Litoměřice – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 3:2 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 4:1 (kon.)
Motor ČB – Sokolov 4:1 (kon.) | Chomutov – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 3:1 (kon.)
Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 16.10.2019, 17:30 • Budvar aréně • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:20:42)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 33 – 15
    Střely mimo: 16 – 9
    Zblokované střely: 12 – 5
    Vhazování: 27 – 15
    Trestné minuty: 10 – 12
     
    Je konec! České Budějovice nakonec přidaly ve třetí třetině ještě jednu branku a berou z tohoto utkání plný počet bodů za výhru v základní hrací době. Svou druhou branku v utkání vstřelil Lukáš Endál, jenž využil přihrávky do slotu nekompromisní ranou do vzdálenějšího růžku. Motor toto utkání vyhrál po zásluze, jelikož byl většinu zápasu lepším týmem. Sokolov však působil sympatickým dojmem a měl i své šance, avšak z těch využil jen jednu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Dnešní utkání je rozhodnuté. Motor bude brát tři body, navíc hraje k jeho konci přesilovou hru. Zde už může padnout branka jen do sítě Sokolova.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:46
    Lukáš Endál našel krásnou přihrávku Václava Karabáčka na středu hřiště, ovšem do jeho rány padla hned dvojice hráčů, která ji také zastavila.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Přindiš – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Josef Stříbrný.
     
    57:47
    Martin Beránek se nenechal dostavit, což bylo základem k tomu, že získal puk v útočném pásmu. Motor o něj však stále musí bojovat v útočné třetině.
    57:21 Lukáš ENDÁL - 4:1
     
    57:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí čtvrtou branku dnešního utkání a nejspíše rozhoduje o osudu dnešního zápas! Roman Přikryl totiž našel v dobré střelecké pozici LUKÁŠE ENDÁLA, který střelou z první trefil neomylně vzdálenější růžek branky. Střílí dnes navíc už svou druhou branku! Asistence: Roman Přikryl a Pavel Pýcha.
     
    57:05
    Václav Karabáček ukázal, že má šikovné ruce! Dostal se totiž přes dva hráče soupeře až k zakončení, které však nebylo přesné z důvodu ťuknutí do hokejky.
     
    56:29
    Václav Svach si sjel z pozice od mantinelu, což jeho spoluhráč nečekal. Přihrávka proto prošla až do středního pásma, takže se domácí musí vystěhovat.
     
    55:38
    Tlak Motoru i nadále pokračuje. Ivan Lytvynov sice mohl pálit, ale ještě nahrával lépe postavenému spoluhráči. To se však ukázalo jako špatná varianta.
     
    55:06
    Miroslav Holec mohl přidat svou druhou branku v utkání! Dostal přihrávku do slotu, kde byl úplně sám. Přesto branku ranou z první minul!
     
    55:00
    Dnešní utkání sleduje 5382 diváků.
     
    54:50
    Jan Strmeň se nyní musel mít na pozoru a ukázal, že pozor opravdu dával. Na střelu od mantinelu totiž viděl, a tak lapil kotouč do své lapačky.
     
    54:34
    Karel Plášil už je zpět na ledě a utkání nejspíše v pohodě dohraje! To je dobrá zpráva pro domácí fanoušky. Rána, kterou schytal byla totiž opravdu tvrdá.
     
    54:00
    Patrik Kadeřávek nezachytil puk na útočné modré, a tak se Sokolov hned musí stěhovat. Dlouho se tam nezdržel a musí čelit napadání Motoru.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Holec (Šimánek, R. Přikryl), 22. Plášil (Karabáček, M. Novák), 39. Endál (Babka, Beránek), 58. Endál (R. Přikryl, Pýcha) – 12. Křemen (M. Zadražil)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha, Plášil, Suchánek, Svach, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Šimánek, Babka – Karabáček, Prokeš, Endál – J. Veselý.
    HC Baník Sokolov: Fečo (Kuchař) – Kadeřávek, Přindiš, Vodička, J. Tomeček, A. Rulík, Michálek – Gorčík, M. Zadražil, Švec – Stříbrný, Kverka, Vracovský – Křemen, Vrána, T. Rohan – Kovařík, Osmík, Kuběna – Bečvář.

    Rozhodčí: Skopal, Šindel – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 5382
    ocianews.com