Zlín – Vítkovice 3:6 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 5:2 (kon.) | Liberec – Kladno 3:2 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Sparta – Třinec 4:7 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:7 (1:1, 2:4, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 17.09.2021, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše, děkuji všem za pozornost a přeji hezký zbytek večera. Na počtenou! (21:03:00)
     
    Máme dobojováno! Sparťané se ve třetí třetině snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale třinečtí hokejisté přidali další dva góly a po výhře 7:4 si z O2 areny odváží domů cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
    59:04 Patrik HREHORČÁK - 4:7
     
    59:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    O vítězi utkání je rozhodnuto! PATRIK HREHORČÁK střelou ze středního pásma trefil odkrytou sparťanskou branku a zařizuje sedmý gól Třince v tomto utkání! Asistence: Miloš Roman.
     
    58:45
    Sparťané se usadili v útočném pásmu a kombinovali! Střela Michala Řepíka od modré čáry skončila zablokovaná a kotouč mají v moci třinečtí hokejisté.
     
    57:28
    Je to tak. Alexander Salák už míří na střídačku, sparťané to tedy v následujících vteřinách zkusí se šesti bruslaři v poli. Hra plyne dál.
     
    56:54
    Třinečtí hokejisté pozorně brání svou obrannou modrou čáru. Domácí hokejisté střídají a zřejmě za chvíli zkusí odvolat Saláka z jeho pracoviště.
     
    56:35
    Miroslav Forman nahodil kotouč ještě za červenou čárou a vzhledem k tomu, že u kotouče byli jako první Třinečtí, rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    55:46
    Jandus ještě na chvíli udržel hru v útočném pásmu, ale krátce nato se třinečtí hokejisté z tlaku vymanili a poslali kotouč do neutrální zóny.
     
    55:17
    Posledních pět minut třetí třetiny. Salák vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým obráncům. Řepík ještě počkal na své spoluhráče, Sparta míří do útoku.
     
    54:22
    Martin Jandus udělal oblouk ve středním pásmu a nahrál Dvořákovi. Druhý jmenovaný nebyl v dobré rychlosti, čehož třinečtí hokejisté využili.
     
    53:27
    Miloš Roman a jeho formace vyslala na brankáře Saláka nebezpečnou ránu z pravého kruhu, ale domácí gólman si poradil. Hra pokračuje u obránců Sparty.
     
    52:45
    David Kaše na vhazování odpálil kotouč až do ochranné sítě a buly ve středním pásmu se opakovalo. Napodruhé už byli úspěšnější třinečtí hráči.
     
    52:39
    Nyní je hra přerušena, po komerční přestávce budeme pokračovat dále. Čas na vyrovnání se sparťanům pomalu krátí, Třinec stále vede o dvě branky.
     
    52:13
    Hosté mohli vzápětí skórovat. Vrána obtočil branku a po následné střele obránce dorážel kotouč na brankovišti útočník Daňo. Sparta situaci ustála.
    51:54 Erik THORELL - 4:6
     
    51:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťany to ovšem nemusí mrzet! ERIK THORELL pronikl s kotoučem na hokejce do útočného pásma a přesnou střelou zaskočil brankáře Kacetla. Sparťané ztrácejí znovu jen dvě branky. Asistence: Filip Chlapík, David Kaše.
     
    51:00
    Pozor! Po faulu Michala Kovařčíka (TRI) měli sparťané ponechanou výhodu, ve které sice vstřelili branku, ale branka nemůže být uznána, jelikož hra už byla přerušena. Sparťané budou hrát v přesilové hře.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 3. Moravčík (Tomáš Dvořák, F. Chlapík), 24. F. Chlapík (Thorell, M. Jandus), 30. Vitouch (Moravčík, Polášek), 52. Thorell (F. Chlapík, D. Kaše) – 19. Hrňa (Martin Růžička, Marcinko), 21. Kundrátek, 27. Martin Růžička (P. Vrána, M. Doudera), 28. Hrehorčák (Miloš Roman), 31. M. Kovařčík (M. Adámek, A. Nestrašil), 49. A. Nestrašil (Kundrátek, M. Kovařčík), 60. Hrehorčák (Miloš Roman)


    HC Sparta Praha: Neužil (28. Salák) – Moravčík, Mikliš, Tomáš Dvořák, T. Pavelka, Polášek, M. Jandus – Sobotka, R. Horák, Řepík – Thorell, D. Kaše, F. Chlapík – Buchtele, Vitouch, M. Forman – Z. Doležal, Zikmund, Prymula.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (30. Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, M. Doudera, Marinčin, Zahradníček, M. Adámek, Jaroměřský – Daňo, P. Vrána, Martin Růžička – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Miloš Roman – Kofroň, Dravecký, Hrňa.

    Rozhodčí: Kika, Pražák – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 5 973
    ocianews.com