Plzeň – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (2:3 po s.n.) | Motor ČB – Litvínov 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 22.01.2021, 17:30Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:04:44)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 32 – 30
    Střely mimo: 14 – 11
    Zblokované střely: 11 – 13
    Hity: 10 – 6
    Vhazování: 40 – 31
     
    Je konec! Domácí hokejisté ještě dotahovali, jenže nakonec padli o jednu branku. Severočeši dali v poslední periodě dvě branky, když se trefili Tomáš Pospíšil a Viktor Hübl. Jiskřičku naděje ještě vykřesal Miroslav Forman, ale Motoru se už srovnat nepodařilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Ščotka – 2 min., podrážení).
     
    59:33
    Ondřej Slováček bombou trefuje tyč!
     
    59:09
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Miroslav Forman – 2 min., hákování).
     
    59:04
    To byla šance na domácí straně! Rána Šimona Kubíčka byla sice zblokována, jenže se došourala k Miroslavu Formanovi, který nedokázal dostat kotouč nad beton Denise Godly!
    58:41 Miroslav FORMAN - 3:4
     
    58:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši ještě dramatizují zápas, když minutu a dvacet sekund snižují na rozdíl jedné branky! Šimon Kubíček nahazoval od modré, načež do jeho střely ještě sáhl MIROSLAV FORMAN, který poslal puk mimo dosah brankáře. Asistence: Šimon Kubíček a Zdeněk Doležal.
     
    58:31
    Motor se udržel v útočném pásmu a Brandon Alderson vyslal dobrou ránu, kterou Denis Godla vyrazil vyrážečkou. Domácí ještě pokračovali, ale bekhendové zakončení Martina Nováka šlo přesně doprostřed.
     
    58:06
    René Vydarený nyní vystřelil celkem ukvapeně. Měl okolo sebe hodně prostoru a nikdo nebyl před brankou. Jihočeši přesto udrželi útočné pásmo.
     
    57:50
    Jan Strmeň je na střídačce!
     
    57:42
    René Vydarený se jako první dostal k odraženému kotouči, který chtěl poslat na branku. To se mu nepovedlo, a tak touš jen prolétl okolo tyčky.
     
    57:02
    Miroslav Forman chtěl zavézt kotouč do pásma individuální akcí, jenže ten mu sjel z hokejky už ve středním pásmu. Proto Jihočeši nemají nyní vůbec nic.
     
    56:17
    Brandon Alderson clonil před gólmanem, když přišla rána od modré. Denis Godla na tuto střelu moc neviděl, přesto stihl sklapnou své betony včas.
     
    55:48
    Motor by se potřeboval dostat do tlaku, který měl okolo dvanácté minuty. To se mu však zatím nedaří a spíše se musí bránit dobré hře severočeského celku.
     
    55:05
    Hosté se po chvíli zase usadili v pásmu, když přihrávku proti hokejce dostal Aaron Irving. Ten vyslal spíše ránu příklepem, která však minula pravou tyčku.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Slováček (R. Přikryl, M. Novák), 37. M. Novák (R. Přikryl), 59. Forman (Kubíček, Z. Doležal) – 27. P. Zdráhal (Jarůšek, M. Hanzl), 32. Balinskis (Látal, Jícha), 43. Pospíšil (F. Lukeš, V. Hübl), 47. V. Hübl (Pospíšil)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Plášil, Pýcha, Kubíček, Vydarený, Slováček, Štencel – Alderson, R. Přikryl, M. Novák – Holec, Jonák, Karabáček – P. Novák, Toman, Beránek – Z. Doležal, D. Voženílek, Forman.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Štich, Demel, D. Zeman – Jarůšek, M. Hanzl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, Žejdl, Petružálek – Zygmunt, Jícha, Helt.

    Rozhodčí: Mrkva, Kubičík – Lederer, Rožánek
    ocianews.com