Jihlava – Jastrzębie 3:1 (kon.) | Vítkovice – Lev 1:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Doněck 1:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 6:3 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:1 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 3:5 (kon.)
K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 0:1 (kon.) | Osvětim – Šumperk 4:6 (kon.)
Znojmo – Jesenice 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
IHC Králové Písek
Úterý 09.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vítězí nad Pískem 6:3, přičemž radovat se může také po samostatných nájezdech, které stejně jako proti brněnské Kometě vyhrál. Tentokrát v poměru 1:0, jediným úspěšným exekutorem se stal Martin Hadrava. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:42:41)
     
    Meidl (HBR) si najel až do předbrankového prostoru, ale gólman Sedláček mu puk pohotově vypíchl z hole.
     
    Polodna (PIS) zvolil střelu nad beton, ale brankář Neruda ho zvedl a puk vyrazil.
     
    A. Jelínek (HBR) neprocedil puk ze strany před Sedláčkovy betony.
     
    D. Nedorost (PIS) trefil jen padajícího gólmana Nerudu.
     
    Hadrava (HBR) našel bekhendem mezírku mezi Sedláčkovými betony - 1:0!
     
    Mrkvička (PIS) si zkoušel rozhýbat brankáře Nerudu a pálil při zemi, ale trefil jen betony.
     
    Na řadu ještě přicházejí samostatné nájezdy, k vidění budou tři série.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:53
    Písek právě vstřelil branku!

    A jihočeši ukrojili další část ze svého velkého manka! po Josefu Lukáčovi se chopil kotouče RADEK VOLF, kterému se vydal vstříc brankář Neruda až do mezikruží, jenže písecký útočník to udělal jako starý lišák a chytrým obloučkem poslal puk do opuštěné brány! Asistence: Josef Lukáč.
     
    58:30
    Písek ujel do situace 2 na 2? ale Polodnovu střelu z levého kruhu zblokoval Štěpánek a puk zamířil mimo branku. Gólman Neruda tak zasahovat nemusel.
     
    57:30
    Oba týmy se střídají v útočné aktivitě, ale ani jednomu z nich se nedaří vytvoření souvislejšího tlaku či nebezpečnější šance. Sledujeme především boj o střed hřiště.
     
    56:40
    Markulinec nahazoval puk na branku od pravého mantinelu a gólman Neruda měl zakrytý výhled, naštěstí pro domácí ale puk nezamířil mezi tři tyče jeho branky.
     
    55:46
    Po souboji před píseckou brankou putují na trestnou lavici na 2 plus 2 minuty za hrubost J. Kolář (PIS) a A. Jelínek (HBR). Hraje se ale 5 na 5.
     
    55:20
    Tak přeci jen se Rebelové dostali do přesilovkového postavení a v ochozech Kotliny to teď dvakrát pořádně zahučelo, když dvě tvrdé střely od modré čáry proletěly těsně vedle Sedláčkovy svatyně. Domácí zůstávají v útočném pásmu.
     
    54:40
    Písku se podařilo dvakrát v krátkém časovém sledu vyhnat Rebely i s pukem k brankáři Nerudovi. Domácí se zatím pokoušejí o ohrožení gólmana Sedláčka neúspěšně.
     
    53:53
    V středu hřiště padl při útočné akci k ledu Václav Meidl, kterého zastavil Polodna (PIS) a je vyloučen za držení protihráče. Urostlý forvard Rebelů se držel s bolestivou grimasou za nohu a odkulhal na střídačku, snad to nebude nic vážnějšího.
     
    53:10
    Havlíčkův Brod po delší odmlce vymyslel nebezpečnější akci, ovšem opět zůstalo jen u náznaku. v předbrankovém prostoru se nenašel nikdo, kdo by ohrozil brankáře Sedláčka.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Meidl (Kostourek), 33. Knotek (A. Jelínek, Protivný), 34. Meidl, 36. Voj. Němec (Jonáš), 41. Kostourek (Zábranský), 48. Baburin (Štepánek, Měrka) - 24. Markulinec (Kudrna, J. Kolář), 50. Mrkvička (Markulinec), 59. Volf (Lukáč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Sova, Morava (C), Zítka, Yindiphol - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Baburin, Štěpánek, Měrka.
    IHC Králové Písek: Klestil (Sedláček) - Všetečka (C), Kanov, Pavlíček, Husák, Zíb, J. Kolář, Bača, Lukáč - Mrkvička, D. Nedorost, Ferebauer, Slavík, S. Polodna, Kudrna, Homolka, Volf, Bernad, Markulinec, Hrubant.

    Rozhodčí: Kukeně - Kubát, Stehlík
    bahis siteleri