Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Chomutov – Plzeň 5:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:5 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 5:4 (po pr.) | Motor ČB – Slavia 4:3 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 2:3 (kon.) | Třinec – Havířov 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HK Opava
Pondělí 13.12.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Rebelové opět promrhali dvoubrankový náskok a prohráli s Opavou 2:3, čímž natáhli nepříjemnou sérii porážek o další dílek. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního zápasu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (20:01:43)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Rebelové se probili k zakončení, když po zblokované střele od modré čáry musel gólman Trenčan zasahovat proti několika nebezpečným dorážkám, ale vše ustál. Po odpískání je vyloučen na 2 minuty za hrubost Dohnal (OPA).
     
    59:17
    Šíma tvrdě pálil z mohutného nápřahu od modré čáry a z blízkosti levého kruhu jen těsně minul vzdálenější tyčku. Hosté vzápětí vyhozením těsně minuli práznou bránu, a vyhodili tak na icing.
     
    59:07
    Po zakázaném uvolnění Slezanů hraje Havlíčkův Brod power-play.
     
    58:56
    Rebelové neudrželi útočné pásmo, kde se k zakončení nedostali, a hosté je posunutím kotouče do středního pásma vyhnali z pro ně nebezpečných míst.
     
    58:05
    Havlíčkův Brod se tlačí do zakončení a snaží se ze všech zbylých sil vyrovnat. Brankář Trenčan doslova neví, kde mu hlava stojí, ale s nebezpečnými ranami Rebelů si zatím ví rady a předvádí povedené zákroky. Naposledy vychytal u bližší tyčky lapačkou ostrou ránu Vác. Němce z pravého kruhu.
     
    57:15
    Po tvrdé ráně Vác. Němce od modré čáry, jíž přeskočil clonící Kozlík a puk těsně minul bránu, střílel zblízka osamocený Hadrava, jenže gólman Trenčan nadvakrát jeho bombu zneškodnil a přerušil hru.
     
    56:49
    Nejdříve pálil z dobré palebné pozice v mezikruží Vác. Němec a netrefil branku. Vzápětí střílel vedle pravé tyčky gólmana Trenčana od modré čáry Novotný.
     
    56:10
    Procházka s prosmýkl kolem beků, ale ti ho nakonec čistě zastavili. Přesto stihl opavský forvard zakončit, když vpádu nastřelil zblízka jen Krchovy nastavené betony.
     
    55:21
    Havlíčkův Brod zareagoval ještě zvýšenou útočnou aktivitou, z níž se snaží co nejpravidelněji zaměstnávat gólmana Trenčana. Ten má plnou výstroj práce proti sérii nepříjemných střel z brodských holí. Jeho spoluhráči jen vyhazují po zisku kotouče na zakázaná uvolnění.
     
    54:53
    Opava právě vstřelila branku!

    Rebelové neustávali v dobývání opavské branky, jenže paradoxně sami inkasovali po rychlém protiútoku. Patrik Džemla vyslal hezkou nahrávkou do úniku PETRA SEIDLERA, jenž přesprintoval brodského obránce, najel si od pravého mantinelu před branku a hezkou střelou zblízka obstřelil gólmana Krcha! Asistence: Patrik Džemla.
     
    53:51
    Šíma obdržel nahrávku ve středním pásmu, najel si do pásma a z pravého kruhu hledal bekhendovou nahrávkou před bránou Zdražila, který vpádu jen jemně tečoval puk špičkou hole do betonu gólmana Trenčana, jenž byl nastavený u bližší tyčky. Poté si povyjel zpoza branky mezi kruhy P. Blažek a svou střelou zápěstím nechal vyniknout opavského muže s maskou, který si ztlumil puk betony a následně ho ukryl pod lapačkou.
     
    52:57
    Slezané vytlačili Rebely s pukem až do středního pásma, odkud posílal kotouč nahozením zpět Ondráček, jenže jeho spoluhráči se dostali do úmyslného postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat v brodském pásmu.
     
    52:30
    Domácí se znovu probíjeli do zakončení z dobré palebné pozice v předbrankovém prostoru, kde byl aktivní zejména agilní útočník Hadrava, jenže Opava včas utěsnila prostor a nepustila Rebely do zakončení. Poté vyhodila na další zakázané uvolnění.
     
    52:00
    Hadrava si sjel do levého kruhu a ostrou ranou prověřil u bližší tyčky nastavené betony gólmana Trenčana. Opavané okamžitě po zisku kotouče vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    51:24
    Havlíčkův Brod vehementně a trpělivě dobýval opavskou obranu, přes níž se nakonec dostal do útočného pásma, jenže zde nic nebezpečnějšího nevymyslel. Hrát mohou s pukem na holi hosté.
     
    50:40
    Poblíž brankáře Krcha zůstal ležet na ledě otřesený opavský hráč Trčka, ale už je na nohou a sám odjíždí na střídačku Slezanů. Bez větších zdravotních problémů by měl pokračovat v zápase i nadále.
     
    50:09
    Richter ustál velký tlak na svou osobu, když mu na záda zblízka dýchal opavský útočník. Poslal totiž puk na svého spoluhráče za brankou a zamezil tímto způsobem případnému nebezpečí.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Hadrava (J. Milfait, Šíma), 21. J. Milfait (Varga) - 28. Baďura (Vítek), 50. Baďura (Dohnal), 55. Seidler (Džemla)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HK Opava:
    bahis siteleri