Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 0:0 (zruš.)
Kladno – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 0:5 (kon.)
Klášterec nO – Sokolov 5:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Písek – Gap 2:1 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Beroun 0:1 (kon.) | Havířov – Opava 5:3 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 25.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vítězí nad Hradcem Králové 3:1 a prodlužuje svou sérii neporazitelnosti o další článek. Hosté si spravili chuť alespoň při samostatných nájezdech, v nichž podruhé přemohli Rebely, tentokrát poměrem 3:1. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (19:51:06)
     
    Semorád (HBR) uspěl, když našel skulinku mezi betony gólmana Koutského - 1:3!
     
    Jindřich (HKR) si rozkličkoval brankáře Suchana a zblízka se trefil pod horní tyčku - 0:3!
     
    Koma (HBR) zvolil stejnou variantu jako mladík Musil, rovněž bez úspěchu.
     
    Čížek (HKR) si sjel až před bránu a po blafáku se trefil k tyči - 0:2!
     
    Musil (HBR) naznačil mohutný nápřah a zkusil blafák do bekhendu, ale netrefil bránu.
     
    Poživil (HKR) si rozhýbal brankáře Suchana, který klopýtnul a upadl. Hradecký bek už měl potom lehkou úlohu - 0:1'
     
    Následuje ještě krátká úprava ledové plochy.
     
    Na řadu ještě přicházejí tradiční samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vyhráli vhazování, když Petr Polodna přihrál JANU PAVLÍKOVI, který bez rozpaků napálil kotouč a ten k překvapení všech doklouzal od mantinelu až do opuštěné brány! Asistence: Petr Polodna
     
    59:50
    Za hákování obdržel dvouminutový trest brodský kapitán Morava (HBR) a Hradec Králové si bere oddechový čas. Hrát bude power-play.
     
    59:45
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Jejich útočnou snahu přerušil obranným zákrokem Voj. Němec, který se odhodlal k odvážnému sólu mezi přesilu protihráčů. Byl však záhy odzbrojen ve středu hřiště.
     
    58:40
    Hradecký obránce Čáp zůstal po ostrém střetu ležet ve středním pásmu a dlouho se nehýbal. Měl by ale být v naprostém pořádku, sám se nakonec zvedl a rychle odjel bez pomoci na střídačku.
     
    58:05
    Moskal se probil k nepříjemné střele, ovšem na pozorného gólmana Suchana vyzrát nedokázal. Hrát mohou domácí hokejisté, kteří začínají akci od svého brankáře Suchana.
     
    57:49
    Hosté mají puk ve své moci a pokoušejí se ještě v závěru střetnutí vyrovnat. Defenzíva Rebelů však zatím pracuje spolehlivě a Mičkovy hochy nepouští do koncovky.
     
    56:30
    Svěřenci trenérského tandemu Petr Novák - Jaroslav Benák na chvíli sevřeli Východočechy u jejich branky, ale gólman Koutský zasahovat vůbec nemusel. Naopak mohou hrát jeho spoluhráči, kteří drží puk.
     
    56:06
    Havlíčkův Brod přerušil kombinaci soupeře, který se začal nadechovat k náporu na defenzívu Rebelů, a založil rychlý kontr, na jehož konci pálil z levé strany k bližší tyčce Polodna. Brankář Koutský měl nekrytý výhled a schoval puk do náruče.
     
    55:08
    Rytnauer využil v útočném pásmu svých dlouhých rukou, když si obhodil protihráče a přihrál za bránu svému útočnému parťákovi. Hosté si ale počínali o poznání úspěšněji za svým gólmanem Koutským a získali puk.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 31. Pavlík (Voj. Němec), 34. Polodna (Musil, Kostourek), 60. Pavlík (Polodna) - 40. Moskal (Budínský, Kubica)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Poskočil, A. Jelínek, Sova, Morava "C", Zítka, Pavlík, Koma, Novotný, Yindiphol - Vondráček, Knotek, Musil, Jonáš, Zábranský, Kostourek, Rytnauer, Hadrava, Semorád, Fiedler, Polodna, Voj. Němec.

    Královští lvi Hradec Králové: Koutský (Blažek) - Čížek, Karlíček, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, F. Pavlík, Lesák - Kubeš, Mičulka, Kadlec "C", Budínský, Kubica, Moskal, Jindřich, Tvrdík, Látal, Berger, Březina, Bláha.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Petr Křivohlavý, Martin Klouda.
    bahis siteleri