Třinec – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (1:1, 3:0, 3:2)
HC Olomouc
Úterý 24.09.2019, 18:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, děkuji za pozornost. Na shledanou! (20:25:46)
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Michal Kovařčík (1+2) – Jiří Ondrušek (1+0)
     
    Utkání je u konce, z vysokého vítězství se radují domácí Oceláři, kteří tak ukončili bodovou sérii Olomouce. Oceláři si v úvodu třetí třetiny vypracovali čtyřbrankový náskok, Olomouci se sice poté povedlo snížit na rozdíl dvou branek, trefy Chmielewského a Doudery ale definitivně rozhodly o osudu zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Oceláři kontrolovali čas a pouze si přihrávali. Ještě jednu ránu na hostující branku nakonec vyslal Hrňa, Lukáš byl připraven.
     
    59:38
    Sražená střela Gernáta od modré skončila těsně vedle hostující branky.
     
    59:07
    Hra je přerušená, na trestnou lavici odjíždí Zbyněk Irgl, který se provinil hákováním.
     
    58:42
    Oceláři hrají v signalizované výhodě. Doudera mohl střílet od modré, rána mu ale nesedla a domácí se musejí vrátit do vlastního pásma.
    58:01 Milan DOUDERA - 7:3
     
    58:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté z Olomouce opět zkusili hru bez brankáře, tentokráte se jim to však vymstilo. MILAN DOUDERA ve vlastním pásmu získal kotouč a lehkým nahozením z vlastní modré poslal kotouč přímo do prázdné branky! Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    57:37
    Marcinko přesprintoval bránícího Škůrka a získal kotouč pro své barvy. Marcinko poslal puk do vlastního pásma.
     
    57:11
    Olomoučtí drží kotouč ve své moci, děje se tak ale v blízkosti jejich vlastní branky.
     
    56:30
    David Musil byl ve středním pásmu zezadu atakován Markem Heclem, za co sudí signalizovali trest. Třinecký obránce si to ale nenechal líbit a několika tvrdými údery poslal olomouckého útočníka k ledu. Hrát se tak bude ve čtyřech na obou stranách, trest za Musila, který se odebral do kabiny, odpyká Aron Chmielewski.
    55:43 Aron CHMIELEWSKI - 6:3
     
    55:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vlétli do útočné třetiny, využili zmatků v olomoucké obraně a přidávají šestou branku! Michal Kovařčík v předbrankovém prostoru vybojoval puk pro ARONA CHMIELEWSKÉHO, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Michal Kovařčík.
     
    55:28
    Oba týmy hrají v plném počtu, Lukáš se navíc vrátil do branky. Kotouč se po většinu času pohybuje ve středním pásmu.
    54:36 Zbyněk IRGL - 5:3
     
    54:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostům risk bez brankáře vychází, Kohouti snižují na rozdíl dvou branek! ZBYNĚK IRGL si ze středního pásma nabruslil do ideální střelecké pozice a nechytatelnou ránou do horního růžku nedal Kváčovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Nahodil.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. P. Vrána (Gernát, Marcinko), 27. M. Doudera (M. Kovařčík), 29. Hrňa (Dravecký), 32. M. Kovařčík (Gernát), 43. Adamský (Gernát, Kofroň), 56. Chmielewski (M. Kovařčík), 59. M. Doudera (Dravecký) – 16. Olesz (Škůrek, Strapáč), 54. Ondrušek (Burian), 55. Irgl (Nahodil)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Hrachovský – Hrehorčák, P. Vrána, Stránský – Dravecký (A), Marcinko (A), Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Hladonik, Kofroň – Polanský.
    HC Olomouc: Konrád (32. Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Dujsík, Valenta – Ostřížek, J. Knotek (A), Irgl – Strapáč, Kolouch, Klimek – Burian, Nahodil, Olesz – V. Tomeček, Skladaný, Hecl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Hlavatý, Lederer
    ocianews.com