Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 26.09.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 694 diváků. (20:16:50)
     
    Z mé strany je to dnes vše. Přeji vám krásný zbytek prodlouženého víkendu a zase až po delší době se budu na vás z CZ LOKO Arény těšit napočtenou!
     
    Divoký, i když nepříliš záživný zápas (to platilo především o posledních dvou třetinách), nakonec našel svého vítěze, kterým je Sokolov. Ten byl střelecký aktivnější, v některých pasážích zápasu měl navrch. Přesto to byl však remízový zápas. Baník přesilovku 4 na 3 po vyloučení Fronka do konce zápasu využil zásluhou Tomáše Rohana a domů si tak odveze druhý bod, Jihlava navíc zaznamenala doma první ztrátu.
     
    Konec zápasu.
    62:00 Tomáš ROHAN - 2:3
     
    62:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník nakonec přesilovku využívá a odváží si domů druhý bod! Tůma vyhrál buly a sklepl puk pod sebe na Martina Janduse, který si vybrusilil blíže k modré čáře a křižnou přihrávkou našel zcela volného TOMÁŠE ROHANA před brankou. Hostující kapitán pak překonal Fučíka a uzavírá tento zápas – 2:3! Asistence: Martin Jandus, David Tůma.
     
    61:38
    Vyhrané buly po Fučíkově zákroku znamená vyhození kotouče přes celou délku kluziště až za Hamrlovu branku.
     
    61:34
    Fučík si připsal další zákrok, tentokrát jej nepřekonal Jandus od modré. Sokolovu se začíná čas na využití pomaličku krátit.
     
    61:03
    Pohl utahoval smyčku zvrchu, nakonec se rozhodl pro střelu, kterou ale neměl povedenou a Fučík ji bez problémů podržel ve výstroji.
     
    60:33
    První část výhody ale sehráli hosté špatně, riskantní přihrávku křížem zachytil Jiránek a okamžitě vyhodil.
     
    60:02
    Sokolov tak má ještě v prodloužení dlouhou přesilovku, kterou bude moci využít. Povede se mu to?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme viděli po jednom zásahu na každé straně. Sokolov od 50. minuty zásluhou Michala Guta šel do jednobrankového vedení, které však v 57. minutě umazal Daniel Kolář. Jihlava se však v prodloužení bude muset bránit tři minuty a 13 sekund dlouhému oslabení po vyloučení Fronka do konce zápasu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:24
    Pohl dostal nabito na modrou a vypálil, Sokolov se nicméně v samotném závěru o rozhodnutí připravuje sám nepřesnou nahrávkou zpět na modrou.
     
    58:38
    Jihlava oslabení ale zvládá, každopádně ale v případném prodloužení bude mít problémy, neboť bude muset bránit přesilovku Baníku 4 na 3.
     
    58:14
    Jiří Fronk (JIH) způsobil do posledních minut zápasu domácím velké nepříjemnosti! Už mimo hru v souboji sekl obránce Sokolova Houdka, který se na ledě poté svíjel v bolestech. Dlouhá porada a Fronk je odeslán 106 sekund před koncem do kabiny za sekání! Jedná se tak o trest 5+20 minut.
     
    57:46
    Illéš měl na holi neskutečnou gólovku! Eliáš mu nezištně nabídl místo vlastního zakončení z levého kruhu puk zcela před prázdnou branku, jenže domácí útočník zblízka minul!
    56:27 Daniel KOLÁŘ - 2:2
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. T. Harkabus (M. Zadražil, Illéš), 57. D. Kolář (Chlubna) – 7. Prymula (M. Jandus, M. Kadlec), 50. Gut (Šik, M. Kadlec), 62. T. Rohan (M. Jandus, D. Tůma)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – D. Krenželok, T. Černý, D. Kolář (A), Eliáš, Bilčík, Mareš, Černohorský – Čachotský (C), M. Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – T. Havránek, Lichanec, V. Brož.
    HC Baník Sokolov: Hamrla (Cichoň) – J. Pohl (A), Houdek, M. Jandus, A. Rulík, Přindiš (A), D. Zeman – M. Kadlec, Gut, Šik – Vracovský, Vrána, D. Tůma – Švec, T. Rohan, Prymula – Kropáček, Jiskra.

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Jindra, Roischel

    Diváci: 694
    ocianews.com