Boston – Florida 2:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (2:0, 0:2, 3:2)
BK Havlíčkův Brod
Pondělí 09.04.2018, 18:00 • RT TORAX ARENA • Kvalifikace o Chance ligu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po zápase:

    To co se událo ve třetí třetině v RT TORAX Aréně se dá jen těžko popsat do textového on-line přenosu. Třetí třetina začala v ospalém tempu – k vidění bylo hodně přerušení a ze začátku nic neslibovalo to, co se začalo dít od času 47:48. V tom čase totiž Tomáš Káňa proměnil samostatný nájezd a poslal Porubu znovu do vedení. To však trvalo jen do 54. minuty, v té se Havlíčkovu Brodu podařilo vsítit dvě branky. Lukáš Endál a David Michálek naprosto otočili vývoj utkání. Ale poté už následovala pětiminutovka v režii Jana Káni, který nejprve v čase 56:42 srovnal a v čase 59:05 dokonal obrat v utkání. Poruba si už poslední minutu pohlídala a připsala si možná klíčové vítězství v kvalifikační skupině.

    Ode mne je to dnes z RT TORAX Arény vše a těším se s vámi u dalších on-line přenosů. (20:30:06)
     
    Těsně po odpískání dochází k vyřizování účtu za brankou Poruby a rozhodčí od sebe nemohou chumel hráčů odtrhnout.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Domácí mají k dispozici vhazování před brankou Nováka!
     
    59:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:19
    Chlubina měl na hokejce vyrovnání. Byl však obránci Poruby tísněn a neměl tak dostatek prostoru k zakončení. Přesto se mu i v pádu podařilo kotouč posunout na Kůdelu.
    59:05 Káňa J. - 5:4
     
    59:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    RT TORAX Aréna vybuchuje v naprosté euforii! JAN KÁŇA z kruhu poslal puk dělovkou horního rohu a brankář Havlíčkova Brodu Novák byl bez šance! Neskutečné! Poruba si bere vedení zpět! . Asistence: Marek Haas.
     
    58:55
    Domácí brankář ztlumil střelu od modré – puk rychle vyklepal z rukavice a pokusil se vyslat do újezdu Vladimíra Luku. Tomu však přihrávka nesedla a akce tak končí hned v zárodku.
     
    58:51
    Uvidíme vhazování před Kůdelou.
    Káňa J. - 4:4
     
    56:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAN KÁŇA dostal přesnou přihrávku od Lukáše Finsterleho a těsně u pravé tyče Brodecké braky Nováka překonal. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    56:10
    Tlak hostí však netrval dlouho a hra se teď odehrává ve středním pásmu.
     
    55:50
    Bruslaři získali na svou stranou vhazování v útočném pásmu.
     
    55:30
    Novák raději přikryl kotouč, který se kolem jeho branky vydal na výlet vzduchem. Rozhodčí tak přerušuje hru a uvidíme další vhazování před brankou hostí.
     
    55:19
    Vhazování se bude opakovat.
     
    55:13
    Hráči se rovnají k vhazování před Novákem.
    53:55 MICHÁLEK - 3:4
     
    53:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    BK Havlíčkův Brod jde do vedení! Junior DAVID MICHÁLEK se protlačil mezi dvěma urostlými beky domácího celku – natlačil se před Kůdelu a poslal puk do horní části branky! Asistence: Luboš Voříšek.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 13. Fojtík (Puškár, Haas), 13. Zachar (Finsterle, Jaroš), 48. Káňa T. (TS), 57. Káňa J. (Finsterle), 60. Káňa J. (Haas) – 26. Semrád (Přidal, Třetina), 35. Kulhánek (Vala, Přidal), 54. Endál (Třetina), 54. Michálek (Voříšek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A), Slavík, Janota, Kaluža, Hryciow, Popela, Puškár, Adam – Ballner, Haas, Káňa J., Luka, Fojtík, Zdeněk (A), Finsterle, Zachar (C), Gelnar, Ollender, Káňa T., Jaroš
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Lacina, Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis – Přidal, Třetina (C), Endál, Michálek, Milfait (A), Voříšek, Chlubna, Kuchta, Beneš, Šuhaj, Ludvík, Kozlík

    Rozhodčí: Kašík, Přikryl – Adamec, Poruba
    bahis siteleri