Slovensko U20 – Finsko U20 1:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Bethel 8:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:5 (2:3, 2:1, 4:1)
Bethel University Royals
Pátek 23.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Na ledě probíhá děkovačka Bruslařů se svými fanoušky. Hráči Bethel University očividně nic podobného moc neznají, proto velké radosti a dění na ledě s údivem přihlížejí. (19:18:16)
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost, užijte si zbytek dnešního večera a zítra i Štědrý den, přeji bohatou nadílku pod stromečkem! Na shledanou!
     
    Je konec! Tým Bethel University Royals předváděl v Kotlině velmi dobrý výkon a po většinu utkání vedl, ale Havlíčkův Brod díky mohutnému finiši nepříznivý stav otočil a nakonec mohutně slaví se svými fanoušky výhru 8:5. Hosty sice poslal znovu do vedení Jeffrey Flicker, ale o obrat se postarali dvěma trefami Tomáš Chlubna, Tomáš Ludvík a David Michálek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě jedno přerušení hry, buly proběhne u gólmana Furlana.
     
    59:00
    Marek Tecl neúnavně napadal soupeřovu rozehrávku a moc nechybělo k tomu, aby se v útočném území ujal kotouče. Syn bývalého brodského hráče Martina Tecla nakonec musí uhánět zpět.
     
    58:15
    Zápas už se jen dohrává, ale hosté rozhodně nic nevzdali a dál se ženou za gólovým úspěchem. Brodská defenziva si ale dává dobrý pozor.
     
    57:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že šance hostů jsou definitivně rozprášeny! Luboš Voříšek při postupu vpřed našel mezi kruhy dobře postaveného DAVIDA MICHÁLKA, jenž potvrdil skvělou střeleckou formu z poslední doby, když neomylně trefil prázdnou bránu! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    57:26
    Hosté zkoušejí hru bez brankáře, nyní operují s pukem v útočném pásmu!
     
    57:15
    Hosté si vyžádali oddechový čas. Zápas sleduje 467 fanoušků.
     
    57:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně tvrdá rána pro hosty z dalekého zámoří, kteří bleskově inkasují znovu a prohrávají už o dva góly! Tomáš Ludvík nahrál TOMÁŠI CHLUBNOVI, který zkusil štěstí z těžkého úhlu na levé straně a překvapil svou ranou gólmana Furlana! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    57:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se domácí hráči přeci jen dočkali obratu, poprvé v utkání tak vedou! Útočný trojlístek Petr Kuchta – Filip Beneš – TOMÁŠ LUDVÍK dokonale rozebral soupeřovu obranu do posledního šroubku a posledně jmenovaný zakončil celou kombinaci ranou do odkryté brány! Asistence: Filip Beneš, Petr Kuchta.
     
    56:38
    Sledujeme hodně svižný hokej, děj hry se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé a obě defenzivy v čele s gólmany si nemohou ani na chvilku odpočinout.
     
    56:06
    Hosté bojovali o puk v rohu útočného území, jenže kus černé gumy ztratili a museli uhánět rychle zpět. Domácím se ale protiútok nepovedl.
     
    55:42
    Havlíčkobrodská družina se znovu velmi dobře tlačila před brankoviště, ale gólman Furlano byl pozorný a hrací předmět za svá záda nepustil.
     
    55:21
    Havlíčkův Brod už je usazen v útočném území a kombinuje.
     
    55:00
    Brankář Novák teď pokazil rozehrávku a měl obrovské štěstí, že toho nedokázal napadající Dallas Marvin využít, když netrefil odkrytou bránu!
     
    54:44
    Studenti z USA zachytili puk a vyhodili ho až do útočného území za brodskou bránu.
     
    54:27
    Domácí už jsou znovu zabydleni v útočných pozicích a obléhají bránu soupeře.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Křížek (Chlubna, Ludvík), 15. Endál (Třetina), 31. T. Semrád (Michálek), 32. Michálek (Navrátil, T. Semrád), 53. Chlubna (TS), 58. Ludvík (Beneš, Kuchta), 58. Chlubna (Ludvík), 58. Michálek (Voříšek) – 1. Splichal (Steen), 2. Bond (Nejmeh, Brown), 11. Splichal (Marvin), 25. Marty (Bonnano), 51. Flicker (Skarlis)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (31. Novák) – T. Semrád "A", M. Semrád, Lacina, Bušek, Kulhánek, Vala – Endál "A", Třetina "C", Přidal – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Křížek, Ludvík, Chlubna – M. Polák, Tecl
    Bethel University Royals: Furlano (Sheppard) – Mros, Bond, Eiter, Kling, Olinyk, Steen, Migiliore -Marvin, Splichal, Bonnano – Bjorklund, Brown, Nejmeh – Gran, Skarlis, Flicker – Marty, Becker, Brannon

    Rozhodčí: Jan Doležal, Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 467
    bahis siteleri