Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:4 (1:2, 2:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 23.02.2020, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:08:14)
     
    Střely na branku: 34 – 25
     
    Je dobojováno. Nádherný hokej z obou stran sledovali diváci na zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově. Verva ve třetí třetině vedla 4:2, ovšem hosté dvěma brankami chvilku po sobě srovnali. Začínalo se tak znovu od začátku. Jenže Viktor Hübl využil přesilovku čtyři na tři a Litvínov šel opět do náskoku. Ten pak ještě navýšil Patrick Kudla a tento dvoubrankový náskok už Verva udržela až do konce. Zapisuje tak veledůležité tři body do tabulky a stále živí naději na udržení se v extralize.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Karlovarský Jakub Flek se dopustil hrou vysokou holí v útočném pásmu a hra je vykázána do středního pásma. Nyní už to budou mít hosté hodně těžké a naopak domácí jsou velmi, velmi blízko hodně důležitému vítězství!
     
    59:28
    Uběhlo deset vteřin a Jaroslav Janus mě opět práci. Znovu zakročil proti nebezpečnému zakončení Grígera a má puk pod kontrolou. Drží tak stále velmi slibný náskok.
     
    59:18
    Důležitý zákrok předvedl Jaroslav Janus, jenž pokryl dotěrnou střelu Dávida Grígera. Hra je pozastavena a buly proběhne před Janusem.
     
    58:49
    Hostující branka je prázdná a Energie to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:25
    Koblasa nepřesně přihrával kotouč z obranného pásma. Samson Mahbod pak zůstali v útočném pásmu, ale jejich souhra nevyšla.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Domácí mají puk a jsou stále v útočném pásmu. Na levé straně se chtěl dostat ke střele Pospíšil, ale nakonec to měl na dlouhou hůl a nezakončil.
     
    56:38
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Jana Bednáře. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Verva tak získala útočné pásmo.
    55:28 Patrick KUDLA - 6:4
     
    55:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem třetí třetiny jdou domácí znovu do dvoubrankového náskoku. Před Bednářem se zjevil PATRICK KUDLA, který svou střelou vykoupal Bednáře a dává tak už mnohem větší šanci domácím na tříbodový zisk – 6:4. Asistence: Viktor Hübl a Samson Mahbod.
     
    54:39
    Flek pálil z otočky na Januse a ten se musel ve svém brankovišti činit. Stále pokračuje akce hostů, neboť obrana Vervy nevyhodila puk do bezpečí.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 695 diváků.
     
    53:54
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    53:32
    František Lukeš dostal namazáno od Viktora Hübla, ale před Bednářem nezakončil přesně. Hosté se poté osvobozují a puk letí až před litvínovskou klec.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (F. Lukeš), 32. Gerhát (M. Hanzl), 32. Trávníček (Jurčík, Válek), 47. V. Hübl (F. Lukeš, Kudla), 53. V. Hübl (Pospíšil, Gerhát), 56. Kudla (V. Hübl, Mahbod) – 14. T. Mikúš (Kohout, O. Beránek), 19. Stříteský (T. Rachůnek, Gríger), 48. Kohout (Eminger, T. Mikúš), 50. Černoch (V. Polák, Koblasa)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Hedberg, Gerhát, Válek – Helt, Jurčík, Trávníček.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (C), Gríger, Flek – V. Polák (A), Černoch, Koblasa – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Šafář, Vildumetz, Šik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Bejček – Komárek, Špringl

    Diváci: 5 695
    ocianews.com