Jablonec – Liberec 3:2 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:2 (2:2)
FC Slovan Liberec
Úterý 24.07.2018, 11:00 • Areál Břízky • Juniorská liga – Čechy • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Domácí Jablonec poráží na úvod Juniorské ligy Liberec 3:2! Domácí Jablonec se překvapivě dostal do vedení, jenže to mu vydrželo jen pět minut. Z přímého kopu totiž srovnal hostující Wesley. Hned z další akce vybojoval Slovan další přímý kop, po kterém se díky Wesleymu dostal do vedení. Poté převzal iniciativu Jablonec, který se po půlhodině hry dočkal vyrovnání. Svou druhou branku v utkání přidal Tomáš Čvančara. Po přestávce kralovaly na hřišti hlavně defenzívy. Liberec si sice vytvořil několik šancí, jenže deset minut před koncem zahrávali domácí přímý kop, po kterém rozhodli o svém triumfu. (12:54:01)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Liberec zahrával ještě jeden roh. Do vápna vyrazil i brankář Nguyen, jenže obrana Jablonce dokázala prudký centr odvrátit.
     
    90+1
    Jablonec znovu podržel míč na polovině Slovanu a získal cenné vteřinky k dobru.
     
    90
    Liberec v samotném závěru utkání zahrával rohový kop. Do odraženého míče se jeden z hostů opřel z pětadvaceti metrů, ale jeho rána byla moc vysoká.
     
    89
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Vrabec, přichází Drahoš.
     
    88
    Wesley na vlastní polovině dlouho otálel s přihrávkou a nakonec o balón přišel. Liberecký fotbalista zůstává po souboji ležet na trávníku.
     
    87
    Jablonec už hraje takticky. Domácí se nastěhovali do blízkosti rohového praporku, kde podrželi míč a šetří cenné vteřinky.
     
    86
    Další jablonecký útok zastavil včasný výběh libereckého brankáře, který si na malé vápno došel pro vysoký centr z pravé strany hrací plochy.
     
    85
    Liberec zahrával rohový kop. Centrovaný míč propadl na zadní tyč, kam se skvěle přesunul Richter, který střelci zmenšil střelecký úhel.
     
    84
    Jablonci po vstřelení třetího gólu narostla křídla. Domácí se vydali na polovinu soupeře, kde nasbírali cenné vteřinky k dobru.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Baláž, přichází Vébr.
    82. Dominik BREDA3:2
     
    82
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec se znovu dostává do vedení! Domácí celek zahrával přímý kop takřka z hranice šestnáctky a míč zpadl přímo do šibenice. DOMINIK BREDA je hrdinou dnešního utkání!
     
    80
    Žlutou kartu dostává Vuklišević (FC Slovan Liberec).
     
    79
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Čvančara, přichází Hajdo.
     
    78
    Wesley obrátil hru na spoluhráče z defenzívy. Slovan nadále pokračuje v obléhání pokutového území Jablonce, ale domácí defenzíva brání skvěle.
     
    77
    Hostující brankář Nguyen si bez problémů poradil se střelou ze střední vzdálenosti. Gólman Liberce ukryl projektil do rukavic.
     
    76
    Liberec táhl protiútok po pravé straně, jenže jeden z domácích hráčů se včas vrátil na své místo a odkopl míč špičkou kopačky do autu.

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 13. Čvančara, 30. Čvančara, 82. Breda – 18. Wesley, 20. Wesley

    Karty:   46. Čvančara (JAB) – 54. Michal (LIB), 80. Vuklišević (LIB)


    FK Jablonec: Richter – Petržilka, Peřina (68. Dostál), Bělina, Landfeld (75. Maqastena), Breda, Kozák, Kebísek, Pleštil, Horáček, Čvančara (79. Hajdo)
    Náhradníci: Vajner, Štěpánek, Dostál, Kratochvíla, Benda, Maqastena, Hajdo

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Kostl, Ulbrich, Fukala, Vrabec, Baláž, Kazda, Wesley (88. Drahoš), Vuklišević, Michal (79. Prokš), Gembický (67. Petr)
    Náhradníci: Prokš, Lehoczki, Drahoš, Pért, Vébr, Hnízdil

    Rozhodčí: Matějček – Černý, Poživil
    bahis siteleri