Sparta – Zlín 3:0 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:2 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.) | Olomouc – Liberec 1:4 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Berani Zlín
Neděle 20.09.2020, 15:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byla ode mě poslední informace, přeji vám úspěšný start do nového týdne a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (17:28:00)
     
    Ve třetí třetině domácí navýšili své vedení zásluhou Andreje Kudrny a Milana Jurčiny, který zároveň udělal za dnešním utkáním gólovou tečku. Sparťané si tak připisují do tabulky první tři body v nové sezoně, Zlínští naopak budou cestovat domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Tomáš Dvořák zacouval zpět do obranného pásma, kde společně s Petrem Kalinou kontrolují vývoj dnešního utkání. O vítězi je definitivně rozhodnuto.
     
    58:43
    Pavel Sedláček se zmocnil kotouče na levém křídle a okamžitě vypálil. Střela mu však nesedla a brankář Machovský mohl zůstat v klidu. Utkání spěje do konce.
     
    58:24
    Jeden ze zlínských hráčů schytal tvrdý hit v obranném pásmu Sparty a rozhodčí nakonec přerušuje. Nyní už je vše v pořádku, hra může pokračovat.
    58:07 Milan JURČINA - 3:0
     
    58:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto! Obránce MILAN JURČINA se napřáhl u branky Machovského a přesnou střelou přes celé kluziště trefuje odkrytou klec hostí. Bez asistence.
     
    57:46
    Fořt nahrál na modrou čáru svému spoluhráči, ale Tomášek vystihl jeho přihrávku. Posléze sparťanský útočník zahrál jen na zakázané uvolnění.
     
    57:36
    Hostující trenéři si v tomto čase vzali oddechový čas na poradu a zároveň Kašík míří na střídačku! Zlín to bude zkoušet se šesti bruslaři na ledě!
     
    57:29
    Zlín se ještě nevzdává a zkouší alespoň snížit zpět na rozdíl jedné branky. Herman čekal u Machovského klece, dobře však zapracoval obránce Kalina.
     
    56:26
    Petr Kalina si obhodil soupeře v obranném pásmu, ale sparťané ještě chvíli museli zůstat před Machovským. Fryšarova střela neměla gólové parametry.
     
    55:43
    Jakub Herman kličkoval s pukem v útočném pásmu, ale Horák dobře zapracoval na ose hřiště a vyhodil kotouč alespoň do střední třetiny. Zlínu se čas pomalu krátí.
     
    55:32
    Utkání sleduje 2 511 diváků!
     
    55:11
    Šlahař dnes hraje velmi aktivně a i nyní byl u zrodu další zlínské akce. Brankář Machovský si na střelu hostujícího forvarda počkal a drží puk v lapačce.
     
    54:08
    Němeček našel ve středním pásmu Buchteleho, který se však k dalšímu ohrožení zlínské branky nedostal. Naopak na druhé straně byl velmi nebezpečný Fryšara.
     
    53:42
    Jiří Suhrada dostal nabito na modrou čáru a okamžitě vypálil. Na jeho ránu si počkal brankář Machovský, který podržel kotouč ve své lapačce. Hra přerušena.
     
    52:57
    Řepík udržel kotouč za brankou a nahrál na modrou čáru Piskáčkovi. Ten se ke střele neodhodlal a raději poslal kotouč zpět do mlýnice u mantinelu.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Horák (Řepík, Rousek), 52. Kudrna (Pech, Jurčina), 59. Jurčina


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, Piskáček, Tomáš Dvořák, Jurčina, T. Pavelka, Kalina – Tomášek, Horák, Řepík – Rousek, Sukeľ, Dvořáček – Buchtele, Pech, Forman – Zikmund, Říčka, Kudrna.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek, Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 2 511
    ocianews.com