Slavia – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 2:3 (kon.)
Motor ČB – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 1:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 4:0 (kon.) | Třebíč – Sokolov 4:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Baník Sokolov
Sobota 28.09.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu dnešního utkání. V té si vedli o poznání lépe opět domácí, kteří si nechtěli stav z předchozí třetiny 2:2 připustit a napadali co to šlo. To ukázali ihned ze začátku třetiny, kdy dokázal Ladislav Bittner využít posledních pár sekund přesilové hry a navýšil stav utkání na 3:2. Poté se hra v průběhu třetiny přesouvala ze strany na stranu. Domácí si nechtěli pustit hosty k tělu a drželi se co nejvíce času ve středním či útočném pásmu. Z toho sice už další gól vytěžit nedokázali, ale nedovolili soupeři větší pokusy o srovnání či otočení stavu utkání. Hosté se v závěrečných minutách pokusili o hru v šesti mužích na ledě, která se náhle proměnila v přesilovou hru pro Třebíč a v jeden okamžik dokonce 5 na 3. Tu již Sokolov dokázal stáhnout pouze na 5 na 4 a do prázdné brány se nakonec trefil Denis Kusý v čase 59:16. Tím si domácí potvrdili dnešní vítězství a berou si další tři body do své sbírky.

    Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:51:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Poslední střela Formana končí v jednom z obránců.
     
    59:24
    Nedvídek rozehrává kotouč zpoza své brány a spíše se snaží odehrát poslední sekundy před koncem třetiny v klidu.
    59:16 Denis KUSÝ - 4:2
     
    59:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde gól do prázdné brány hostů, o který se zasloužil Denis KUSÝ a navyšuje stav utkání na 4:2. Asistence: Nedvídek.
     
    58:40
    Domácí poslední minutu a pár sekund před koncem třetiny mají výhodu přesilové hry 5 na 3. Nyní jeden z hráčů domácích pálí na opět prázdnou bránu a trefuje tyč!
     
    58:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Matěj Zadražil – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    58:15
    Kuchař je zpět v bráně. Vhazování si berou na své hole domácí a od modré čáry se pokouší nahodit kotouč Forman, který trefil pouze rozhodčího.
     
    58:12
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Michálek – 2 min., hákování).
     
    57:35
    Kadeřávek se osvobozuje ze sevření vyvezením kotouče ven ze třetiny a hosté hrají bez brankáře! Jekel čelil dvěma střelám a sérii vyloučení, která ale všechna ustál.
     
    56:53
    Kratochvíl předává kotouč Kusému, kterého dobře atakuje obrana Baníku a nepouští ho do větších šancí.
     
    55:46
    Domácí si drží útočné pásmo, ze kterého se snaží Baník mermomocí dostat, to se mu po chvíli daří, nepouští domácí k většímu nátlaku a sám se dostává do příležitosti založit útok.
     
    54:49
    Vhazování před Jekelem si berou domácí a míří ihned před Kuchaře, kde je ale dobře brání hráči Sokolova.
     
    54:37
    Rychlý průjezd hráčů Baníku přinesl také střelu, kterou musel Jekel likvidovat svým betonem. Ten si situaci pohlídal.
     
    53:24
    Král se rozjíždí přes střední pásmo s Nedbalem a přichází série střel na Kuchaře. Tomu jedna z nich projela přímo mezi betony a po následném průjezdu a promenádě puku na brankovišti si mohli hráči baníku oddechnout. Nyní měli štěstí.
     
    53:22
    Jekel drží kotouč mezi betony. Vhazovat se bude před bránou domácích.
     
    52:25
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí a míří před Kuchaře. Za jeho brankou se pokoušel ukořistit kotouč Šťovíček, toho ale dobře bránili dva hráči Baníku a mohli tak založit vlastní útočnou akci směrem na Jekela.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 9. Tadeáš Král (Šťovíček, Nedbal), 33. Havlát (Jenáček, Nedvídek), 41. Bittner (Tadeáš Král), 60. Kusý (Nedvídek) – 29. Stříbrný (Vracovský, J. Tomeček), 37. Gorčík


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, A. Rutar, Furch, Jenáček, Forman, Hort – Kusý, Šťovíček, P. Kratochvíl – Michálek, Bittner, T. Havránek – Vodný, Nedvídek, Havlát – Malec, Tadeáš Král, Paták – Podlaha.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Fečo) – Kadeřávek, T. Kvapil, A. Rulík, Vodička, Michálek, J. Tomeček, Přindiš – T. Rohan, M. Zadražil, Osmík – Vracovský, Kverka, Stříbrný – Švec, Bečvář, Gorčík – Čejka, Kuběna, Kovařík.

    Rozhodčí: Dědek, Vrba – Kleprlík, Bohuněk.

    Diváci: 1043
    ocianews.com