St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 03.04.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Kvalifikace o Chance ligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sektor hostujících fanoušků, který je nepochopitelně přímo u vchodu do kabiny domácích, nyní neumožňuje brodským hokejistům opustit hrací plochu. (20:29:02)
     
    "Fanoušci" Valachů se opravdu předvedli. Aby nám za dveřmi bouchaly dělobuchy jako na běžícím pásu, to jsem opravdu ještě v životě nezažil. Doufejme, že odjedou co nejrychleji domů a všichni se pokojně rozejdou ke svým domovům. Havlíčkův Brod každopádně vítězí 2:1 po prodloužení nad favorizovaným Vsetínem a získává veledůležité dva body do kvalifikační tabulky!

    Střely celkem: 30:30.
     
    Konec zápasu.
    61:52 MICHÁLEK - 2:1
     
    61:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neskutečná euforie v havlíčkobrodském táboře i v ochozech, Bruslaři po heroickém výkonu dokázali zvítězit v prodloužení! "Fanoušci Vsetína se i nadále chovají jako zvířata, v Kotlině to připomíná válečnou zónu. Lukáš Endál nahrál na modrou čáru Miroslavu Dubnovi, jehož dělovku krásně tečoval před brankovištěm přesně pod víko DAVID MICHÁLEK! Asistence: Miroslav Duben, Lukáš Endál.
     
    61:23
    Domácí se neusadili v pásmu soupeře a nyní si musejí hledat cestu zpět do přesilovkového postavení.
     
    61:03
    Havlíčkobrodská družina má puk na svých holích a okupuje útočné pásmo.
     
    60:43
    Valaši získali puk a dokázali vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    60:09
    Fanoušci hostů dělají ve svém sektoru neuvěřitelný bordel, doufejme, ze je ochranka a pořádkové sĺužby dokáží zpacifikovat.
     
    60:05
    Radim Kucharczyk (VSE) hned po úvodním vhazování předvedl zbytečný faul a dopustil za podražení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Chtěl jsem jít na záchod, ale přes mříž, jež odděluje sektor hostů, mi přiletěla před nohy dýmovnice. Prodloužení už každou chvíli začne.
     
    Napínavá partie rozuzlení v základní hrací době nenašla, v Kotlině nás tak čeká nesmírně důležité prodloužení, případně potom samostatné nájezdy. Stav je nerozhodný 1:1.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    Miroslav Třetina sprintoval podél levého mantinelu a moc nechybělo, aby se probil do pásma soupeře, jenže hosté dobře zasáhli v defenzivě.
     
    59:17
    Jakub Lacina sice nedokázal po vyjetí zpoza brány dobře rozehrát, jenže alespoň postrčil kotouč do neutrální zóny. Valaši si vynutili v poslední minutě třetí periody značný tlak.
     
    59:06
    Valaši odpovídají stejnou mincí a dnes velmi vyrovnaný a atraktivní zápas i nadále nenudí. Brankář Novák nahození ze strany dobře viděl a přerušil hru.
     
    58:43
    První útok teď pořádně zaměstnal vsetínskou defenzivu v čele s gólmanem Šurým! Patrik Přidal a jeho kumpáni doráželi zblízka, ale gólman Šurý se opět vyznamenal parádními zásahy! Na konci akce pálil z kruhu Tomáš Semrád, ale jen do Šurého ramena!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Třetina (Endál, Kulhánek), 62. Michálek (Duben, Endál) – 36. Kucharczyk (Čech, Mojžíš)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Kulhánek, T. Semrád, Duben "A", Lacina, Kříž, Vala, Bušek, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál – Teplý, Kozlík, Michálek – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Navrátil, Szilva, Křížek
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Čech "A", Janáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš "C", Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík "A", Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek, Daněk, Hořanský, Kucharczyk

    Rozhodčí: Tomáš Veselý, Přemysl Skopal – Daniel Reich, Ondřej Polák

    Diváci: 3038
    bahis siteleri