Třinec – K. Vary 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 02.11.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli definitivně všechno, přeji příjemný zbytek večera a hezký víkend. (20:34:03)
     
    Hradečtí hokejisté ve třetí třetině kontrolovali svoje vedení a přidali ještě gólovou pojistku. O tu se postaral svým prvním gólem v sezóně Michal Dragoun. Ošklivou kaňkou na zápase byl hrubý zákrok Jakuba Ference na Mateje Pauloviče. Slovenský útočník musel rovnou do kabiny v doprovodu lékařů.
     
    Podle posledních zpráv je Matej Paulovič v pořádku a po zápase již komunikoval s novináři.
     
    Nejlepšími hráči zápasu jsou David Nosek na zlínské straně a Filip Pavlík na straně domácí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Neskutečné, co teď neskončilo brankou. Opravdu netuším, kde se puk zastavil, ale Maris Bičevskis pohrdl prázdnou bránou.
     
    59:27
    Zlínští konec zápasu neunáší. Tentokrát dostávají trest na dvě minuty za vysokou hůl. Potrestaným hráčem je Zdeněk Okál.
     
    58:25
    Jakub Ferenc dostává trest na pět minut a do konce zápasu za úder do oblasti hlavy a krku. Nutno podotknout, že zlínský hráč se ihned Paulovičovi omlouval a byl prvním, kdo jej kontroloval.
     
    58:25
    Dobrá zpráva je, že Paulovič opouští ledovou plochu po svých, i když se spíš nechává vést záchranáři. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    58:25
    Matej Paulovič byl velmi ošklivě přišpendlen na mantinel Jakubem Ferencem a nevypadá to s ním příliš dobře. Na ledové ploše jsou už záchranáři.
     
    57:56
    Další puk, který hradecká obrana poslala pouze ven ze svého pásma. Domácí nechtějí připustit další obrat ve skóre, který se jim stal už dvakrát.
     
    57:28
    Kotouč vyletěl mimo hrací plochu a buly bude vhozeno ve středním pásmu. PSG se čas krátí velmi rychle.
     
    56:39
    Kulda skvěle přenesl hru na druhou stranu, ale nahození od modré čáry opět nedošlo až na bránu. Hradečtí beci se snaží to Pavelkovi hodně usnadňovat.
     
    55:56
    Matej Paulovič si hodně mákl, aby to nebylo zakázané uvolnění. Pozdržel tak Zlín o dalších několik pro Hradec cenných vteřin.
     
    55:48
    Domácí se soustředí hlavně na defenzivní práci a drží modrou čáru. Tomáš Linhart teď prodal svoje zkušenosti a dlouho nehrál, protože byla signalizována vysoká hůl soupeře. Nakonec se ale vhazuje v obranné třetině Mountfieldu HK.
     
    54:00
    Edgars Kulda to zkoušel od mantinelu, ale jeho rána šla hodně vedle. Berani už to ale zkoušení z každé pozice.
     
    53:06
    Bezúch si počínal hodně aktivně svojí holí při forčekingu, ale rozhodčím se zdálo všechno v pořádku. Slovenský rychlík puk stejně nevybojoval, takže Zlínští mohli dopředu. Zasekli se ale na modré čáře.
     
    52:54
    Ševci se vystavili do ofsajdu. Na srovnání skóre mají ještě něco málo přes sedm minut.
     
    52:22
    Je tady poslední komerční přestávka dnešního zápasu.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 9. Vincour (F. Pavlík, Zámorský), 23. Bezúch (Zámorský, Kukumberg), 28. F. Pavlík (R. Pavlík, Cingel), 50. Dragoun (Vopelka, Cibulskis) – 21. Herman (J. Ondráček), 28. Nosek (Šlahař, Valenta)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Cibulskis, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Piché – Vincour, Bičevskis, Rákos (A) – Paulovič, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Dragoun, Miškář – Karabáček, Kukumberg, Bezúch.
    Berani Zlín: J. Sedláček (27. Štůrala) – Řezníček, Freibergs, Nosek (A), Valenta, Gazda, Žižka (C), Ferenc – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – Okál, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Werbik, Poletín.

    Rozhodčí: Hejduk, Pešina – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 4558
    ocianews.com