Ostrava B – Hlučín 0:0 (kon.) | Znojmo – FKM Vysočina Jihlava 1:0 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava B
0:0 (0:0)
FC Hlučín
Pátek 25.09.2020, 16:30 • Bazaly • Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nakonec žádnou branku nepřineslo, oba celky tak berou po bodu. Druhý poločas nám ovšem nabídl mnohem ofenzivní podívanou, oba celky si vypracovaly několik slušných šancí, avšak branky jsme se prostě nedočkali. Směrem dopředu byla o něco aktivnější a nebezpečnější Ostrava, které se v koncovce hodně trápila. (18:20:40)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, branky se zřejmě nedočkáme. Uvidíme tedy, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Na druhé straně jsme sledovali rohový kop Hlučína. Ten se nakonec snesl na hlavu Hudeczka, jehož nepříliš důrazná hlavička skončila v rukavicích Murina.
    87. Barkov mířil kousek nad.
     
    87
    K parádnímu zakončení napřáhl domácí Barkov, jehož rána pomalu a jistě směřovala do vzdálenější šibenice, avšak míč skončil o kousíček nad.
     
    84
    Ostrava si díky zvýšené aktivitě došla pro zisk rohového kopu, který ovšem přistál na kopačce prvního z protihráčů. Následný atak skončil pouze u Kolenka.
     
    83
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Josef Opatřil, přichází Daniel Dydowicz.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Jakub Heller (FC Hlučín).
    82. Wojatschke selhal v šanci.
     
    82
    Wojatschke mohl být hrdinou tohoto zápasu, avšak na brankáře Kolenka si nepřišel!
     
    81
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Patrik Kundrátek, přichází Kristian Hudeczek.
     
    81
    Do konce druhého poločasu zbývá závěrečná desetiminutovka, na první branku stále čekáme. Hra je nyní hodně otevřená, dost možná se dočkáme remízy.
     
    80
    Na polovině hrací plochy se povedlo zabojovat Pyclíkovi, který vší silou trefil napadajícího Barkova. Od druhého jmenovaného šel míč do autu, bude se vhazovat.
     
    79
    Směrem na útočnou polovinu se vydal také Zálešák, který to zkoušel kolmicí za hostující obranu. Tento úmysl se ovšem povedlo přečíst pozornému brankáři.
     
    78
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava B: ze hřiště odchází Ondřej Chvěja, přichází Vojtěch Wojatschke.
     
    77
    Po delší době měl práci také brankář Kolenko, který si s jedovkou na přední tyč dokázal hravě poradit. Ostravští budou moci rozehrávat další rohový kop.
     
    76
    Na druhé straně se u hranic pokutového území tlačil do zakončení Buchta, který byl nakonec vytlačen ze střelecké pozice. Baník je i nadále u balónu.
     
    75
    Hlučín se před malým momentem málem dostal do vedení, zakončení nakonec míč putoval nad branku. Murin tak bude moci znovu rozehrávat.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   38. Rubý (HLU), 82. Heller (HLU)


    FC Baník Ostrava B: Murin – Zálešák, Hasala, Velner, Buchta, Lokša (C) (62. Martišiak), Drozd, Martiník (69. Barkov), Fulnek, Mooc, Chvěja (78. Wojatschke)
    Náhradníci: Jílovec, Blahuta, Wojatschke, Barkov, Kulig, Martišiak, Žák

    FC Hlučín: Kolenko – Massaniec, Rubý (66. Pyclík), L. Kundrátek (57. Dostál), Opatřil (83. Dydowicz), P. Kundrátek (81. Hudeczek), Heller, Mac, Vengřinek, Wolf, Kraut (C) (57. Padych)
    Náhradníci: Vyklický – Padych, R. Dostál, Pyclík, T. Dostál, Hudeczek, Dydowicz

    Rozhodčí: Páral – Mrázek, Pochylý

    Diváci: 200
    bahis siteleri