Vsetín – SHK Hodonín 6:5 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:2 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 5:4 (po pr.)
Technika Brno – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:4 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
6:5 (1:2, 0:3, 4:0 - 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 07.12.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, věřím, že jste si s námi skvělou podívanou užili a přeji příjemný zbytek večera. (20:12:16)
     
    Neuvěřitelný zápas je u konce! Vsetínu se nakonec podařil náramný obrat a z dnešního duelu bere dva body. Domácí vstupovali do třetí třetiny se čtyřbrankovým hendikepem, dokázali srovnat až v závěrečné hře bez brankáře a v prodloužení rozhodl o vítězství zelenožlutých Jakub Čuřík.
     
    Konec zápasu.
     
    64:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na nájezdy dnes nedojde! Obrana hostů propadla a JAKUB ČUŘÍK byl úplně sám před Kotvanem, kterého následně pokořil přesnou střelou mezi betony! Asistence: Pavel Mojžíš, Radim Kucharczyk.
     
    64:08
    Vrána přesprintoval Hořanského a tlačil se až k Hromadovi, vsetínský gólman nyní svůj tým podržel a pohlídal si mezírku mezi betony.
     
    63:48
    Ostrčil hledal před brankou Pokorného, ten sice klečel, přesto se snažil vložil hůl do dráhy letu, Kotvan zasahuje lapačkou.
     
    63:14
    Finsterle vysřelil z levého kruhu, o chvíli později si vyjel na to stejné místo, jenže nedokázal pokořit Kotvana.
     
    63:06
    Hlavní rozhodčí změnil výrok čárového a vhazování proběhlo ve středovém kruhu.
     
    63:00
    Domácí hrají v plném počtu, vzápětí přichází na řadu jejich zakázané uvolnění.
     
    62:03
    Peš na sebe navázal dva obránce a uvolnil v předbrankovém prostoru Jakuba Kadlece, ten v ideální pozici trefil vsetínského gólmana do hrudi!
     
    61:56
    Vaněk tečoval nádhernou Jurčovu pobídku mezi betony Petra Hromady, vsetínský gólman je stihl včas sklapnout a zamezil pohromě.
     
    61:40
    Vaněk nenašel nikoho před brankou, hosté stále kombinují s pukem v útočném pásmu.
     
    61:11
    Šilhavému se podařilo poslat kotouč podél mantinelu do střední třetiny. Hodonín musí začínat až od vlastní branky.
     
    61:00
    Až nyní skončila výhoda hostujícího mužstva a nyní bude následovat nebezpečná přesilová hra. Hosté mají excelentní příležitost k tomu, aby si zajistili druhý bod.
     
    60:29
    Kucharczyk podrazil soupeře a zamíří na testnou lavici. Hosté mají ještě k dispozici výhodu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Neuvěřitelné se stalo skutkem! Valaši smazali čtyřbrankovou ztrátu a srovnali na 5:5. Dramatické utkání rozhodne až prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a při hře bez brankáře srovnává na 5:5! Ostrčilovu dělovku od modré čáry tečoval pod horní tyčku VOJTĚCH ŠILHAVÝ! To je neuvěřitelné, kdo by to ještě před několika minutami čekal. Utkání spěje do prodloužení. Asistence: Radim Ostrčil.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 11. Zúbek (Pokorný), 44. Vrba (Pokorný, Hořanský), 53. Pokorný (Zúbek), 57. Pokorný (Hryciow), 60. Šilhavý (Ostrčil), 65. Čuřík (Mojžíš, Kucharczyk) – 6. Hajný (Peš, Pokorný), 19. Kadlec (Vaněk), 23. Peš (Jurča, Kadlec), 33. Vaněk (Kadlec, Jurča), 40. Vrána (Pokorný)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý ( od 41. Hromada) – Vrba, Ostrčil, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Vávra, Kucharczyk, Finsterle, Pokorný, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Daněk, Hořanský, Hrazdira, Čech
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda) – Kužílek, Gazda, Pokorný, Potěchin, Loginovský, Polesný, Haloda, Miklík – Hložánek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Peš, Janás, Kuba, Kadlec, Jurča, Vaněk

    Rozhodčí: Fiala – Novák, Gančarčík
    bahis siteleri