Litvínov – Třinec 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:4 (2:1, 3:1, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 19.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vsetín si připisuje cenný tříbodový zisk. Třetí třetina zprvu přinesla bezpečnou kontrolu v podání domácího celku, který hájil tříbrankový náskok. Litoměřice se však dokázaly z ojedinělé akce prosadit a zanedlouho sáhly ke hře bez brankáře, kterou umocnila přesilová hra, ve které se prosadil Patrik Marcel. Rázem bylo na Lapači drama, ovšem ve rozsekl trefou do odkryté litoměřické klece Sebastian Gročík. Lví podíl na dnešním vítězství Vsetína má druhá formace, ze které se prosadili všichni tři její členové. Valaši se nyní se svými fanoušky radují z důležitého tříbodového vítězství, Litoměřice se však určitě nemají za co stydět, na Lapači byly znovu nepříjemným soupeřem. Boj Valachů pokračuje sobotním kolem na ledě Chomutova, Stadion přivítá na domácí půdě Porubu. Z mé strany je to dnes vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (19:55:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Vsetín se však zásluhou Dostálka vymanil z obranného pásma a tohle už nejspíš Valaši zvládnou.
     
    59:12
    Stadion se ještě pokouší znovu zdramatizovat utkání a jeho hráči krouží v útočném pásmu.
     
    58:37
    Litoměřice jsou v plném počtu.
     
    58:13
    Hunkesovou střelu tečoval Jonák nad branku Stadionu, vhazuje se před brankou Škorpíka.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:02
    Vsetínské publikum po názorech na litoměřický projekt už začíná slavit a Lapačem se nese vysoký jalovec, i když ještě před pár okamžiky bylo zelenožlutým pořádně horko.
     
    56:37
    Do radujících Valachů se opřel Markus Korkiakoski a od rozhodčích fasuje dvě minuty za nesportovní chování.
    56:37 Sebastián GORČÍK - 6:4
     
    56:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využili soupeřovy hry bez brankáře a z vlastního obranného pásma trefil odkrytou trefu Litoměřic SEBASTIAN GORČÍK. Asistence: Branislav Rehuš.
     
    56:25
    Štohanzlovu střelu zastavila Bláhova lapačka, vhazovat se bude po levici vsetínského brankáře.
    55:50 Patrik MARCEL - 5:4
     
    55:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na Lapači to bude ještě drama! Po nahození od modré čáry v podání Berana se před brankou Valachů nejlépe orientoval PATRIK MARCEL a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Beran, Jan Strejček.
     
    55:11
    Litoměřická power-play bude podpořena přesilovou hrou, 2+10 minut fasuje Martin Dudáš. Menší trest fasuje vsetínský bek za krosček, osobní trest pak za nesportovní chování.
     
    55:02
    Litoměřice jdou do akce v šesti, vhazuje se před Bláhou.
     
    55:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:48
    Jonák nyní působil zmatky v litoměřické obraně, když s kotoučem obkroužil branku, aby se dostal před ní, avšak nezakončil a znovu zamířil za branku, odkud se napodruhé marně snažil vylepšit situaci pro jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    54:07
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Březina (R. Vlach, Slováček), 16. Gorčík (Slováček, Hunkes), 25. Březina (R. Vlach, D. Tůma), 30. R. Vlach (Jonák, Gorčík), 34. D. Tůma (Březina, R. Vlach), 57. Gorčík (Rehuš) – 20. Korkiakoski (D. Voženílek, Strejček), 22. D. Sklenář, 54. Korkiakoski (Klejna, Baláž), 56. Marcel (M. Beran, Strejček)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček (A), Kudělka, Smetana, Hunkes, Jeřábek, Holomek, Dudáš – Jonák (C), Rehuš, Gorčík – Březina, R. Vlach, D. Tůma – Procházka, Karafiát, Dostálek – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (A. Beran) – Marcel (A), Klejna, Klikorka, Jebavý (A), Strejček, Gaspar, Baláž – M. Beran, Korkiakoski, D. Voženílek (C) – M. Kadlec, Jícha, Jindra – Kangas, M. Havelka, Kropáček – D. Sklenář, Morong, Štohanzl.

    Rozhodčí: Cabák, Pilný – Lukš, Konvička

    Diváci: 2410
    ocianews.com