Kadaň – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Litoměřice – Písek 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 3:4 (po pr.)
Beroun – Chomutov 0:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:0 (kon.)
Hr. Králové – Ústí n/L 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 18.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Znojmo nakonec vítězí v Havlíčkově Brodě 4:3 po prodloužení. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek sobotního večera. (19:22:31)
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    64:28
    Orli právě vstřelili branku!

    A je rozhodnuto. Tomáš Kolafa přiťukl kotouč volnému LUBOMÍRU ŠTACHOVI, jehož rána z volného prostoru v blízkosti levého kruhu proletěla po ledě podél Nerudova betonu do sítě! Asistence: Tomášm Kolafa.
     
    63:53
    Znojmo urputně buší do havlíčkobrodského obranného valu. Rebelové úplně přestali bruslit a veškerou práci teď nechávají na bedrech svého gólmana Nerudy.
     
    63:12
    Kolafa pálil z vrcholu pravého kruhu a trefil jen vyjetého brankáře Nerudu, jenž daleko před svým brankovištěm vyrazil puk betony do bezpečí.
     
    62:41
    Říha se prosmýkl za záda havlíčkobordské obrany a střelou zblízka nechal vyniknout gólmana Nerudu, jenž schoval puk do vymrštěné lapačky.
     
    62:05
    Nabhozený puk ze středního pásma lapil gólman Neruda, jenž si ze svého brankoviště povyjel a před dojíždějícími útočníky Orlů přerušil raději hru.
     
    61:20
    Vpádu střílel z levého kruhu tísněný Říha, jenže netrefil bližší tyčku. Brankář Neruda zasahovat vůbec nemusel a hrát mohou domácí Rebelové, kteří zakládají od své branky útok.
     
    60:41
    Hra pokračuje v nastoleném trendu. Oba týmy se nikam nehrnou a zatím si spíše vyměňují kotouč. Střelu ani na jedné straně hřiště jsme zatím neviděli.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba nám jméno vítěze nepřinesla, na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení. Havlíčkův Brod již má jistou účast v elitní osmičce, což mu zajišťuje místo v play-off.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Rebelové drží puk a vyčkávají na konec utkání.
     
    59:27
    Postavení mimo hru Havlíčkova Brodu. Domácí si po přerušení hry vyžádali oddechový čas.
     
    58:58
    Obrázek hry se nám nemění. Oba tábory se stále nikam nehrnou, vyměňují si puk mezi sebou zejména obě obrany. Útočníci se k zakončení prakticky vůbec nedostávají.
     
    57:55
    V těchto okamžicích mají pro změnu navrch domácí Rebelové, kteří se snaží postupnou kombinací překonat znojemskou obranu a probít se k ohrožení gólmana Hotčičky.
     
    56:50
    Znojmo drží hru v útočném pásmu, ale puk rozhodně nemá naplno ve své moci, když ho poblíž gólmana Nerudy má jen s vypětím všech sil.
     
    55:48
    Hra v těchto chvílích postrádá na své atraktivitě. Oba týmy se střídají v držení kotouče, který se rychle stěhuje po ledové ploše, což s sebou nepřínáší žádné šance.
     
    54:59
    Při souboji ve středním pásmu opustil puk hrací plochu a skončil na havlíčkobrodské střídačce. Rozhodčí vhodí puk zpět do hry blíže brodské modré čáry.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Voj. Němec, 34. Švaňhal (Stromko), 37. Kempný (Voj. Němec, Meidl) - 34. Trojan (Haman, Říha), 34. Plášek (Kolafa), 53. Podešva (Kolafa, Lattner), 65. Štach (Kolafa)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC LERAM Orli Znojmo:
    bahis siteleri