Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 5:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 0:0 (odl.)
Slavia – Litvínov 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Plzeň 2:4 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 3:5 (kon.)
Sparta – Kladno 5:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:2 (po s.n.) | Jihlava – Zlín 2:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Písek – Letňany 3:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 08.10.2010, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod nakonec udržel vedení nejtěsnější vedení 4:3 a raduje se z tříbodového vítězství. Hradec Králové se vrací domů do východních Čech bez bodového zisku. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký víkend. (20:13:21)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Hosté vyhráli buly a gólman Pavelka odjíždí na střídačku. Hradec Králové hraje power-play!
     
    59:39
    Hradec Králové si vyžádal oddechový čas. Dočkáme se brzy po vhazování jeho hry bez brankáře při šesti hráčích v poli?
     
    59:18
    Meloun nahodil puk do útočného pásma a odjel střídat, Rebelové poslali na led čerstvé síly. Jejich šetření je pro Rebely důležité, protože oproti svému soupeři hrají pouze na tři formace.
     
    58:40
    Račanský nechal vyniknout své rychlé ruce a dobrou hru tělem, když se tísněn několika hradeckými hráči proháčkoval až k brance, kde ovšem brankáře Pavelku neohrozil, protože na něj zezadu dotírali protihráči a utekl mu kotouč.
     
    58:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradecká obrana dopřála havlíčkobrodským útočníkům příliš mnoho volného prostoru před svou brankou, kde se po vyhraném vhazování ocitl volný DAVID KOZLÍK a puk zblízka usměrnil jemnou tečí k levé tyčce Pavelkovy svatyně! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    56:59
    Hradec právě vstřelil branku!

    Rebelové se dostali pod mohutný tlak a jejich soupeř se raduje z vyrovnání. Petr Pilař naznačil na vrcholu kruhů tvrdou ránu, jenže místo té poslal puk přesnou nahrávkou na hůl v pravém kruhu číhajícímu FILIPU ROPICKÉMU, jenž bez přípravy prostřelil gólmana Fučíka, který se nestihl včas přesunout ve svém brankovišti! Asistence: Petr Pilař, Marek Červený.
     
    56:00
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilovka, jíž mohou využít ve svůj prospěch a srovnat se svým soupeřem z Vysočiny v závěru zápasu krok.
     
    55:44
    Nevyužitá šance může Rebely hodně mrzet. Vyloučen je totiž po útočném faulu Wasserbauer (HBR), který dostal 2 minuty za hákování.
     
    55:13
    Po obrovském závaru před hradeckou brankou mohl uklidit ležící kotouč do poloprázdné brány volný Špringl, k němuž se odrazil puk, ale zblízka trefil jen ležícího gólmana Pavelku, jenž puk za svá záda nepustil!
     
    54:39
    Rebelové se na chvíli nastěhovali do útočného pásma, kde si v přesilovkovém postavení párkrát vyměnili puk a od modré čáry ostře pálil obránce Pecen, jehož ránu zneškodnil brankář Pavelka svými připravenými betony.
     
    54:00
    Na trestnou lavici je vykázán Bartoň (HKR), který se provinil hákováním a odsedí si 2 minuty.
     
    53:31
    Červený napřáhl na modré čáře, gólmana Fučíka však nepřekonal, protože brodský muž s maskou vystrčil do strany svůj levý beton, jímž puk vytěsnil těsně vedle branky.
     
    52:24
    Němec si počíhal na obranné modré čáře na odražený puk, u kterého přetlačil tělem hradeckého hráče a namířil si to do útočného pásma, kde se však u levého mantinelu nevymanil z pevného sevření protihráčů, puk se odrazil sice k brodskému hokejistovi, jenže ten se dostal do postavení mimo hru.
     
    51:17
    Na druhé straně se předvedl v dobrém světle také jeho protějšek Fučík, který ve svém brankovišti dobře snížil střelecký úhel zakončujícího hráče a vyrazil jeho následnou střelu hrudí na hole svých beků, jež operovali v jeho blízkosti.
     
    50:00
    Němec mohl využít špatné komunikace mezi hradeckými beky, jimž utekl kotouč a havlíčkobrodský forvard okamžitě pálil bekhendem po ledě, jenže do cesty se puku postavil včas konec pravého Pavelkova betonu a vyrazil ho mimo tři tyče.
     
    49:19
    Hradec Králové se snaží dobýt útočné pásmo, zatím si však nenašel cestu přes dobře zformovaný obranný val Rebelů na modré čáře.
     
    48:16
    Rebelové se snažili o rychlý přechod do útočného pásma, jenže to nestihli včas vyklidit a provinili se postavením mimo hru, které bylo záhy také odpískáno.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Jelínek (Vlček, Němec), 16. Meloun (Kozlík), 29. Kulhánek (Vlček), 59. Kozlík (Wasserbauer) - 10. Gabriel (Kováč), 31. Frk (Pravda, Pilař), 57. Ropický (Pilař, Červený)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    bahis siteleri