Šumperk – Olomouc 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 6:1 (kon.)
Benátky n/J – Písek 2:1 (kon.) | Most – Jihlava 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:1 (0:0, 2:0, 4:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 18.02.2012, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prostřední část s sebou přinesla gólové hody, fanoušci viděli dohromady pět gólů. Rebelové nakonec zlomili odpor svého krajského rivala a po skvělé střelecké produktivitě, jež je v poslední době hodně trápila, slaví vysoké vítězství 6:1. Mnohem důležitější jsou však tři body do prvoligové tabulky, jež se budou v současném boji o elitní osmičku určitě hodit.

    Pokud bychom měli vybrat nejlepší hráče dnešního zápasu, na havlíčkobrodské straně by se jednalo o dvougólového střelce Ondřeje Švaňhala. Z řad hostů zaslouží pochvalu útočník Tomáš Kaut, který vstřelil čestnou branku svého týmu.

    To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Zítra pro vás budeme komentovat utkání juniorky, jež vyzve v Kotlině Jindřichův Hradec. (19:29:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:58
    Morava si dlouho rovnal puk na holi v útočném pásmu, nakonec od modré čáry vyslal povedený projektil, který o kousek minul pravou Wolfovu tyčku. Vondráček následně nepřesně přihrával na modrou čáru svému spoluhráči a domácí přišli o pásmo.
     
    58:12
    Hosté odrazili havlíčkobrodský postup směrem k brankáři Wolfovi a z rohu svého pásma rychle odpálili puk do bezpečí až k brankáři Suchanovi.
     
    57:44
    Ostrčil se opřel do puku na modré čáře, ale neprostřelil hrabu těl v předbrankovém prostoru. Puk zřejmě zasáhl R. Kadelu, který zůstal ležet otřesený na ledě. Sám ale odjíždí na střídačku, snad nepůjde o nic vážnějšího.
     
    57:31
    Na výlet do útočného pásma se vydal třebíčský bek Rangl (TRE), ale přišel o puk a následně to přehnal s důrazem. Vyfasoval tak 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    56:45
    Rytnauer je v dnešním zápasu při chuti a nebojí se zkoušet i technické kousky. Tentokrát si zkoušel obhodit bránícího hráče Třebíče v levém kruhu neúspěšně.
     
    56:18
    Se svou troškou do mlýna přispěchal i od modré čáry zakončující zadák Ostrčil, jehož ránu zmařil připravený gólman Wolf svými betony. Na druhé straně střílel znovu Valenta, tentokrát z levého kruhu našel připravenou Suchanovu náruč.
     
    55:40
    Valenta po vyhraném vhazování střílel od modré čáry, ale trefil jen nohy před sebou stojícího protihráče, který byl u něj už hodně blízko. Hrát mohou domácí.
     
    55:23
    Švaňhal nedosáhl na nahozený puk na útočnou modrou čáru, hlavní sudí tak zadul do píšťalky a odpískal zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    54:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tempo hry jako kdyby na chvíli opadlo, ale vypadá to, že se jednalo jen o ticho před bouří! Kotouč si zpracoval u levého mantinelu třebíčského pásma na svou hůl ONDŘEJ ŠVAŇHAL a nechytatelnou dělovkou ke vzdálenější tyčce nedal brankáři Wolfovi sebemenší šanci! Asistence: Petr Štěpánek, Marian Morava.
     
    53:30
    Oba celky mají na ledě pět bruslařů, kotouč mají nyní na svých holích obránci Horácké Slavie, kteří zakládají útok z hloubi obranného pole.
     
    52:48
    Dalekonosný projektil až z brodského pásma trochu vystrašil brankáře Wolfa, kterému kotouč vypadl z výstroje. Nablízku ale nebyl nikdo z havlíčkobrodských hráčů, aby mohl dorážet.
     
    51:56
    Kotouč se dlouho pohyboval ve středním pásmu, ale Rebelové se nakonec probili do blízkosti třebíčské svatyně a od modré čáry prověřil Wolfovy betony obránce Knesl.
     
    51:08
    Poměr sil na ledové ploše se na 64 sekund vyrovná, potom začne zkrácená třebíčská přesilovka. Za podražení dostal 2 minuty Musil (HBR).
     
    49:49
    Rebelové až teď zaujali útočné pásmo na delší dobu. Nejdříve pálil z ostrého úhlu na pravé straně Rytnauer do Wolfových betonů, potom tečoval A. Jelínek mezi kruhy střelu Polodny těsně vedle a nakonec Pavlík, který naznačil střelu v levém kruhu, neuspěl po kličce se svým bekhendovým pokusem proti ležícímu brankáři Wolfovi!
     
    49:05
    Rebelové se marně snaží zaujmout ofenzivní postavení na delší časový úsek. Slavisté se velmi zodpovědně brání a pravidelně vyhazují kotouče k brankáři Suchanovi.
     
    48:33
    R. Vondráček pálil od modré čáry, ale kotouč z jeho hole neproletěl skrumáží těl v prostoru mezi kruhy. Třebíč okamžitě vyhazuje puk do bezpečí.
     
    48:12
    Za hranicí pravidel byl v útočném pásmu zasažen útočník Štěpánek, po čemž při výhodě ještě zahrozil z mezikruží otáčející se Meidl, ale se svou střelou neuspěl. Heřman (TRE) dostal 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 28. Rytnauer (Polodna), 38. Štěpánek (Polodna), 41. Semorád (Morava, Knesl), 44. Vondráček (Semorád), 47. Švaňhal (Kostourek), 55. Švaňhal (Štěpánek, Morava) - 42. Kaut (Stejskal, Valenta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Knesl, Morava (C), Pavlík, A. Jelínek, Protivný, Ostrčil, M. Blažek - R. Vondráček, Semorád, Zohorna - Polodna, Voj. Němec, Rytnauer - P. Musil, Štěpánek, Meidl - Švaňhal, Zábranský, Wasserbauer - Kostourek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - R. Kadela, Valenta, Sláma (A), Brož, Sobotka, Kania, Rangl, Dietz - T. Vondráček, Dočekal, Čech (A), Sedláček, Dolníček (C), Laš, Stejskal, Kaut, Látal, Přibyl, Heřman, Vítek.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Jiří Flegl, Michal Zíka

    Diváci: 1465
    bahis siteleri