho pravici.
     
    57:06
    Domácí v plném počtu.
     
    56:40
    Další vyhození za branku Havířova! Hosté začínají nanovo. Na ledě je Meidlova formace. Přesilovka hostů se však rychle chýlí ke konci.
     
    56:17
    Domácí získali kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili až před branku Havířova. Dnešní duel už se pouze dohrává.
     
    55:17
    Jakub Dudek dostal kotouč za záda Jakuba Neužila, ale branka nemůže platit. Hostující hráč docílil branky kopnutím!
     
    55:06
    Vylučuje se i na straně domácího celku! Havířov si zahraje přesilovku! Dvě minuty za sekání dostává Patrik Moskal!
     
    54:30
    Hosté vybojovali kotouč a dokonce s ním dojeli až do útočného pásma. Tam jej ale přenechali domácím hokejistům.
     
    54:02
    Jan Rudovský jako falešný obránce prošel do mezikruží, předal kotouč Novákovi, proti jehož ráně se fantastickým zákrokem vyznamenal Kamil Šimeček!
     
    53:37
    Domácí se natlačili do útočného pásma, ale Lukáš Luňák nedostihl přihrávku na modrou čáru a kotouč mu utekl do středního pásma. Jestřábi musejí začít nanovo.
     
    53:05
    Další vyloučení na straně Havířova§ Daniel Štumpf dostává dvě minuty za hákování!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. J. Káňa (L. Krejčík, Půhoný), 19. L. Krejčík (Moskal, Korhoň), 24. L. Krejčík (J. Káňa), 25. Venkrbec (Protivný), 31. Korhoň (L. Krejčík), 36. M. Novák, 39. Rudovský (Protivný, D. Kolář) – 3. Haas (Maruna), 12. Petran (Štumpf), 27. Bednář (Korím, V. Meidl)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (27. Neužil) – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, Holomek, V. Zadražil – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – M. Novák, Moskal, Korhoň – L. Krejčík, J. Káňa, Půhoný – Švec, Fiala, Hozák.
    AZ Havířov: M. Laco (36. K. Šimeček) – Krisl, Lenďák, Bahounek, D. Seman (C), Petran, Korím, Dudek – Maruna, Haas, Gřeš – V. Meidl, Bednář, Kotala – Sztefek, Pechanec, Štumpf – Pořízek, D. Matula, Orság.

    Rozhodčí: Škrobák – Kis, Lučan
    bahis siteleri