Chotěboř – Jihlava 0:0 (zruš.) | Spišská N. Ves – Bardejov 4:3 (kon.) | Nitra – Székesfehérvár 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Benátky n/J 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 7:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:2 (kon.)
Beroun – Kadaň 0:0 (18:00) | Klášterec nO – Děčín 4:5 (po pr.) | Písek – Litoměřice 3:2 (kon.)
Poruba 2011 – Polsko 8:1 (kon.) | Prostějov – Technika Brno 3:4 (po s.n.) | Val. Meziříčí – Piešťany 4:2 (kon.)
Vsetín – Uh. Hradiště 8:2 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.) | Zlín – Skalica 3:1 (kon.)
K. Vary – Chomutov 8:1 (kon.) | Klatovy – Milevsko 6:1 (kon.) | SHK Hodonín – Nové Zámky 4:2 (kon.)
Žďár n/S – Kutná Hora 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:3 (0:0, 5:0, 2:3)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 23.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod v překrásném utkání, které nabídlo hned 10 gólů, vítězí nad Šumperkem 7:3 a 1:0 po samostatných nájezdech. Hvězdou utkání zřejmě můžeme bez ostychu vyhlásit na brodského útočníka Vojtěcha Němce, který se blýskl hattrickem a jednou gólovou asistencí. Neztratil se ani mladý gólman Daniel Dolejš, který teprve v sedmnácti letech (!) absolvoval svůj debut na prvoligové scéně dospělých a počínal si znamenitě. Poklonu si určitě zaslouží i Draci, kteří vůbec nepředvedli špatný výkon, naopak. Můžeme říci, že konečný stav je pro ně vzhledem k předvedené hře poměrně krutý. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny je to pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera. (19:56:22)
     
    A. Holík (SUM) ani nezakončil, gólman Dolejš mu vypíchl kotouč z hole.
     
    Úplně stejně jako Zábranský (HBR).
     
    Velecký (SUM) zblízka jen vyprášil Dolejšovy betony.
     
    Fiedler (HBR) si sjel až před branku a skóroval střelou po ledě - 1:0!
     
    Vrdlovec (SUM) si rozhýbal brankáře Dolejše, ale trefil jen tyčku.
     
    Poskočil (HBR) se rozjel k puku ve středovém kruhu a zblízka vypálil hodně nepřesně. Gólman Štůrala zasahovat vůbec nemusel.
     
    Na řadu ještě přijdou samostatné nájezdy, které budeme v kotlině sledovat po krátké úpravě ledové plochy. Rebelové jsou zatím v přípravě na tuto disciplínu speciality, když o neporazitelnost přišli až během minulého klání v Hradci Králové.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Skoumal ještě prověřil Dolejšovu pozornost z velké dálky, když střílel až ze středního pásma. Mladík mezi havlíčkobrodskými tyčemi se však zaskočit nenechal, když kotouč schoval do lapačky a rychle ho rozehrál na své beky.
     
    58:59
    Voj. Němec přihrál z rohu pásma do levého kruhu Rytnauerovi, jehož střela zápěstím byla zblokována obranou Draků do ochranné sítě. Buly před Štůralovou svatyní.
     
    58:12
    Šumperský útok končí posunutou bránou gólmana Dolejše, kolem kterého se strhla pořádná mela. Hosté zůstávají v útočném pásmu, kde se bude vhazovat.
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Magická hranice deseti vstřelených branek v Havlíčkově Brodě právě padla! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Milan Kostourek - Vojtěch Němec - MARTIN Hadrava, přičemž posledně jmenovaný z prostoru mezi kruhy našel svou střelou účinný recept na brankáře Štůralu a vsítil už sedmý přesný zásah svého mužstva! Asistence: Vojtěch Němec, Milan Kostourek.
     
    55:59
    Okál se prosmýkl za záda havlíčkobrodských obránců a z rychlé jízdy střílel, jenže jeho rána z mezikruží jen prosvištěla kolem pravé Dolejšovy tyčky a zaduněla o zadní mantinel.
     
    54:59
    Draci právě vstřelili branku!

    Brankostroj běží v Kotlině stále na plné obrátky, tentokrát přinesl radost Drakům! Po nahrávce Marka Haase pálil z mezikruží MICHAL VELECKÝ a z výborné střelecké pozice propálil gólmana Dolejše! Asistence: Marek Haas.
     
    54:30
    Okál si nabruslil s kotoučem do soupeřova pásma a z mohutného nápřahu vypálil. Jeho rána mířila ke vzdálenější tyčce, ale brankář Dolejš letící puk vyrazil svou holí mimo tři tyče.
     
    53:53
    Havlíčkobrodský útok zastavil faulující Vrdlovec (SUM), který nepříjemně trefil rozjetého Stehlíka vysokou holí.
     
    53:14
    Za hákování je vykázán na lavici hanby Zábranský (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Voj. Němec, 29. Kostourek (Zábranský, Knotek), 37. Voj. Němec (Jonáš), 38. Stehlík (Štěpánek), 40. Voj. Němec (A. Jelínek), 53. Rytnauer (Vondráček, Polodna), 58. Hadrava (Voj. Němec, Kostourek) - 42. A. Červenka (Haas), 51. A. Holík (A. Červenka), 55. Velecký (Haas)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Poskočil, A. Jelínek, Sova, Morava "C", Zítka, Pavlík, Yindiphol, Novotný - Hadrava, Vondráček, Knotek, Musil, Jonáš, Zábranský, Kostourek, Rytnauer, Voj. Němec, Petr Štěpánek, Jonáš Fiedler, Petr Polodna, Ondřej Stehlík.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Boška (Štůrala) - Holík "C", Zacpálek, Křetínský, J. Tesařík, R. Ondráček, Sedlák, Drtil - Okál, Meluzín, Matějka, Haas, Velecký, A. Červenka, Cink, Skoumal, Vrdlovec, Vrána.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Michal Habásko, Petr Křivohlavý.
    bahis siteleri