Třinec – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 6:1 (kon.)
Znojmo – Liberec 4:3 (kon.) | Olomouc – Sparta 3:6 (kon.) | Opava – K. Vary 3:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 7:4 (kon.) | Havířov – Kladno 2:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Litvínov 1:5 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
HC VERVA Litvínov
Pátek 22.10.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Severočeši si nakonec odvezli z Kotliny zasloužené vítězství, když domácí Rebely zdodali v poměru 5:1. Děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:07:22)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:50
    Havel rozkmital své rychlé nohy a natlačil se přes litvínovskou obranu až do předbrankového prostoru, ze kterého tvrdě pálil těsně vedle branky gólmana Bryla.
     
    58:29
    Kousalík vypálil od modré čáry, jeho razantní střela však svůj cíl nenašla, když trefila jednoho z litvínovských útočníků a odrazila se do bezpečných míst pro havlíčkborodské hráče.
     
    57:53
    Přechod do útočného pásma Rebelům nevyšel, zastavil je hvizd hlavního sudího, jenž odpískal signalizované postavení mimo hru.
     
    57:05
    Stále se nám nabízí stejný obrázek hry. Rebelové se snaží ještě něco vymyslet, jenže se jim na hole lepí pořádná porce nepřesností. Hosté si naopak hlídají pohodlný náskok.
     
    55:13
    Havlíčkův Brod je očividně a pochopitelnmě zaskočený vývojem utkání, za čtyřbrankového náskoku svého severočeského soupeře se mu vůbec nedaří nic nebezpečnějšího vymyslet, jeho hra je plná nepřesností. Navíc to s ním mohlo vypadat ještě o poznání hůře, kdyby obránce Hora zakončil dříve, než mu střelu zblokoval do ochranné sítě jeden z domácích hráčů.
     
    53:23
    Litvínov je v plném počtu, oslabení sehrál velmi dobře, když zaskočené Rebely vůbec nepustil do nebezpečnějšího zakončení nebo souvislejšího tlaku ve svém obranném pásmu.
     
    52:30
    Bernát se prokličkoval za záda havlíčkobrodských zadáků a tváří v tvář gólmanu Zvolánkovi míchal s pukem na holi tak dlouho, až se ve vlastních kličkách ztratil a nestihl zakončit před dojíždějícími Rebely včas!
     
    51:43
    Domácím nevyšel přechod do útočné fáze, při němž si vůbec neporozuměli a vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění, po jehož odpískání se stěhuje vše před Zvolánkovu branku.
     
    51:23
    Po rychlém přechodu Rebelů do útočného pásma se provinil faulem Kabeláč (LIT), který vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    50:07
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Litvínov nabídnutou přesilovku bleskově využil, když po křížné nahrávce Juraje Majdana napříč předbrankovým prostorem se dostal puk na hůl FRANTIŠKA BERNÁTA, jehož rána bez přípravy z bezprostřední blízkosti zapadla za Zvolánkova záda! Asistence: Juraj Majdan.
     
    49:38
    Šplíchal (HBR) musel zastavit za cenu faulu unikajícího útočníka, provinil se sekáním.
     
    48:58
    V témže čase dochází ke střídání v havlíčkobrodkém brankovišti, kde nahradil Matěje Peška jeho kolega Jiří Zvolánek.
     
    48:58
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Aby toho nebylo málo na hlavy domácích Rebelů, inkasovali další branku. Po střele osmoceného Ondřeje Jurčíka z pravého kruhu, jíž gólman pešek dokázal betonem vyrazit do prostoru vedle sebe, dorazil kouč do sítě JAKUB ŠRÁMEK! Asistence: Ondřej Jurčík.
     
    48:31
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se kotouč dostal do prostoru mezi kruhy, kde se ho ujal volný VLADIMÍR EMINGER a nechytatelnou střelou zápěstím přesně pod horní tyčku navýšil litvínovské vedení! Asistence: Juraj Majdan, Daniel Hora.
     
    48:11
    Střelecký pokus z pravého kruhu gólman Pešek spolehlivě zneškodnil, když se rychle přemístil ve svém brankovišti k levé tyčce a ukryl letící puk ve své lapačce.
     
    47:40
    Severočeský tým dostal podle očekávání svého soupeře pod mohutný tlak. Rozmístil se do postavení velkého čtverce a rychlými nahrávkami se snaží vyšachovat havlíčkobrodskou obranu.
     
    46:51
    Tak to je hodně nepříjemná situace pro Rebely. Proti rozjetému útočníkovi musel zasáhnout na poslední chvíli Musil (HBR), který si odnesl dvouminutový trest za hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Šíma (P. Blažek) - 16. Fačuk (Jurčík, Havelka), 28. Smolka (Hora, Kafan), 49. Eminger (Majdan, Hora), 49. Šrámek (Jurčík), 51. Bernát (Majdan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC VERVA Litvínov:
    bahis siteleri