Kladno – Ústí n/L 0:0 (zruš.)
zrušeno
Rytíři Kladno
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 24.07.2020, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je zrušeno z důvodu pozitivního testu na COVID-19 u domácího celku. (10:43:55)
     
    Rytíři Kladno

    Kladenský celek působil v minulé sezoně v Tipsport extralize, ale udržel se tam pouze jeden soutěžní ročník, jelikož nezvládl jarní část, když se před tím stabilně pohyboval v předkole play-off. Mezi citelné ztráty určitě patří odchod brankářské jedničky Denise Godly. Rytíři však nemusí zoufat, jelikož přišla kvalitní náhrada ze Slovenska, a to Andrej Košarišťan.

    V realizačním týmu nastala jedna změna, na pozici asistenta nahradil Jindřicha Lidického bývalý hokejista Jiří Burger. Modrobílé barvy povede dál David Čermák a jeho druhý asistent bude Jan Kregl.

    Předpokládaná sestava

    Brankáři: Adam Brízgala, Andrej Košarišťan

    Obránci: Martin Kehar, Jakub Štochl, Josef Zajíc, Matyáš Zelinger

    Útočníci: Vítězslav Bílek, Štěpán Bláha, Ondřej Bláha, Matryáš Filip, Tomáš Guman, Jakub Hajný, Nicolas Hlava, Jaromír Jágr, Šimon Jelínek, Adam Kubík, Antonín Melka, Tomáš Pitule, Marek Račuk
     
    Slovan Ústí nad Labem

    Ústecké vedení řešilo otázku financování a nebylo jasné, jestli se tradiční celek z krajského města přihlásí do Chance Ligy. V jednání byl i tajemný partner, který couvl kvůli COVID-19, takže to se severočeským mužstvem nevypadalo vůbec dobře. Nakonec tým z Ústí nad Labem zůstal v první lize.

    Slovan řešil otázku i ohledně trenérských pozic, které nakonec obsadil Miroslavem Machem, ten se vrátil z mládežnické štace v PZ Kladno a jeho kolegy jsou Jaroslav Roubík a Jiří Merta.

    Předpokládaná sestava

    Brankáři: Radek Haas, Petr Hamalčík

    Obránci: Robert Bártek, Jiří Benák, Vladimír Brož, Jiří Drtina, Štěpán Havránek, Marcel Kotek, Erik Mareš, Jevgenij Pika, David Vala, Adam Zich

    Útočníci: Martin Bláha, Tomáš Čermák, Petr Eret, Aleš Furch, Jan Grim, Vladislav Houška, Norair Hovsepjan, Pavel Kordule, Petr Maršoun, Štěpán Matějček, Anatolij Protasenja, Jiří Severa, Martin Slabý, Jan Tlačil, Michal Trávníček, Lukáš Vacín
     
    Hráči ke sledování

    V kladenském týmu se objevil Marek Račuk, který v minulé sezoně působil v týmu LHK Jestřábi Prostějov. V devětačtyřiceti utkáních dokázal nasbírat jednašedesát bodů za šestnáct branek a pětačtyřicet asistencí. Tento produktivní útočník a kapitán patřil k nejlepším hráčům celého týmu.

    Příchod Michala Trávníčka udělal v severočeské metropoli poprask. Nikdo nevěřil, že tento bojovník přestupuje do žlutomodrého celku. Všichni si ho jistě pamatují jako kapitána litvínovské Vervy. Tam se však měnil kádr a s Michalem se v další sezoně nepočítalo, a tak po něm sáhl Slovan. Podle dostupných informací by měl tento čtyřicetiletý forvard nosit céčko i na dresu ústeckého týmu.
     
    Vzájemná přípravná utkání

    07.09.2019 – Slovan vs. Kladno – 0:3
    14.08.2018 – Slovan vs. Kladno – 6:4
    21.08.2018 – Kladno vs. Slovan – 6:4
    25.08.2016 – Slovan vs. Kladno – 3:2
    30.08.2016 – Kladno vs. Slovan – 2:1
     
    Vážení sportovní diváci, vítám Vás po delší pauze u hokeje! Máme tu opět novou sezonu a s tím i přípravná utkání. Prvním zápasem odstartuje příprava na letošní ročník Chance Ligy. V dnešním střetnutí se proti sobě postaví Rytíři Kladno vs. HC Slovan Ústí nad Labem. Utkání je naplánováno na 17:30 hod. a dnešním přenosem Vás provede Jiří Cícha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky:


    Rytíři Kladno:
    HC Slovan Ústí nad Labem:
    bahis siteleri