Kometa Brno – Sparta 2:3 (po pr.) | Znojmo – Slavia 4:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:4 (kon.)
Opava – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:1 (kon.) | Třinec – Chomutov 8:6 (kon.)
Havířov – Litvínov 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 17.09.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Ve třetí třetině ještě navýšili havlíčkobrodský náskok Vojtěch Varga a Filip Ondráček, domácí Rebelové si tak zaslouženě připisují vítězství 5:1.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Puk mají ve své moci domácí, nikam se neženou a vyčkávají na závěrečnou sirénu, definitivně pečetící jejich jasné vítězství.
     
    59:20
    Nyní se Jihočeši přes zformované defenzivní šiky Rebelů dostali do útočného pásma, ovšem na modré útočné čáře se dopustili postavení mimo hru, po němž je jejich útok zastaven.
     
    58:41
    Havlíčkův Brod teď hraje ve velké pohodě, na své straně má čtyřbrankový náskok, který si zatím pečlivě hlídá. Daří se mu držet kotouč na svých holích a soupeře nepuštět do nebezpečných útočných situací.
     
    57:39
    Po održeném puku se dostalk e střele v mezikruží útočník Ondráček, jenž dnes hraje s velkou chutí, ale jeho ránu stihla zblokovat českobudějovická obrana a puk letěl vedle levé tyčky.
     
    56:30
    Razantní a velice nepříjemné střely z dobrých střeleckých pozic donutily brankáře Krcha k několika povedeným zákrokům, po jednom z nich zůstal kotouč ležet bez povšimnutí těsně vedle betonů klečícího brodského brankáře, ovšem Jihočeši tuto slibnou příležitost nevyužili v korekci nepříznivého stavu!
     
    55:47
    Havlíčkův Brod nepřešel z obranného pásma do útočné fáze, vyhodil pouze na zakázané uvolnění, po němž proběhne buly v Krchově blízkosti.
     
    54:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Václav Němec poslal kotouč od modré čáry na hůl Marka Havla, jenž tvrdě vypálil z mezikruží do levé tyčky, od níž se kotouč odrazil do brankoviště přesně na hůl FILIPA ONDRÁČKA, který ho z dorážky nerušeně uklidil do prázdné brány! Asistence: Marek Havel, Václav Němec.
     
    53:48
    Hadrava si to neohroženě namířil středem českobudějovické obrany, když elegantně obešel přes dva protihráče a sám zblízka pálil do Kantorových betonů. Za hákování je po odpískání poslán na lavici hanby Zvoník (CEB).
     
    52:56
    Při sérii několika razantních střel, které gólman Kantor vyrazil, se po jedné z nich ocitl mezi kruhy osamocený obránce M. Blažek, jenž se obtočil kolem mlýnice hráčů před brankou a vpádu pálil těsně vedle levé tyčky!
     
    51:49
    Povednou individuální akcí se prezentoval Sedlák, jenž rozkmital své rychlé nohy, obkroužil bránu a zkoušel zasunout kotouč k bližší tyčce, ovšem ten mu sjel z hole a skončil na modré čáře.
     
    50:59
    Honza tvrdou ranou z levého kruhu nejdříve zazvonil na tyčku a poté ze stejné pozice pálil jen do betonů brankáře Kantora, který se blýskl mohutným rozklekem.
     
    50:21
    Za hrubost odchází na trestnou lavici Szilva (HBR), který se provinil hrubostí.
     
    49:50
    M. Milfait obdržel do rohu budějovického pásma nahrávku z modré čáry, pohotově sklepl bez přípravy kotouč na osamoceného Zdražila, jenž si sjel do skvělé palebné pozice před brnaku a v zakončení byl tvrdě vražen zezadu na brankovou konstrukci. Sumerauer (CEB) je potrestán petiminutovým trestem a osobním trestem za napadení do konce utkání.
     
    48:50
    Rbeelové si vytvořili další samostatný únik, v němž se tentokrát objevil agilní Hadrava a napálil jen Kantorovy betony. Byl však faulován, na trestnou lavici je vykázán Štěpán (CEB) za sekání, který musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    48:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V posledních minutách se hrálo ve strhujícím tempu, nahoru - dolů, což s sebou přinášelo spoustu nadějných protiútoků a šancí. Při jednom z nich nahrával Vladimír Szilva na hůl Jana Milfaita, jenž ještě prodloužil na rozjetého VOJTĚCHA VARGU, který se ocitl sám před vyjetým brankářem Kantorem, zkušeně mu udělal na poslední chvíli kličku a zblízka pohodlně skóroval do prázdné brány! Asistence: Jan Milfait, Vladimír Szilva.
     
    46:30
    Hosté si začínají během svého útočného snažení vynucovat značný tlak, havlíčkobrodská obrana musí být neustále ve střehu, včas přistupovat k rychlým útočníkům a vykrývat případné střelecké úhly. Zatím se jí to daří výborně.
     
    45:18
    Kolařík se na modré čáře rozhodně nemazal s kotoučem a tvrdě ho vyslal směrem k brodské brance, kde stál ve svém brankovišti dobře postavený gólman Krch a ukryl kotouč do lapačky.
     
    44:57
    Kotouč se v brodském pásmu odrazil na hůl útočníka Švihálka, který okamžitě pálil z pravého kruhum ovšem obránce domácích dokázal do střely vložit včas svou hůl a pik doletěl jen do ochranné sítě.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Ondráček (Havel), 28. J. Milfait (Szilva, Varga), 37. Varga (Šíma), 49. Varga (J. MIlfait, Szilva), 55. Ondráček (Havel, Vác. Němec) - 6. Sumerauer (Marek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Krch (Zvolánek) - Novotný "A", Šíma, Vác. Němec, Musil, Ambrož, M. Blažek, Richter - Varga, J. Milfait "C", Szilva, Hadrava, Zdražil, M. Milfait, Havel "A", Ondráček, M. Novák, J. Doležal, O. Doležal, Šplíchal, Honza.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Bláha) - Klement, Jáchym, Semrád "A", Kolařík, Předota, Kříž, Štěpán, Liška, Seidl, Sumerauer, Marek "C", Švihálek, Sedlák, Rousek, Šaršok, Sekera, Turek, Přibyl, Zvoník, Moudrý.
    bahis siteleri