Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – J. Korea 9:1 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 10:3 (kon.) | EC-KAC – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Fischtown Pinguinw
Pátek 11.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a někdy zase u hokeje napočtěnou! (19:56:05)
     
    Piráti prohrávají po třetinách 0:2, 1:1 a 1:2 s německým Fischtown Pinguins 2:5! Hosté se dostali do tříbrankového vedení, Pirátům se následně povedlo snížit na rozdíl jediné branky, ale dvě využité dvojnásobné výhody utkání nakonec rozhodly. Dvakrát se prosadil Chad Nehring, po jedné brance přidali Kevin Lavallee, Brock Hooton a Marian Dejdar. Za Piráty skórovali Petr Koblasa a Jan Havel.
     
    Konec zápasu.
    59:49
     
    59:49
    Vojtěch Tomeček měl velkou šanci. Dostal přihrávku na levý kruh, odkud hned zakončoval. Jeho pokus ale skončil na břevně!
     
    59:34
    Pirátům se nepovedlo dostat se pořádně do nějakého zakončení, utkání tímto stavem nejspíše skončí.
     
    58:57
    Vyloučení v týmu Fischtown Pinguins (Wade Bergman – 2 min., napadení).
     
    58:53
    Mezi kruhy se do dobré šance dostal domácí Vladimír Růžička. Jeho střela ale byla na poslední chvíli ztečována a skončila vedle branky.
     
    57:53
    Do dobré šance se prodíral Jason Bast, jenž se od levého mantinelu dostal až před branku. Tam ale nezakončil gólově!
     
    56:45
    Do slušné akce se dostával mezi kruhy Jordan George. Ten po ledě mířil do protipohybu Laca, který ale včasně stihl zareagovat.
     
    56:10
    Po zakázaném uvolnění se opět přerušuje. Jeden z hostů rozehrával rukou, pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    56:00
    Od levého mantinelu střílel Jaroslav Mrázek, kterému se ale nepovedlo tvrdou překonat Pöpperleho i přes fakt, že bývalému brankáři Sparty vypadl kotouč.
     
    55:54
    Hosté v plném počtu.
     
    55:23
    Brock Hooton se zmocnil puku a podél levého mantinelu ujel do útoku. Jeho slabá rána přes obránce ale neslavila úspěch.
     
    55:03
    A tak to na sebe vzal v roli falešného obránce Vladimír Růžička. Jeho pokus od modré čáry ale nezapadl za záda Tomáše Pöpperleho.
     
    54:35
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet, ale jejich kombinační hra nebyla dvakrát přesná. Fischtownu se v obou případech povedlo vyhodit.
     
    53:54
    Piráti si zahrají přesilovou hru, Mike Moore za brankou podrazil chomutovského hráče a dostává dvě minuty.
     
    53:45
    Piráti jsou sice v útočném pásmu aktivnější, zatím se jim ale nic nepovedlo vymyslet. Uvidíme, jak tomu bude v následujících momentech.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 40. Koblasa (Růžička, Tomeček), 49. Havel (Valach, Růžička) – 8. Nehring (Urbas, Maschmeyer Brock), 13. Lavallee (Nehring, Bergman), 29. Nehring (Newbury), 50. Hooton (Bergman), 51. Dejdar (Moore, Newbury)


    Piráti Chomutov: Laco (Pavlát) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Buchtela, Chalupa – Koblasa, Huml, Tomica – Tomeček, Růžička, Sklenář – Hlava, Rob, Poletín – Wágner, Rindoš, Havel.
    Fischtown Pinguinw: Pöpperle (Hübl) – Moore, Maschmeyer Bronson, Bergman, Lampl, Jensen, Lavellee, Maschmeyer Brock – Newbury, Nehring, Urbas – Owens, Quirk, Hooton – George, Bast, Mauermann – Dejdar, Schwartz, Körner – Lennartsson, Kircher.

    Diváci: 2 137
    ocianews.com