Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 11.02.2020, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku úterního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (20:00:59)
     
    Je dobojováno. Závěrečná třetina nabídla ještě velké drama, hostům se zásluhou Vondráčka podařilo snížit na rozdíl jediného gólu. Poté měli další šance na vyrovnání, radost jim ovšem pokazil dobře chytající Frodl. V předposlední minutě Petr Straka trefil opuštěnou klec Energie, čímž dal razítko na vítězství Plzně.

    Střely na bránu: 41:37.

    Nejlepší hráči: Matyáš Kantner – Filip Novotný.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Nyní už je definitivně hotovo. Hosté se sice usadili v útočném pásmu, ale Škodovka zásluhou Roba získala puk na své hokejky a do velkého útočení už se nepouští.
    58:36 Petr STRAKA - 3:1
     
    58:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Hosté měli velkou šanci na vyrovnání, puk poskakoval před brankou, ale Energie kotouč do brány nedotlačila. Toho se následně ujal Milan Gulaš, který našel ve středním pásmu volného PETRA STRAKU, jenž trefil opuštěnou klec Varů. Milan Gulaš asistencí vyrovnal plzeňský rekord Tomáše Vlasáka v počtu získaných bodů v jedné sezóně. Asistence: Milan Gulaš.
     
    58:10
    Petr Straka skončil na ledové ploše, avšak nepískalo se. Puk se dostal poté na modrou čáru, odkud nepřesně pálil Matěj Stříteský.
     
    57:47
    Domácí mohli jet dva na jednoho, ale hlavní rozhodčí přerušuje hru kvůli hře vysokou holí. Dění zápasu se opět vrátí před Frodla, kde aktéry čeká důležité vhazování.
     
    57:08
    Petr Šenkeřík vyslal jedovatou ránu, puk se k němu posléze vrátil, ale tentokrát už nezakončil. Do útoku se vrhl domácí Škodovka, té je ovšem pískán ofsajd.
     
    56:35
    Domácí v plném počtu. Plzeň přečkala těžké oslabení, před námi je vrchol dnešního zápasu.
     
    56:19
    Plzeňská čtveřice už byla unavená, hosté je nepustili vystřídat. Dlouhé vteřiny si Energie přihrávala, na konci byla rána Rachůnka z levého kruhu, tu možná ještě lehce tečnul Flek, ale puk přesto končí v rukavici plzeňského brankáře.
     
    55:10
    A další rána na Frodla, ten si dokonce troufl vyhodit puk ze své lapačky a následně puk vyhodit z obranného pásma.
     
    54:46
    Hosté vyhráli buly, avšak po špatné přihrávce se k puku dostal Milan Gulaš, který puk poslal pryč z vlastní třetiny. Hosté se sním ovšem rychle vrátili, puk drží pod svou lapačkou pohotovým zákrokem Frodl.
     
    Dnešní utkání sleduje 5960 diváků.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kodýtek – 2 min., podrážení).
     
    53:30
    Hosté v plném počtu. Energie přečkala dvě oslabení krátce po sobě.
     
    53:04
    Na své si nepřišel ani Petr Kodýtek, ten puk dostal ještě ve středním pásmu, jeho střela krátce za modrou čárou byla sražená do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Novotného.
     
    52:44
    Plzeň rozjela velký kolotoč v útočném pásmu, na koni akce byl před brankou zcela volný Vojtěch Němec, ale celou akci pokazil ještě zbytečnou přihrávkou.
     
    52:08
    Krátce za sebou domácí vypálil snad čtyři rány na brankáře, avšak ani jedna nenašla cíl.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Kantner (Rob, V. Němec), 10. Jánošík (L. Kaňák), 59. Straka (Gulaš) – 44. Vondráček (Vildumetz, Šenkeřík)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Tomáš Král) – Budík, Čerešňák, Jánošík, L. Kaňák, Jank, Vráblík, Pulpán (A) – P. Zdráhal, Mertl (A), Gulaš (C) – Kantner, V. Němec, Rob – Straka, Kodýtek, Pour – Vracovský, Kolda, Heřman.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – Šenkeřík, Stříteský (A), Graňák, Weinhold, M. Rohan, Plutnar, D. Mikyska (A) – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – V. Polák, Černoch, Kohout – Koblasa (C), Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Hodek, Hradil – Bryška, Špringl

    Diváci: 5960
    ocianews.com