Černihiv – Liberec 1:2 (kon.) | Arsenal Tula – Příbram 1:1 (kon.) | Stabæk – Ostrava 2:0 (kon.)
Plzeň B – Sokolov 2:2 (kon.) | Slavia – Vålerenga 3:1 (kon.)
konec
PFK Arsenal Tula
1:1 (1:0)
FK Příbram
Úterý 04.02.2020, 15:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou přípravné utkání, v němž si Příbram připsala cennou remízu 1:1 s ruským Arsenalem Tula. Favorit střetnutí se dostal do vedení ve 38. minutě, kdy se po přiťuknutí od spoluhráče prosadil Aleksandr Lomovickij. Příbram v dalším průběhu inkasovala dvě červené karty, avšak vzhledem k tomu, že se jednalo o přátelské utkání, tak mohla obě pozice dostřídat. Středočeši se dočkali vyrovnání v 73. minutě, z hranice šestnáctky se povedenou ránou k pravé tyči prezentoval střídající Martin Nový. Více se již nestalo, Tula v rámci přáteláků remizovala potřetí v řadě, Příbram podruhé.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (16:54:03)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední možnou příležitost Tuly zhatil Guram Adžojev, který se u rohového praporku dopustil faulu. S výrokem sudího sice není spokojený, ale nic s ním už neudělá.
     
    90+2
    Svěřenci trenéra Čerevčenka ještě nevzdávají boj o vítězství. Z pravé strany se snažil do šestnáctky proniknout Chaguš, neuspěl však proti Kvídovi.
     
    90+1
    Domácí rozehrávali rohový kop, jehož se chopil Pantělejev. Velmi dobrý centr zakroutil na hranici penalty, kde ovšem vyskočil nejvýše Martin Nový.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Akce ještě pokračovala, ale ne dlouho. Soufiane Dramé to přehnal s útočnou agresivitou, jeho okopávaní rozhodčí vyhodnotil jako faul.
    88. Rezkovu střelu z přímého kopu gólman vyrazil Nigmatullin
     
    88
    A nebyl daleko od dalšího! Míč zakroutil krásně přes zeď, avšak Nigmatullin dobře přečetl, kam bude protihráč kopat a u své pravé tyčky byl včas.
     
    87
    Středočeši budou zahrávat standardku z velmi zajímavé pozice. Zhruba dvacet metrů od bránu už si míč staví Jan Rezek, jenž několik gólů z podobné pozice již ve své kariéře vsítil.
     
    86
    Artur Nigmatullin dostal do úzkých riskantní rozehrávkou Chaguše. Rus si nakonec dokázal poradit velmi zkušeně, když nastřelil soupeře a vybojoval aut.
     
    85
    Nově příchozí Petrák se ihned zapojil do hry, neporadil si ale úplně dobře, když centrem z pravé strany nastřelil prvního bránícího obránce.
     
    84
    Jan Rezek srdnatě bojoval, proti dvojici soků ovšem nedokázal vybojovat alespoň rohový kop. Balón se odrazil do zámezí od jeho pravé nohy.
     
    83
    Po delší době si zahrál také Vantruba, který v posledních minutách sleduje povedenou hru svých spoluhráčů. Po malé domů od Dramého odkopl míč na útočnou polovinu.
     
    82
    V krátkém časovém rozmezí se znovu hnal do nebezpečné situace Voltr, jemuž tentokráte čistě odpálil kulatý nesmysl od kopačky Gromyko.
     
    81
    Martinu Voltrovi nedovolil vyskočit jeden z protihráčů, ten mu dokonce vyzul pravou kopačku. Ani tato skutečnou ale nepřiměla rozhodčího odpískat faul.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Remíza by byla pro české mužstvo jistě výborným počinem, ubránit se ale bude velmi složité.
     
    79
    Místo ohrožení domácí svatyně přišlo nebezpečí na straně druhé. Rychlý brejk zakončil nebezpečnou křižnou ránou Minajev, Vantruba jen sledoval, jak balón proletěl kousek vedle pravé tyče.
     
    78
    U pravé lajny podklouzl Artěm Sokol, který se chytl prvního čeho mohl. Tím byl dres jednoho ze soupeřů. Rozhodčí pochopitelně píská faul.

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 38. Lomovickij – 73. Nový

    Karty:   56. Grigalava (ATU) – 49. Soldát (PRI)   58. Soldát (PRI)   45. Cmiljanovič (PRI)


    PFK Arsenal Tula: Nigmatullin – Grigalava, Beljajev, Kombarov, Bauer, Kostadinov, Tkačev, E. Kangwa, Čaušič, Lomovickij, Lucenko
    Náhradníci: Levašov – Adžojev, Denisov, Gromyko, K. Kangwa, Chaguš, Kovalev, Lesojov, Minajev, Pantělejev, Sokol

    FK Příbram: Vantruba – Pazdera, Kvída, Kleščík, Cmiljanovič (40. Nový) – Voltr (85. Budínský), Soldát (65. Dramé), Rezek, Sehit (46. Kříž), Díl (46. Polidar) – Slepička (60. Šašinka)
    Náhradníci: Nový, Budínský, Dramé, Kříž, Šašinka, Polidar
    bahis siteleri