K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 6:3 (kon.)
Třinec – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:6 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 20.10.2019, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byla ode mě dneska poslední informace. Teď už je to pro dnešek z pražské O2 areny definitivně všechno. Mějte se hezky a přeji šťastné vykročení do nového týdne. Budu se těšit, na počtenou! (18:36:13)
     
    Utkání je u konce! V prodloužení byli šťastnější domácí borci, kteří zásluhou Davida Tomáška berou dnes proti Pardubicím dva body. Dynamo předvedlo opravdu výborný výkon, na výhru to ale nestačilo. Sparťané se už řadí na svojí tradiční děkovačku se svým kotlem.
     
    Konec zápasu.
    61:50 David TOMÁŠEK - 2:1
     
    61:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí borci v tomto utkání vítězí! Řepík vyslal střelu na Kacetla, po zmatcích v jeho brankovišti se jako první dostal k puku aktivní DAVID TOMÁŠEK, který dnes svůj výkon korunuje gólem! Sparťané berou dva body, Pardubice si odváží domů jeden. Asistence: Michal Řepík, Adam Polášek.
     
    61:12
    První větší šance zápasu. Jan Zdráhal si sjel až na pravý kruh, odkud vypálil. Brankář Machovský střelu zlikvidoval svou lapačkou.
     
    60:19
    Sparťané už hrají opět v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím Ďaloga našlápl do útočného pásma a udělal prostor Sukeĺovi, jehož pas byl nepřesný.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 9 – 11
     
    Třetí třetina je u konce, půjdeme do prodloužení. V padesáté minutě vyrovnal stav dnešního utkání na 1:1 svou akcí Jan Mandát. Po tříminutové pauze se vrátím a budeme sledovat pětiminutové nastavení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Je velmi pravděpodobné, že i dnes uvidíme prodloužení. Machovský teď nenechal nic náhodě a raději přikryl neposedný kotouč. Bude vhazovat po jeho levici.
     
    59:06
    Pardubičtí nechali hodně prostoru Lukáši Rouskovi, který využil své rychlosti a svižnou střelou zaměstnal brankáře Ondřeje Kacetla. Domácí hrají dobře.
     
    58:26
    Sparťané se dostali do dobré šance ve vlastním oslabení. Smejkal ale nepřesně hledal Davida Tomáška, který na pobídku od svého kolegy nedosáhl.
     
    58:05
    Velká šance pro hostující celek! Milan Jurčina (SPA) se provinil nedovoleným bráněním a posedí si dvě minuty na trestné lavici. Dynamo čeká přesilovka.
     
    57:41
    Buchtele zaváhal v obranném pásmu, přijel mu ale na pomoc Andrej Kudrna, díky němuž se sparťané dostávají ven ze svého obranného pásma.
     
    57:09
    Lukáš Pech se dostal s pukem až do útočného pásma, kde v pravý moment předal černou pryž Michalu Řepíkovi, který udělal kličku, ale na Kacetla si nepřišel.
     
    56:29
    Košťálek to teď udělal velmi dobře, když si pohlídal bránícího protihráče na útočné modré a pak v klidu rozehrál po mantinelu do útočného pásma.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Rousek (Blain), 62. Tomášek (Řepík, Polášek) – 50. Mandát (Mikuš, Tybor)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Košťálek, Polášek, Kalina, Blain, Ďaloga, Jurcina, Tomáš Dvořák – Forman, Pech, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Černoch, Sukeľ, Buchtele – Rousek, Tomášek, Smejkal.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Eklund, Holland, J. Kolář, Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Hrádek – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Harju, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Blümel – Machač, Pochobradský, Matýs.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Ondráček, Špůr

    Diváci: 10 443
    ocianews.com