Třinec – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:3 (kon.)
Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 19.01.2020, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě už pro dnešek definitivně všechno. Sparťané se chystají na děkovačku se svým kotlem, Pardubičtí zatleskali svým příznivcům a odebírají se do kabin. Mějte se hezky a někdy zase na počtenou! (18:32:32)
     
    Utkání je za námi! Byl to pořádný boj, ze kterého nakonec vychází vítězně domácí zásluhou Lukáše Pecha. Pardubičtí se dnes musí spokojit s jedním bodem, sparťané si do tabulky české nejvyšší soutěže připisují dva body.
     
    Konec zápasu.
    61:20 Lukáš PECH - 2:1
     
    61:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nejprve neproměnili přečíslení dva na jednoho, kdy Vondrkovu přihrávku vystihl Tomášek. Poté se však LUKÁŠ PECH protáhl až před Pavla Kantora, kterého překonal svou přesnou střelou a rozhoduje o vítězi dnešního utkání. Asistence: Ville Koistinen, Matěj Machovský.
     
    60:43
    Sparťané však znovu kombinují v útočném pásmu. Košťálek kombinoval s Řepíkem v mezikruží, ale pardubická trojice posléze získala kotouč na své hole.
     
    60:12
    Tomášek vyhrál vhazování ve středovém kruhu a jako první mají puk na svých holích domácí. Řepík se prohnal kolem Kantorovy branky, skóre se nemění.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Na každé straně vidíme tři hráče, kteří už krouží po ledové ploše. Prodloužení začíná!
     
    Střely na branku: 19 – 34
     
    Ve třetí třetině jsme se rozhodujícího gólu nedočkali a o vítězi dnešního utkání bude muset rozhodnout prodloužení či samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Blain s Tomáškem ještě zastavili pardubický výjezd z obraného pásma. Vypadá to, že půjdeme do prodloužení. Nyní ještě zasáhl Matěj Machovský.
     
    59:22
    Tomáš Pšenička se prohnal dopředu v dobré rychlosti a po přejezdu útočné modré hned pálil. Brankář Kantor byl připravený a udržel puk ve své výstroji.
     
    58:57
    Dvořák vydoloval puk u mantinelu, ale na druhé straně byl jen Rolinek, který ještě zastavil sparťanský postup z obranného do útočného pásma.
     
    58:17
    Poslední dvě minuty třetí třetiny. Koistinen nahodil vysokým obloukem na Kantora, před kterým ještě dojížděl Smejkal, přesto pardubický brankář zasáhl.
     
    57:54
    Koistinen za brankou Sparty uklidnil hru a našel v útočném pásmu své spoluhráče. Puk sice projel Pechovi mezi bruslemi, ale poté se neprosadil Smejkal.
     
    56:58
    A znovu Dynamo. Johan Harju se dostal k odraženému kotouči v útočném pásmu a hned vypálil. Machovský se jen ohlédl, střela šla těsně nad branku.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 33. Tomášek (Rousek), 62. Pech (Koistinen, Machovský) – 25. Vondrka (Svačina, Mikuš)


    HC Sparta Praha: Machovský (Wolf) – Tomáš Dvořák, Košťálek, Koistinen, Blain, Jeřábek, J. Pohl, Poizl – Rousek, Tomášek, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Smejkal – Pšenička, Sukeľ, Dvořáček.
    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář, T. Voráček, Ivan, Holland, Blažej – Mandát, R. Kousal, Tybor – Svačina, Harju, Vondrka – Kusý, Poulíček, Látal – Machala, Rolinek, Paulovič.

    Rozhodčí: Svoboda, Heikinnen – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 9 763
    ocianews.com